Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 arkadaşlar ben çok kullanışlı bi poison bow ekledim server ıma bayaa güçlü bişey ve bunun ben normal ok değilde mesela bi poison arrow yapıp onu kullanmasını istiyorum tabiiki daha pahalı olcak ve gm archer , tct ve poison lar kullanabilmesine rağmen yinede fazla kullanılmamasını istiyorum.. detaylar detaylar... sonuçolarak bir yayın değişik bir ok kullanmasını nasıl sağlayabilirim yada sağlayabilir miyim?[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 sağlarsın rengini değiştirirsin.. değiştiremezsin olmazki eheh[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Fox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bow scp sinin icine TDATA3=i_xxx TDATA4=i_xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar