Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biliyormuydunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hepsini okudum, bu tarz bilgilere bayılırım ve fakat burda yazmayan çok önemli bir bilgi var:

kaplumbağalar kıçlarından nefes alabilir.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 03 Ağustos 2005 06:33 tarihinde demiş ki:
Duyar...
7 mil dedigin 10 km bile olsa, bir cok hayvanin koku alma duyusu asiri gelismistir..

Hayır ben şunu anlamıyorum; hadi duydun, ne olacak?

10 km kardeşim, allahın böceği nasıl gider 10 km, bu ne azim? =]
Mesaj tarihi:
Almasınlar koku falan uyuz oluyorum ya geceleri dolaba gidip bi salak ekmek yapıcam kendime dolabı actıgım anda ust kattan uyuyan kedim yanımda bitiyo ya. Normalde top patlasa uyanmaz hayvan salam kokusunu uykusunda bile taa nerde alabiliyo..[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Mesaj tarihi:
Kızıl Baron'un asıl adı Manfred Von Richthofen'miş.
hastayım Kızıl Baron'a , ekşisözlük'e girip bi göz atın pls.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
evta ya her okuddumda dirseimi yalamaya calısırım :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
birde birşey vardı eğer akciğerlerimizi çıkarıp tamamen oraya dökersek tenis kortu kadar yer kaplar[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
kibrit kutusu şeklinde bir altın kütleyi açmaya kalktığımızda tenis sahası büyüklüğünde bi futbol sahası filan...öyle bişey. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 03 Ağustos 2005 04:13 tarihinde demiş ki:

16. Hergün doğan çocukların ortalama 12’si yanlış anne babaya verilmektedir.

bu çok kötü bişey ya:([signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 03 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
her insanın uykuda ortalama 3-4 örümcek yediini,

yahu saçmalama ben uyuduğumda örümcek fln yemem[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Şimdi biri demeden söyliyim ördek vaklaması yankılanmaz diye bir olay vardı.İspatlanmış yankılanıyor.[signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu!
Mesaj tarihi:
dünyadaki en büyük elmasın 191 karatlık kahr-i nur olduğunu ve kaşıkçı elmasının ancak ilk 30 içinde olduğunu biliyor muydunuz?[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
  • Yeni Oluştur...