MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Linkteki updatei indirdim fakat olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 wow klasörünün içine götürüp trackterdan çalıştırman gerekiyo diğer 1.6.0 patchleri gibi çift tıklarsan çalışmaz onu wow klasörünün içine atıp ordan çalıştırman gerekito[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://www.fz.se/filarkiv/?file=spel/world_of_warcraft/WoW-1.6.0.4500-to-1.6.1-enGB-patch.exe veya bu adrestekini indirip deniyebilirsin d.load hızı gayet iyi ben şu anda patch olayındayım başlangıcında bi sorun çıkmadı. Edit:patch işlemi bitti oyunu denedim serverlara da bağlandı bi sorun yok kısacası =) ben yavaştan akıyım =) [signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper [Bu mesaj SoRaTh tarafından 03 Ağustos 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Zaten öyle yaptım olmuyor :( wow-1.6.0.4500-to-1.6.1-enus WoW dizinine attım çalıştırıyorum olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben şimdi oyundayım demek sende bi sorun var mosad :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Şimdide bu çıkıyor garip :([signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaslar gonderdiginiz Linkler ne oldugunu cozemedigim seyler yuzunden calısmıolar 200kb bisey indirip download complete dio alternatif linkler verebilirseniz sevinirim yada ortak bi yere kendiniz upload edebilirseniz?[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 25 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lich Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 linki denedim sorun yoktu hatta download rate gorunce gozlerim yasardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 WoW-1.6.0.4500-to-1.6.1-enGB-patch.exe[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 03 Ağustos 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ilk verilen link canavar gibi çalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar