Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlılar neden ölmek zorunda?

MeSh

Öne çıkan mesajlar

said:
Joker, 20 Temmuz 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
amacın hayatın amacını bulmak olunca,
korkma sonsuza kdrdayaşasan hayatında bir amaç olucaktır ;)
yok canim. o kadar da zor diil. hatta "yasam, evren ve her seyin" cevabi 42. bence kendine daha uzun bagli kalabilecegin bi amac bul.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 20 Temmuz 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
said:
Joker, 19 Temmuz 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
sen hiç hayatında imla hatası yapmadınmı?
ki imla hatasıda deil u ya basıcama ı ya basmışım q klavyede yan yana duruyorlar...
sık sık yaparım ben yanlış harfe basmayı...
ki hiçte önemsemem ama insanların imla hatasından rant yapıp
"aa bak sen eziksin imla hatası yapıyor lamer adam" tripleri'ni hiçte anlayamamışımdır...
hiç hayatımda umursamam böyle şeyleri neden umursarlar anlamam...

maksadın uyarmak olsaydı hem böyle alaycı yazmazdın hemde öm var bu işler için...

ben seni ezmedim, sen ezmissin kendini;
maksadim uyarmak olmasaydi olayi bir cumleyle birakmazdim zaten, ayrica icinde vucut gecen her cumledede o hatayi yapmissin.. ustune ustluk seni destekleyen birde alinti yapmisin ne ilginc degil mi?
Joker sakin kaldığın için tebrik ediyorum
Bu arkadaşında zeytinyağı tavrını anlıyamıyorum.sakin biraz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 20 Temmuz 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
said:
Joker, 20 Temmuz 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
amacın hayatın amacını bulmak olunca,
korkma sonsuza kdrdayaşasan hayatında bir amaç olucaktır ;)
yok canim. o kadar da zor diil. hatta "yasam, evren ve her seyin" cevabi 42. bence kendine daha uzun bagli kalabilecegin bi amac bul.

ya insan kendine her zmn yeni hedefler yaratır bence,
sıkılıcağını sanmıyorum :)

@Waex: triariileri bekliyoruz sabırla :I[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

hırlama joker :)

bence bazı şeyleri kabullenmek insanın hayatını kolaylaştırıyo

neden ölmek zorunda diyosun, yani niye bir son olsun canlılar için sona itiraz ediyosun ama başlangıça itiraz etmiyosun haksızlık bu işe başından başla[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde
Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman
Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü oksijen bizi zehirliyor yani her aldığımız nefes içimizde yanmaya sebep oluyor(çürüyoruz).
Ölüm tedavi edilemeyen yara hastalik vb. nedeniyle oluyor.
Yaşlanmanın nedeninin ise DNA'nın iki ucunca fermuar gibi yapıların bulunduğu ve defalarca kendini eşlemeler sonunda bunların aşınıdığı hücre bölünmesi işleminin yavaşladığı bu nedenle yıkım reaksyonlarının yapıma göre dahafazla olmasıyla açıklandığını duymuştum. Ama bu ne kadar doğru bilmiyorum.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 20 Temmuz 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Çünkü oksijen bizi zehirliyor yani her aldığımız nefes içimizde yanmaya sebep oluyor(çürüyoruz).

bahsettigin yanma islemi olmasa yasantina devam edemeyecegini soylediler mi hic? hani besinleri oksijenle yakiyoruz falan.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

canlılığın doğasında ölmek var zaten ölümsüzlüğü aramak fanteziden öte birşey deil malesef.
to live is to die
metallica
ya da
"the purpose of life is to end."
Agent Smith
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 20 Temmuz 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
said:
cenin, 20 Temmuz 2005 17:36 tarihinde demiş ki:

bahsettigin yanma islemi olmasa yasantina devam edemeyecegini soylediler mi hic? hani besinleri oksijenle yakiyoruz falan.

bu bir ironidir amacımda bunu ortaya çıkarmak yani kısa vade için ihtiyacımız olan şey uzun vadede bizi katlediyor[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

ölüm emri sen doğduğunda veriliyor... bilimtekniğin bir sayısında ayrıntılı yazılmıştı. ölmek zorunda değil gibi saçma şeyler söylemeyin bunlar insanların binlerce yıldır kurduğu hayaller.evrimimizi tmamlayamadık diyorsun neye göre söylüyorsun? devam ettiğine dair bi kanıtın mı var kaynak gösterin sen göster demeyin girin aratın bilim teknikte yazıyodu...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
http://spaces.msn.com/members/mhangman
Sosyal ağlarda paylaş

burası bilim forumu değil miydi?
Ölümsüzlük konusu bilimkurgudan öteye gidemeyecek durumda -ki nedenlerini önceden arkadaşlar uzun uzadıya yazmışlar. Hepsi ölmemiz için etken. Oksitlenme, toksik birikimi, genom bunların hepsini ortadan kaldırmak şu an ki bilgimize göre imkansız. Biraz daha anlamlı konuları tartışsak burada?[signature][hline]*Don't war, Make Love*
server:deimos
Name:turambar
Class:Hunter
Race:Karus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 21 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
100 yil yasayanda sIkilir hayattan ya.
yasa yasa bitmiyormu dersin bir gun.

işte ömrümüz 10 yıl olsaydı 30 yıl yaşanırmı bea insan sıkılır derdik :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...