Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaslar kusura bakmayin ya bidaha topic acmayim dedim ama makinada weblocker diye bir program var actıgım topiclere giremiyorum..playerlarin evden banka acmasını nasıl saglaya bilirim acaba diger bir sorumsa flood u onleme nasıl onlicez yardimci olursanızı sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [spo1=Banka ve reslenme]on=*bank* if ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( > 4) src.bankself else src.sysmessage @38 Evden Banka Acabilmek Icin Evin Dost/Ortak veya Sahibi Olmaniz Gerekir. endif endif on=*resurrect* if ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( == ) || ( > 4) if !( < 1) src.sysmessage @38 Olu degilsiniz. return 1 endif if !() src.newitem i_resurrection_timer src.new.equip src.sysmessage @70 1 Dakika icinde canlanacaksiniz. return 1 elseif () && (0>0) src.sysmessage @38 Canlanmak icin saniyeniz var. return 1 else src.findid.i_resurrection_timer.timer 45 src.findid.i_resurrection_timer.more 1 src.sysmessage @70 1 Dakika icinde canlanacaksiniz. return 1 endif else src.sysmessage @38 Evde Canlanmak Icin Evin Dost/Ortak veya Sahibi Olmaniz Gerekir. endif --- //**Itemler**// [itemdef i_resurrection_timer] id=i_memory type=t_eq_script name=res timer on=@create attr attr_newbie attr attr_decay on=@equip if (<1) src.flags |04 src.sysmessage @60 1 dakika icinde hayata doneceksiniz. timer 45 src.tag.pos endif on=@timer if (0 < 1) && (strmatch('','r_house_public')) || (strmatch('','r_house_private')) cont.flags &~04 if (==) cont.region.flags 0880 cont.spelleffect s_resurrection 1000 if (strmatch('','r_house_public')) || (strmatch('','r_house_private')) cont.region.flags 0892 endif endif cont.tag.regionflags cont.tag.pos cont.sayu * canlanir * cont.resurrect 1 else cont.sysmessage @39 Canlanmak icin evin icinde beklemelisiniz... remove return 1 endif remove return 1[/spo][signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Cok tesekkur ederim cok sagol da daha onceki actigim topici weblocker yuzuden okuyamiyorum kufur sistemi ile ilgili acmistim ona hala cosum bulamadim jail scp sini de kufur scp sinide koydum hatanın nerden kaynaklandigini biliyorum ama ne yapcagimi bilmiyorum yanliz jail scpsi tam vermedim gerekli kısmı vardim adam kufur edince jail_hakretten jaile gitcek eger tam lazimsa onuda veriyim yeter ki sorunu cozun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar