Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu dizinin 3 sezonunu indirmeyi dusunuorumda izleyen varmi? guzelmi? bi kac yerde guzel yaziyor da kararsiz kaldim j.garner oynuyor dizide.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 güzel bayaa. 4. sezonu da güzel onu da indir vardı dimi 4. sezon yalan söylemiyorumdur inşallah?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? [Bu mesaj zaidral tarafından 02 Ağustos 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer36 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 4 var da izliemedim hala ark.ın getirmesini bekliorum amerikadan hehe..acaip sarıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 up! süper dizi! var mı şu an başka izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Can sıkıntısından bir haftasonu başlamıştım geçen kış. 1 haftada 5 sezon bitirdim. Son sezon cıvıyor biraz gerçi ama genel olarak sevdim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sabaha karşı denk gelirdim izlerdim hep.bi süre sora sıkıo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 baya bütün sezonlara yayılan sağlam bi plotu var aslında, haliyle arada cok fazla filler bölüm olabiliyo ama gene de güzeldir, severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 beni baymisti bi sure sonra. son sezonda jj abrams'in akli sadece lost'da oldugu icin berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar