jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yav paraya ihtiyaci olan arkadaslara yardim etsek nasil olur[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İyi olur gibi de herkes aynı realmde oynamıyor ki.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yav taam ayni guildde olanlar kendi aralarinda yardimlasabilirler diye dusunuyorum.herkes 1 g verse mesela bi dunya para olur :)[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tamam paralar bende toplansın. Ben yardıma ihtiyacı olanlara dagıtırım :P (mesela kendim)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla fena olmaz aslında kendimi epic ata kilitlemiş durumdayım.guild işine gelince benim guildim yok.yardım için yalvarmaktan başka çare kalmadı :-P[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bence sacma arkadaslarindan istersin rica edersinde dayanisma fonu cok sacma geldi bana uoda adamalrin gelip lordum 1k demesi gibi oluyo bence[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi avrupalı playerlar 15s a bile laf diolar repair bot cıkarcaz 10 sene laf anlatıoz 15s alana kadar varya gıcık oluorum adam dioki benim repaire ihtiyacım yok nie veriyim cimriler hepsi cimriler kuralım bi fon a.q[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 onlar gavur ondan :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Selamlar, Tekrar söylüyorum bırakın yabancıları ne halleri varsa görsünler. Bir defa kazık yedim onlardan sonra selam verene kafamı çevirip bakmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hayrola gecmis olsun ne oldu. bilelim bilgilendirelim :P[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Frostwhisper da olan alliance arkadaşlardan 2-3 g borç alabilsem çok iyi olacak ya mal gibi stable slot purchase ettim daha level 25 düşünün, 5.5 g vardı düşünün hali hehe[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 banada oldu oyun basında at verecek dıy bende aldım :) benım 10 sılverım kalmıstı :)[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ehe dün inventory'im full'e yakındı, doluydu baya. iki adet 14 slotluk çanta vardı yanımda, işime yaramıyodu. guildden bi yabancı vardı, yanımdaydı o da queste gidicektik. sordum 14 slotluk çantaya ihtiyacın var mı diye. evet tabiki filan dedi. hop verdim iki çantayı da. adam epic bulmuş kadar sevindi yani. hiç mi yardımlaşma yok bu adamlarda yav :) ilk defa biri yardım etmiş heralde.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 03 Ağustos 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hoş seyler onlar abi biri sana item veriolar.ilkler her zaman güseldir.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Beraber 3-5 Instance yapa yapa tanı$tığım bi adamla muabbet ediyodum, off 8g kaldı bi türlü alamadım mount u diye. Adam direkt dur ben veriyim dedi. Siz cimrilere rastlamışsınız hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar