Jester Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 3000 mesaj hedesine uye olucam 2 gundur yolluyorum mesajı gecmiyor, bugun son gunu. baktım olmayacak belki online islem merkezinden yapılabiliyordur dedim girdim sifremi unutmusum. sifre yazıp 2222 ye yolladım onada cevap gelmedi. 2-3 kere daha denedim hala cevap yok. alternatif yollar deneyeyim dedim gnctrkcll e uyeydim ama hadi olur olur iptal olmustur belki diye gnc yazıp 2222 ye yolladım bu sefer zaten uyesiniz diye mesaj geldi. hrr dalgamı gecior nedir adamlar ya bu arada hazır topic acmısken sorayım online islem merkezinden yapılıor mu bu is?[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben dun gece attım bu sabah msg geldı aktif olmustur dıye[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 4440535 ara bunu ordan diger servislerin tusuna bas ordan gecturkcellin tusuna bas ordanda operatore baglan ve yaptirt.[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ohh be oldu sonunda[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben dedim ama dinletemedim turkcell artık eskisi gibi değil :) kontör sorgulama servisleri bile oldukça yavaş, grps'e veya edge'e girip,kullandıktan 2-3 dk sonra düşülüyor kontör. ilginç..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Badgirl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 müşteri hizöetlerini arayıp bnde sordum aynı şeyii şepekede problemvar dediler.1 yada 2 gün içnde olurmuşşş 3000sms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yüzde 51i gavur onların ya hayır gelmez[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 off tuekcell de bozduysa hangı hattı kullancas??* avea ya bı ton laf edıosunuz ben telsım ı hıc sevmıyorum zaten hangı hattı kullancaz?ben hala turkcell le devam edıyorum[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 31 temmuz sabahı aktif oldu benimde.. delirdim dedim basıcam turkcelli kaydetsinler beni falan diye.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ktkl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 turkcellde böyle saçmalıklar sıklıkla oluyor. takma kafana. yoksa iyice sinirin bozulur.[signature][hline] ne gemiler yaktım aslında yoktular. ama gemiler nerdeydiler. haliçte karaya oturmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 O diilde.. Hattı yurtdışına açtırdım. adam beni arıyor türkiyeden benden kontör gidiyor bir msj çekiorm 20 kontör gidiyor direk yaptığın herşey 10kat pahalı 1000kontörle 20 gün zor dayandım..artık arıyorlar beni meşgule alıorm. Pahalı.. gerçekten. haa 3000 sms i kardeşim şeyettirdi de o da saçmalık sadece turkcell abonelerine atabilion beleş. reklam gibi olmasın a ve a kral(onunda var eksi yanı ama artılar fazla)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: KillJoy, 02 Ağustos 2005 20:57 tarihinde demiş ki: O diilde.. Hattı yurtdışına açtırdım. adam beni arıyor türkiyeden benden kontör gidiyor bir msj çekiorm 20 kontör gidiyor direk yaptığın herşey 10kat pahalı 1000kontörle 20 gün zor dayandım..artık arıyorlar beni meşgule alıorm. Pahalı.. gerçekten. haa 3000 sms i kardeşim şeyettirdi de o da saçmalık sadece turkcell abonelerine atabilion beleş. reklam gibi olmasın a ve a kral(onunda var eksi yanı ama artılar fazla) tabii ki ara alacaklar cunku sen yurtdısındasın ve seni arayanlar bu durumdan habersiz olabilirler [Bu mesaj Wordellion tarafından 03 Ağustos 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar