Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkcellinde turkcelli kuranın da....

Jester

Öne çıkan mesajlar

3000 mesaj hedesine uye olucam 2 gundur yolluyorum mesajı gecmiyor, bugun son gunu. baktım olmayacak belki online islem merkezinden yapılabiliyordur dedim girdim sifremi unutmusum. sifre yazıp 2222 ye yolladım onada cevap gelmedi. 2-3 kere daha denedim hala cevap yok. alternatif yollar deneyeyim dedim gnctrkcll e uyeydim ama hadi olur olur iptal olmustur belki diye gnc yazıp 2222 ye yolladım bu sefer zaten uyesiniz diye mesaj geldi.

hrr dalgamı gecior nedir adamlar ya

bu arada hazır topic acmısken sorayım online islem merkezinden yapılıor mu bu is?[signature][hline]Live In Flames..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ben dedim ama dinletemedim turkcell artık eskisi gibi değil :)
kontör sorgulama servisleri bile oldukça yavaş, grps'e veya edge'e girip,kullandıktan 2-3 dk sonra düşülüyor kontör. ilginç..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

yüzde 51i gavur onların ya hayır gelmez[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

31 temmuz sabahı aktif oldu benimde..
delirdim dedim basıcam turkcelli kaydetsinler beni falan diye.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

O diilde..

Hattı yurtdışına açtırdım. adam beni arıyor türkiyeden benden kontör gidiyor bir msj çekiorm 20 kontör gidiyor direk yaptığın herşey 10kat pahalı 1000kontörle 20 gün zor dayandım..artık arıyorlar beni meşgule alıorm. Pahalı.. gerçekten.

haa 3000 sms i kardeşim şeyettirdi de o da saçmalık sadece turkcell abonelerine atabilion beleş.

reklam gibi olmasın a ve a kral(onunda var eksi yanı ama artılar fazla)[signature][hline]msn/mail: [email protected]
--- --- --- --- --- ---
Saygılarımla
KLAB. & e-ekrem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KillJoy, 02 Ağustos 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
O diilde..

Hattı yurtdışına açtırdım. adam beni arıyor türkiyeden benden kontör gidiyor bir msj çekiorm 20 kontör gidiyor direk yaptığın herşey 10kat pahalı 1000kontörle 20 gün zor dayandım..artık arıyorlar beni meşgule alıorm. Pahalı.. gerçekten.

haa 3000 sms i kardeşim şeyettirdi de o da saçmalık sadece turkcell abonelerine atabilion beleş.

reklam gibi olmasın a ve a kral(onunda var eksi yanı ama artılar fazla)
tabii ki ara alacaklar cunku sen yurtdısındasın ve seni arayanlar bu durumdan habersiz olabilirler

[Bu mesaj Wordellion tarafından 03 Ağustos 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...