Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pinglerin rezilliği ... Tekrardan

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

said:
miyaw33, 30 Temmuz 2005 05:40 tarihinde demiş ki:
bence sorununuz telekomla degıl serverla ilgili.bizim frosthwisperda son 1 haftadır enufak latency proglemı yok,250 nin ustune nadiren cıkıyo.

Bizzat girdim char açtım 15 dk kadar oynadım, ping +480. Bu arada ben ANK - 256 adsl. TT şehirlere göre yönlendirmesi farklı olabiliyor. Bunu daha öncede yaşadım ben SWG oynarken ping 105 - 150 civarında 3 ay oynadım. Ondan sonra hop baktık bi gün 400 nooluyo dedik, tracert da aynı ifade geldi NY üzerinden avrupa. Kesinlikle serverla ilgisi yok. Kor'gall 110 - 190 arası oynarken birden değişti. TT bunu hep yapıyor. Kafasına route lar atıyor. Yazık olan şey ise çare yok gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 29 Temmuz 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
-(Yabancı yoldaşlarımız )Where is Turks ?
-İ dont know ? WTF ?

ahahah süfer bu gun ortalikda sap? now sap ? can i sap? diye gezen rogue arkdaşin "Who is Ogre Tannin" lafindan daha iyi :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Sosyal ağlarda paylaş

bu neyi değiştiriyor ny trace olmak sadece avrupalılar 39 40 ping max görürken ben 512 ile 190 150 ping asrası oynuyorum başka bir espirisi yok. Tabii telekomum çıkışlarının doluluğunu hesaba katmıyorum bile o zaman zate telekoma küfür değil artık yapılacak şeylerin kelime karşılığı türkçede yok. bu arada ben BL için konuşuyorum diğer serverları bilemem.BL deki lagın server side olduğunu söylüyodum :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time

[Bu mesaj Asphodel tarafından 30 Temmuz 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

quote]Asphodel, 30 Temmuz 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
bu neyi değiştiriyor ny trace olmak sadece avrupalılar 39 40 ping max görürken ben 512 ile 190 150 ping asrası oynuyorum başka bir espirisi yok.

Şimdi lambaları yakalım biraz, 220 volt değerindeki bu yanıtımız tatmin eder umarım. Durum şehirlere göre spesifik bir hal almış, ben Ankaradan oynuyorum ve ping +400 ms. Serverda ki lag dan felan bahsetmiyorum, MILISECONDS cinsinden pingimiz hakkında konuşuyorum. New York üzerinden gitmek demek latency / ping in muhteşem derecede artması anlamına geliyo. Eğer bi gün Parise uçacak olursan seni Türkiyede hangi şehirden yaşıyosan New York aktarmalı Parise gönderelim , direk Parise uçman yerine.... Burada dünyanın en berbat ve en rezil kurumu TT den bahsediyoruz. Adam işte TT, kafasına göre takılıyo, direk İtalya üzerinden Parise ulaşıp +150 ms bize oyun oynatmıyoda, göndermiş New York'a oradan Londra sonrada Paris , sonuç olarak +400 ms ve tiksinti ..... Burada tekrar ediyorum acı olan şey TT nin hiç bişey umrumda değil, lanetten bi kurum. Bi gün Türk Hava Yolları direk Parise uçuşunu kaldırıp, New York aktarmalı Parise gönderirse ne olur onuda bilemem.... Biran önce TT gibi bi kurumun yokolması ve adının bi daha anılmaması dileğiyle....
Sosyal ağlarda paylaş

dostum tamam zaten aynı şeyi söylüyoprum :D bende ankaradayım hatta çankayadayım :D benim verdiğim örnek lag olmadan evvelki örnekti hani bu BL serverındaki gerzek lag başlamadan evvel bir ara ne güzel oynuyodum pingim iyiydi, ama ne zaman bu genel lag başladı en düşük bugün 210 gördüm onun dışında 400 500 ortalama, ny den gerzek telekomun bizi yollaması ayrı kuş beyinlilik benim dediğim zaten o değil seninle aynı şey :D yani diyorumki elin yabancı veletleri, direk bağlantıya damlarken biz niye ny den giripte 150 ping fazladan alıyoruz :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

Tracing route to www.wow-europe.com
over a maximum of 30 hops:

1 * * * Request timed out.
2 53 ms 36 ms 31 ms
3 52 ms 32 ms 37 ms
4 89 ms 85 ms 86 ms ffm-b2-pos14-0.telia.net
5 85 ms 95 ms 89 ms ffm-bb1-pos7-3-3.telia.net
6 101 ms 98 ms 99 ms prs-bb1-pos7-0-0.telia.net
7 100 ms 98 ms 99 ms prs-b2-pos15-0.telia.net
8 96 ms 98 ms 99 ms prs-tc-ks51-geth0-2.telia.net
9 * * * Request timed out.
10 *

Şu an için route düzelmiş durumda. Ben hala alışamadım :P. Böyle kalması umuduyla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...