sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya şu anda elimde ölçmem gereken birşey var ve evde cetvel denen şey yok. Bunun için nette 1e1 ölçekli bir cetvele ihtiyacım var. Kendim aradım ama bulamadım. Bi yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Pergel lazım ederse söyle :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evde kareli defter varsa onun her karesi yarım cmye yarım cm idi yanlış hatırlamıyosam onu da kullana bilirsin eğer ölçeceğin çey çok büyük değilse ;)[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 03 Ağustos 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bırak o elindekini çabuk!![signature][hline]D'akmor J.Matthew
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1 e bir ölçekli cetvel bulmazsınki , bilgisayarın çözünürlüğüne göre değşir , monitörün kenarıyla ölç[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Uzunluğu tahmini ne kadar.. Evde ölçüsü sabit olan bişiler vardır. Kare seramikler 25 cm oluyodu yanılmıyosam..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 03 Ağustos 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla ayakla olcebılırsın ortalama 30 cm cıvarıdır :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: zgrw, 03 Ağustos 2005 11:16 tarihinde demiş ki: 1 e bir ölçekli cetvel bulmazsınki , bilgisayarın çözünürlüğüne göre değşir , monitörün kenarıyla ölç doğru ya. ama çözünürlüğe göre tek tek olabilir belki de. saolasın. cıvık cevap verenlere de kafam şey olsun. güzel olsun[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Phrexian, 03 Ağustos 2005 11:17 tarihinde demiş ki: valla ayakla olcebılırsın ortalama 30 cm cıvarıdır :) valla benim ayaklar 47 numara onlar bile 30 cm yok :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Wordü açıyorsun orda yukarda gerçek ölçekli bir cetvel var.
Öne çıkan mesajlar