GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [TEMPLATE 101555] DEFNAME=i_pvpbag CONTAINER=i_bag ITEM=i_potion_healGreat,{7 8} ITEM=i_potion_cureGreat,{7 8} // 7 8 :] ITEM=i_bandage,{75 76} ITEM=i_magerobe ITEM=i_magicreg_90 [ITEMDEF i_pvpgiris] ID=i_grave_stone_4 NAME=PvP Turnuvasi Giris On=@Create Color=07f4 attr attr 08000 On=@Click message [Arena Giris] On=@DClick // Cantasinda 10000 gp restest edilebilir // Bir dialog yapmak lazim uyari icin // Tum itemleriniz silinecek backpack dahil // Devam etmek istiyormusunuz? diye yada bankasına düşsün itemleri src.findlayer(layer_hand1).remove src.findlayer(layer_hand2).remove src.findlayer(layer_shoes).remove src.findlayer(layer_pants).remove src.findlayer(layer_shirt).remove src.findlayer(layer_helm).remove src.findlayer(layer_gloves).remove src.findlayer(layer_ring).remove src.findlayer(layer_light).remove src.findlayer(layer_collar).remove src.findlayer(layer_hair).remove src.findlayer(layer_half_apron).remove src.findlayer(layer_chest).remove src.findlayer(layer_wrist).remove src.findlayer(layer_beard).remove src.findlayer(layer_tunic).remove src.findlayer(layer_ears).remove src.findlayer(layer_arms).remove src.findlayer(layer_cape).remove src.findlayer(layer_robe).remove src.findlayer(layer_skirt).remove src.findlayer(layer_legs).remove src.findlayer(layer_horse).remove src.findlayer(21).remove src.sysmessage Tum itemleriniz silindi ! src.newitem i_pvpbag src.act.bounce src.go // pvp arena koordinatlari src.fix src.stone src.sysmessage Lutfen sakince bekleyiniz. src.nightsight 1 Return 1 Çok acemiyim.Mazur görün.Bide bir function olsa o function kullanılınca her sehire otomatik olarak o pvp arena giris itemi konulsa cok güzel olurdu :hmm: :][signature][hline]... [Bu mesaj TourniqueT tarafından 03 Ağustos 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Gumm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu sistemde pvp sırasında save gelirse potlar 1e düşer adamlar zorlanır tavsiye etmem kullanışı bol bir sistem deil ama yinede güzel bir fikir ellerine sağlık..[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }}
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Floyd, 03 Ağustos 2005 04:48 tarihinde demiş ki: bu ne ? On=@Create Color=07f4 attr attr 08000 hangisi ?[signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____|
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Gumm, 03 Ağustos 2005 09:58 tarihinde demiş ki: bu sistemde pvp sırasında save gelirse potlar 1e düşer adamlar zorlanır tavsiye etmem kullanışı bol bir sistem deil ama yinede güzel bir fikir ellerine sağlık.. Ozaman [TEMPLATE 101555] DEFNAME=i_pvpbag CONTAINER=i_bag ITEM=i_potion_healGreat ITEM=i_potion_healGreat ITEM=i_potion_healGreat ITEM=i_potion_healGreat ITEM=i_potion_healGreat ITEM=i_potion_healGreat ITEM=i_potion_healGreat ITEM=i_potion_cureGreat ITEM=i_potion_cureGreat ITEM=i_potion_cureGreat ITEM=i_potion_cureGreat ITEM=i_potion_cureGreat ITEM=i_potion_cureGreat ITEM=i_potion_cureGreat ITEM=i_bandage,{75 76} // bandajın amount da save de gidermi? ITEM=i_magerobe ITEM=i_magicreg_90[signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____|
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [function pvpbaslat] var.pvpstart 1 serv.allclients sysmessage @0480 PVP TURNUVASI BASLADI KATILMAK ICIN BANKALARDAKI MOONGATELERE GIREBILIRSINIZ [function pvpbitir] var.pvpstart 0 serv.allclients sysmessage @0480 turnuvaya katilim bitmistir. [itemdef i_pvpgate] id i_moongate_blue name Pvp Turnuvasi type t_normal on=@create attr 014 on=@Step if (0) src.go pvparena else src.sysmessage suan pvp yok. endif on=@dclick if (0) src.go pvparena else src.sysmessage suan pvp yok. endif sen i_pvpgate i her bankaya koy. .pvpbaslat yazinca girilebilir olacak. katilimi bitirmek için .pvpbitir yazarsan sorun olmaz.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Online Oyun Merkezi Chaos Web Tasarım
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Tcpip, 03 Ağustos 2005 10:56 tarihinde demiş ki: [function pvpbaslat] var.pvpstart 1 serv.allclients sysmessage @0480 PVP TURNUVASI BASLADI KATILMAK ICIN BANKALARDAKI MOONGATELERE GIREBILIRSINIZ [function pvpbitir] var.pvpstart 0 serv.allclients sysmessage @0480 turnuvaya katilim bitmistir. [itemdef i_pvpgate] id i_moongate_blue name Pvp Turnuvasi type t_normal on=@create attr 014 on=@Step if (0) src.go pvparena else src.sysmessage suan pvp yok. endif on=@dclick if (0) src.go pvparena else src.sysmessage suan pvp yok. endif sen i_pvpgate i her bankaya koy. .pvpbaslat yazinca girilebilir olacak. katilimi bitirmek için .pvpbitir yazarsan sorun olmaz. Cok güzel olmus saol. eheh :][signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____|
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Şimdide bunu yaptım.Pvp var iken gateden gelen adama invis bir item veriyorum(i_pvpdeyim)Adam pvp esnasında öldüğünde bu item kontrol ediliyor varsa reslenip yenilenler alanına tele oluyor. >:[signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____|
Öne çıkan mesajlar