Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atv trafiğe çıkabilirmi?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

başlarım böyle işe ya ne gerizekalı olaydır:(
motorsiklet boyutunda işte. seri üretim. sinyalleri var ışıkları var. bitek 2 teker fazlası var.
Şahinler falan hala trafiğe çıkabiliyorda bu niye çıkamıyor ya?
Hayret bir olaydır.
Birde golf arabası diyor bazı gerizekalı insanlarımız kafayı yicem.

GOLF ARACI ATV!http://www.sabah.com.tr/2004/10/31/gun104.html[signature][hline]kedi
Sosyal ağlarda paylaş

Belli beygir ve standartlarda olanları plaka ile trafiğe çıkabiliyor, motor ehliyeti isteniyor. Ama çoğunluğu hala trafiğe çıkamıyor, yassaah. Trafik şubedeki arkadaşlar, 1 seneye kadar onlara da trafik izni verilir diyorlar, bilginize sunayım.

ATVde problem, hangi kategoriye sokulacağı olmuşmuş....[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ATVnin özelliği arazi aracı kıvraklığını motor kavramıyla birleştirmesi, bu bakımdan şehirde değil de, yazlık yerde, kumda mumda kullanmaya daha uygun. Veya çiftlik gibi bir mekanda. Bunların büyükleri tekne mekne çekiyor römork ile, görmüşünüzdür belki.

Hah işte bu büyükleri şu an plaka alabiliyor, bilmemkaç cc üstü ve ağırlığı şu kadar olanlar diye. Bunların altına şu an vermiyor olmaları lazım, sınıf tutturamıyor diye. 1 seneye kadar bunlar da trafiğe çıkar diyorlar.

Yine de istanbulda ATV gereksiz yahu, İSKİ çukurları, asfalt çalışmaları, su baskınları farklı şeyler akla getirse de :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bodrum turgutreiste, mustafa sandalin konserinde ortalligi birbirine katmistim, trafik gecisini kapatmislardi ama ben geziyordum,

polis jandarma ne ararsan vardi konser oldugu icin kimse elini bile uzatmadi bana.

ayrica cesmeye gidip ilicada iki dakika otursaniz, onunuzden 465465 tane plakali atv gecer, ben suana kadar plakasiz atv ile gezeni hic gormedim.[signature][hline]Fcuk The Rest

Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 02 Ağustos 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
saatte kaç km hız yapabiliyor bunlar

bendeki 180 cc lik yani fazla guclu degil ama rahat rahat 70'e cikiyor 70 ten sonra savrulursun dengeli durmazsan[signature][hline]Fcuk The Rest

Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...