Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 en son atvyi golf sahası aracı diye ilan etmişlerdi şimdi noldu çıkabiliyormu trafiğe? plaka alınabiliyormu?[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cıkarmazlar öle bahcende falan gezebilirsin yada kaldırımlardan sokakaralarından falan gizlice geçersin.ama trafige cıkarmıolar yani öle biliom[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 başlarım böyle işe ya ne gerizekalı olaydır:( motorsiklet boyutunda işte. seri üretim. sinyalleri var ışıkları var. bitek 2 teker fazlası var. Şahinler falan hala trafiğe çıkabiliyorda bu niye çıkamıyor ya? Hayret bir olaydır. Birde golf arabası diyor bazı gerizekalı insanlarımız kafayı yicem. GOLF ARACI ATV!http://www.sabah.com.tr/2004/10/31/gun104.html[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi merak etme ab ye uyum yasaları gereğince atvlerde normal arac gibi cıkacak bu kadar dellenmene gerek yok sık dişini sadede[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 heyo:D lise bitince alacak babam. el koymuştu parama onunla alacak. yoksa almaz:b[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bazı modelleri çıkabiliyor hatta plaka çıışını gördüm izmirde her model olmasada çıkanları bir araştır! Polaris ti galiba gördüğüm :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Plakali ATV ler trafikte motor ehliyeti ile kullanilabilir.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Şimdi yazımı okudum ben bile anlamadım :) Kısaca yukarda demeye çalıştığım : Her model olmasada bazılarına plaka alabiliyorsun. Hatta bir tanesini izmirde gördüm. Gördüğüm motorun markası polaristi yanılmıyorsam . . ve , lü seviyorum![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 plaka takmiş biri trafiğe çıkmıştı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Belli beygir ve standartlarda olanları plaka ile trafiğe çıkabiliyor, motor ehliyeti isteniyor. Ama çoğunluğu hala trafiğe çıkamıyor, yassaah. Trafik şubedeki arkadaşlar, 1 seneye kadar onlara da trafik izni verilir diyorlar, bilginize sunayım. ATVde problem, hangi kategoriye sokulacağı olmuşmuş....[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evet ben de bizzat gördüm Kadıköyde :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Çıkıyor yau FB TV de gösteriyolardı Serhat'ın vardı gelmiş tesislere fln artizlik yapıyolardı. Ayrıca evinin orda da takılıyolardı demekki tesis-ev arası gitmiş buda trafiğe çıkmış demektir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ATVnin özelliği arazi aracı kıvraklığını motor kavramıyla birleştirmesi, bu bakımdan şehirde değil de, yazlık yerde, kumda mumda kullanmaya daha uygun. Veya çiftlik gibi bir mekanda. Bunların büyükleri tekne mekne çekiyor römork ile, görmüşünüzdür belki. Hah işte bu büyükleri şu an plaka alabiliyor, bilmemkaç cc üstü ve ağırlığı şu kadar olanlar diye. Bunların altına şu an vermiyor olmaları lazım, sınıf tutturamıyor diye. 1 seneye kadar bunlar da trafiğe çıkar diyorlar. Yine de istanbulda ATV gereksiz yahu, İSKİ çukurları, asfalt çalışmaları, su baskınları farklı şeyler akla getirse de :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla biz çıkıyoruz hiç bir sorun olduğunu görmedim[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben bodrum turgutreiste, mustafa sandalin konserinde ortalligi birbirine katmistim, trafik gecisini kapatmislardi ama ben geziyordum, polis jandarma ne ararsan vardi konser oldugu icin kimse elini bile uzatmadi bana. ayrica cesmeye gidip ilicada iki dakika otursaniz, onunuzden 465465 tane plakali atv gecer, ben suana kadar plakasiz atv ile gezeni hic gormedim.[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 saatte kaç km hız yapabiliyor bunlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Türkiyede olur böle şeyler fazla önemsemeyin :D avrupalılar bile bıktı artık ahahah[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 trafiğe çıkıolar ya naptınız heheh bakın sahibindene görürsünüz zaten[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: RamsesII, 02 Ağustos 2005 13:05 tarihinde demiş ki: saatte kaç km hız yapabiliyor bunlar bendeki 180 cc lik yani fazla guclu degil ama rahat rahat 70'e cikiyor 70 ten sonra savrulursun dengeli durmazsan[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar