bazı durumlarda tehlike yoksa ve adamı uzaktan farkettiyseniz hafif fren, biraz gaz vs yaparak gedikleri kapatabilirsiniz. makaslayacaksa benden makaslamasın bari:P
Abi öyle şey yapmayın etmeyin adam görmez etmez aradan girer allah korusun sizin de başınıza iş açar. Makas yapan görünce kendimi güvenli bir yere çekiyorum geçeceği mesafe azsa kimseyi tehlikeye sokmayacak şekilde yavaşlayıp mesafeyi genişletiyorum ki diktirsin gitsin aradan
Öyle sokak arası modifiyecisi tipli birinin abuk arabasıysa arayı açıp açıp kapıyorum. Boşluk vermemeye çalışıyorum ama tehlikeli bi tipse geçsin gitsin diyorum, o kadar sdf.
m5 ile girmem o işe zaten. Hani tipo ile megane ile falan artistik hareketler yapmaya çalışanlar oluyor ya, onlara gider yapıyorum sdf. Subaru'ya falan da puştluk yapılmaz bora ile sdfg
Öne çıkan mesajlar
2DArray
Sosyal ağlarda paylaş
Fistan
makas atanları savunmuyorum ama onlara salak saçma beddua eden kişiler (td)
makas atan adama da kaza yaptıracam derken kendini heba etme sende.ahah.
Sosyal ağlarda paylaş
2DArray
Sosyal ağlarda paylaş
Fistan
Sosyal ağlarda paylaş
2DArray
Sosyal ağlarda paylaş
NolaxThensbane
Sosyal ağlarda paylaş
goldbären
Sosyal ağlarda paylaş
xieon
Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle
Öyle sokak arası modifiyecisi tipli birinin abuk arabasıysa arayı açıp açıp kapıyorum. Boşluk vermemeye çalışıyorum ama tehlikeli bi tipse geçsin gitsin diyorum, o kadar sdf.
Sosyal ağlarda paylaş
synthesizer
şahin mi m5 mi
Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle
m5 ile girmem o işe zaten. Hani tipo ile megane ile falan artistik hareketler yapmaya çalışanlar oluyor ya, onlara gider yapıyorum sdf. Subaru'ya falan da puştluk yapılmaz bora ile sdfg
Sosyal ağlarda paylaş