Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şöyle bişey yapsak herkes beğendiği turk gruplarının birer mp3 unu upload etse birde kucuk açıklama yapsa ne tur yaptıklarına dair guzel olur bence. ben başliyim mesela nettlethrone:2000 yılında gitaristler tarafından kuruldu grup.death metal i baya iyi biçimde icra ediyorlar.blueprint adlı demolarından en çok sevdiğim sarkıları blueprint disenchant: progresif metal yapıyor bu grup opeth benzeri fakat brutal vokal bulunmamakta.dilemma adlı sarkılarınıburdan çekebilirsiniz. katılımlarınızı bekliyoruz =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 false in truth:deathci gençlik,ne demoları nede albümleri var,sepulturanın ön grubu olarak ve rockrepubbşicte cıktılar,kemancıda flndılar bi ara,baya iyiler. nerden bulablrsin şarkılarını bilmiorum ama bi gün şansın olursa izlemek için kaçırma derim.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Soul Sacrifice - Rock Republic'te ciktilar, essek gibiler tam anlamiyla cok seviyorum. Ayrica bateristleri Cocuklar Duymasin'daki aptal kizin metalci sevgilisini oynamisti.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @penth: o adam myst'ten degilmiydi? grup olarak In Spite (Melodik Death), Cidesphere (Melodik Death ama daha sert tabanlı, thrash ve grind etkileri var), Courtyard (chuck!), Selftorture (pogo!) iyidir. [signature][hline]Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 02 Ağustos 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben SS diye biliyorum, bicok kisi söyledi cünkü. Ama dogrudur belki de, söyleyenlerin yalancisiyim. Belki de ortaktir : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 turkce isimli turkce sarkilar soyleyenleri var mi bunlarin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Pilli Bebek var, ama metal diyemeyiz ona da, gothic bi haltlar yapiyo[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 metal archives'den baktım, elemanın adı Onur Akça, 2 grupta da çalıyormuş :) @aquila: turkce soyleyen giyotin var, death yapıyorlar. onun dışında pickpocket var, abraxas var falan var yani baya.[signature][hline]Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 02 Ağustos 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İzmirden death metal yapan courtyard ve yine izmirli bir metal grubu in spite'ı severim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aslında sadece amatör demiştim ama madem prolarıda yazıyoruz CENOTAPH ultra brutal gore death grind grubu,1994 te vokalist batu çetin tarafından kuruldu puked genital purulency albumlerinden Verbalized Opinions About Intravaginal Umbilical Corded Fetus In Uterus adlı sarkıyı buradan indirebilirsiniz. ayrıca bu grup bence turkiyedeki en "gore" davulcu cem(çiftkrosoğlu) devrim dursun'u da bunyesinde barındırmakta[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 02 Ağustos 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Cenotaph i Rock Republic'te dinledik ve adamlarin gercekten disari atamadiklari bir derdi var. 1 saat boyunca bögürdü, bagirdi cagirdi orada zavallimlar :( Kaya nasi dinlion su seloteypi allasen ya, eziyet lan @jester : hehe : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Ağustos 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Türkiye'de tam anlamıyla profosyonel metal grubu parmakla sayılacak kadar az zaten :) Definitive , Pick Pocket , Magick diğer aklıma gelen gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: aquila, 02 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki: turkce isimli turkce sarkilar soyleyenleri var mi bunlarin? Eskiden The Mist diye bir grup vardı, daha sonları adlarını Kaosfer olarak değiştirdiler. Bu gruba ne oldu bilemiyorum ama Keşke isimli Türkçe bir şarkıları vardı ve de son derece güzeldi. Bu arada grup melodik death metal yapıyordu. Dark Abyss diye bir grup daha var. Bu grubun da Raven ve Desperation isimli çok güzel parçaları var. Bu parçaları indireibleceğiniz bir link maalesef veremiyorum.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Penthesilea, 02 Ağustos 2005 01:53 tarihinde demiş ki: Kaya nasi dinlion su seloteypi allasen ya, eziyet lan ilerde anlayabileceğini umuyorum ilke =P bu arada sağlam grind denemek istiyosan spawn of possession dinle efsane adamlar(turk değiller yanlıs anlasılmasın).[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 02 Ağustos 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aman abi en önden cenotaph izledim, zenciler çocuğunu suratıma vursa yapmam bir daha öyle bir şey ultra brutal gore death grind'mış... adam gibi gürültü yazmıyolarda...[signature][hline]Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 02 Ağustos 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dısenchant-Dılemma bu sarkıyı begendım guzelmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Akerfeldt, 01 Ağustos 2005 23:40 tarihinde demiş ki: disenchant: progresif metal yapıyor bu grup opeth benzeri fakat brutal vokal bulunmamakta.dilemma adlı sarkılarınıburdan çekebilirsiniz. Tek kelimeyle süperler. Tüm parçalarını indirmek istiyorum. Nerden bulabilirim?[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ^burda yazıyor ama daha kolay bi yöntem bulabilirim belki haber veririm sana öm den.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sevmiyosunuz diye bok atmayın kardeşim.gürültüymüş hah! siz müzikten anlamıyosunuzki :P neyse cenotaph ın kral olduğu gerçeğini bi kenara bırakıp tavsiye edelim: dimness through infinity: süper bi doom grubu.yurt dışında tanınsa kesin tutar yani çok sağlamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yaw araya sokuşturıyım bi ara dreamde görmüştüm Crossfire die bi grup bayaa güzeldi ne oldu onlara bi daha duymadım...bayaa etkilemişti zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tushe albüm çalışmalarına girişti diye duymuştum öyle bişey olursada o albüm bi şekilde biterse süper olur asıl..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: EagleEye, 02 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: dimness through infinity: süper bi doom grubu.yurt dışında tanınsa kesin tutar yani çok sağlamlar. dimness through infinity in woe to nymph sarkısını burdan indirebilirsiniz.yazılan diğer amator gruplarıda arıyorum ama daha sadece bunu bulabildim.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 jim says: illa metal mi olmalı? christ raping black metal (ns yattara} says: yani punk falan olmasa ii olur christ raping black metal (ns yattara} says: progresif metalde olur christ raping black metal (ns yattara} says: yada siktir et christ raping black metal (ns yattara} says: takıl yaz ne geliosa aklıan jim says: punk oo yea. jim says: Erotik Karate jim says: sfsds.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ^amacın nedir cem malı =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nick süpermiş yalnız yattara marduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar