Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Calimport Sorun..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar server'da calimport'a giren maviler kıpırdamadan gz dışına ışınlanmıyorlar. Yani bu şu demek oluyor ki kıpırdamadan Calimport'da durabiliyorlar ve burada pk'larla falan sohbet olayı olur. Bunu hangi script içinden ve nasıl düzeltebilirim. şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Tamam arkadaşlar. Sorunu calimport şehrine giriş yapılırken verilen event'daki src.go kısmı yerine return 1 yaparak hallettim. ama şimdi başka bir sorun var =). Ya burdaki Dokumanlardaki teot script'ini server'a attım. Spheretables'da player'ların @login kısmına teot function'unu yazdım.Fakat player'lara Login olurken verilen event'lar kısmına src.events +e_teot ve events e_teot event'larini koyunca Player doğarken ölümsüz bir şekilde doğuyor. Ama sadece bu event'i koyunca event olmadığı zaman sorun yok. Bunu nasıl çözebilirim. Tekrar şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Kimse cevap vermicek mi :(? PlayerLogin'e e_teot event'ini verdiğim zaman player ölümsüz bir şekilde doğuyor. Yani kill falan çektiğin zaman canı 0'a iniyor.Fakat ölmüyor, can 0'dayken istediği herşeyi yapabiliyor.???[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan...
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz:
  • Yeni Oluştur...