Dae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 elimde ne olduğunu bilmediğim bi ethernet kartım var win98 kullandıım içinde kendiliğinden bilgisayar tanımıyor kartı driverlarını nereden bulabilirim? ve neye göre bulabilirim? kartı üstünde bazı sayılar yazıyor ayrıca bir de surecom marka ethernet kartım var fakat onu da tanıttığımda pc inanılmaz yavaşlıyor neden olabilir? ne yapılabilir? kablo bağlanacak ama ethernet kartım yok doru düzgün çalışan :(
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Üstündeki chipset'in üzerinde bulunan rakamları yada her ne varsa hepsini yaz olmadı kendini bu kadar sıkıntıya sokacağına git al bitane ethernet kartı 10 15 milyon bişi...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Dae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 en iyisi yeni bi tane almak ama daha yeni bi tane surecom aldım o da sorun çıkartıyor falan eskisi iyi çalışıyordu bari onu kurtarıyım diyorum kartın üstünde yazan rakamlar şöle: c9g019529
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 yavaşlatmaktan kastın açılıştaki uzun bekleme süresi ise o bütün ethernet kartları takıldığında, daha doğrusu network kurulduğunda ortaya çıkan bir ekstra bekleme süresi kartla alakası yok yani onun, 15 saniyede windowsa giren sistem ethernet ile 1 dakkayı bile geçiriyor bende
Öne çıkan mesajlar