Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ağustos Kadıköy Buluşma şeysi.

HymnOfSnuk

Öne çıkan mesajlar

sen bir topi casana berkin icine oturdu gelmiycek ben aciyim dedim olmaz dedi aci ver ucun olum yoksa :) hem post artar :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

modifier ı var mı bu adamın, bi de kac üstü lazım?

liste yapmaya gerek görmedim neredeyse herkes aynı cünkü

saat 14.00 te geçen buluştuğumuz yerde buluşacağız ( boğanın orada, mcdonaldsın yanındaki simitçi)

nargile + net cafe yapacagız, alkol hem ters kaçar hem de maddiyatı zorlar gibi gözüküyor

nargile cafe olarak sınıra gidebiliriz yine ama geçen sefer ki rezaletten sonra gidelim mi gitmeyelim mi pek emin değilim açıkçası

budur[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

buluşmanın olauyı zaten hızlı bir şekilde aynı tayfayla düzenlenmesiydi, bir önceki buluşmada 2 günde düzenlendi zaten

zaten şu saatten sonra ertelenebilir mi emin değilim, yatmış olanlar olabilir bunlardan sabah nete girmeyecek olanlar da olabilir, ters olur kısacası[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

o yüzden de eftelyayı önermeyi uygun gördük, yarın daha detaylı konusuruz ama açıkçası tekrar sınıra gitmek pek de içimden gelmiyor benim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...