greenday Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hastayızz onaa...altyazılı kısa filmlerini nerden elde edebilirim(cnbc-e dışında) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Nostaljik acılarım depreşti! Ne izlerdim onu ühüüh! Nickelodeon hep aynı bölümleri verirdi ve ben hep aynı yerlere gülerdim. Bulsam çılgın gibi indirecem, sıkıldım SpongeBob'la idare etmekten. SB'nin esprileri Rocko'dakilere benziyo ama onlar kadar kaliteli diil.[signature][hline]sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Eheh. Öncelikle Rocco değil "Rocko" onu düzeltelim :) Sonra aramaya inanalım (Ben inandım şahsen. Şu linki buldum.) 4 sezonuda mevcut burada. Bunların Türkçe altyazıları yok tabi. Altyazı dosyasını ararsınız netten. Not:Bu torrent linkinin patiyle veya dasaaa ile alakası yoktur. İndirenler dombilidir,taocudur,yatacak yerleri yoktur.Torrent ile ilgili bir sorun olduğunda bana gelmeyin ben bakmıyorum.Şu arkadaş bakıyo. Evet şu şaşı olan.Ahahah! şaaaşııı, şaaaşıııı!Öhöm, bu notta hiçbir şaşının kalbi kırılmamıştır.Şaşı kalbi kıranlar dombilidir... öeh yeter![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu benim Angry Beavers ve Fairy Odd Parents tan sonra favorimdi Nickelodeon'da.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Pek alakalı diil ama Rocko bitince üzülürdüm, hemen ardından Kenan & Kel gelirdi acaip sevinirdim. Küçüktüm ya 5e gidiyodum. Ödevlerim olurdu çekerdim masaya kitabı defteri, üstlerine yaslana yaslana TV izlerdim. Reklam girdi mi biraz ödev yapar dışarıyı seyrederdim. Işık hep loştu ve dışarda kapalı hava olurdu. Heyt be ağlayacam! Pete & Pete vardı kimse sevmezdi ben severdim. ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 @OkuzumTruck Olası yasallık problemlerine karşı gard almak gerek bir şekilde ;) @HUR_AFE Pete&pete'i ben de çok severdim. Aslında ben sevmeyen görmedim yaw... İlginç geldi milletin sevmemesi :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu aralar cnbc-e de oynayan iğrenç çevrisiyle mahvedilen güzel bir çizgifilmdi bu yahu..hatta süperdi.diyaloglar ve çizimler insanı güler geçirirdi. hoş şimdilerde kablolu tv de nickolodeon çıkıyor arada rocco da oynuyor ama.. eskiden izlemek bir başkaydı beh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nikolodiyın da deli gibi izlerdik. Şunları: Rugrats - Kim sevmezki :-) Rocko's modern life - şahiser Aaaaaa! The real Monsters! - Mükemmel di belki hatırlarısnız..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar