Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık wow account

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
43 Night Elf Druid , 1.5 haftalık inn de rest süresi var çok çabuk 1-2 level atlatabilirim vermeden önce :D
Koç gibi bi kaplan var
100 milyon fiyat biçtim , daha aşşaa düşmem çok diyosanız kendim oynamaya devam ederim valla :)[signature][hline]Aşk içimi yakan bir volkan gibidir , en sevdiğim tatlı kazandibidir ..
Mesaj tarihi:
eu mu us mi hangi server da fln bu bilgileri yazmamısın yazman lasım..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
44 oldu yanında bi de 16 paladin 4 human priest 6 undead priest var hehe..
Hadi upladım alan olmadı daha druide geeel 100 keat[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
paladin var undead priest var vaybe.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
tabi hepsi aynı serverda değil ..
4 Priest ve 44 Druid Burning Legion
Diğerlerini unuttum :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
  • Yeni Oluştur...