karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 http://www.serenitymovie.com/ ahaha sonunda çekmişler ;) geliyormuş ekimde sinemalara! hadi inşallak! fox tv'ye kafam girsin! go FIREFLY! go![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 fragmanını izledim baya guzelmiş[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hikayesi ve resimler güzele benziyor gelsin bakalım :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Güzel bişi merakla beklioruz.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bana biraz basit geldi film. trailer falan. efektler olmasa bişeye benzemiyecekmiş gibi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aha! uzay gemisi! seyredecem bu filmi :lol: *!topii ilk gördüünde serendipity isimli romantik komedi sanmıştır...*[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben merakla bekliyorum walla işallah uzun sürmez vizyona girmesi[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kedi, nie heyecan yaptın ki bu film için bu kadar hehe walla inşallah güzel olur da, trailerı öle ahım şahım deildi bence..
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ana sayfada uzay gemisi arada bi yanıp sönüyüya o nedir ya ışık hızına mı geçio :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu Joss Whedon Firefly in serenity si mi?? evet girmedim siteye Öyleyse :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hiç bi bilgim yok ama hikayede joss whedon un adı geçiyosa sağlam bi şeydir.
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya ben bunun trailer ini izledim. adim gibi eminim.. ama nerde ve nazaman oô[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Öne çıkan mesajlar