sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 http://www.ntvmsnbc.com/news/222683.asp?0m=-23J hay allah ya üzüldüm şu adamı alamadığımıza, adam da enayi midir kendine mi güvenmiyodur nedir. niye gitmez ki gs veya fb'ye. ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Fb'nın gundemınde bıle degıldı, kucuk klubun buyuk futbolcu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Simofle, 02 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: Fb'nın gundemınde bıle degıldı, kucuk klubun buyuk futbolcu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- okan'ın açıklamasını gördüm tv'de, o konuşuyodu yani. "trabzon beni çok istiyo ama gs veya fb'ye gidicem. çünkü bursaspor ile peşinatta anlaşamadık" diye. nasıl gündeminde değil yahu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 evet degıl, fenerın lıstesı bellı,ve bır bır alınıyor.Okan bu lıstede yer almıyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 valla fenerin listesindemiydi bilmiyorum ama fbye gelmemesi fb için daha iyi simoflenin dediği gibi küçük takımın büyük oyuncusu böyle hem kendine hem milli takıma daha hayırlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bence hata yaptı, bu küçük-büyük olayına dahil olcagını sanmıorum...[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar