sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 http://www.ntvmsnbc.com/news/222683.asp?0m=-23J hay allah ya üzüldüm şu adamı alamadığımıza, adam da enayi midir kendine mi güvenmiyodur nedir. niye gitmez ki gs veya fb'ye. ilginç...
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Fb'nın gundemınde bıle degıldı, kucuk klubun buyuk futbolcu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Simofle, 02 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: Fb'nın gundemınde bıle degıldı, kucuk klubun buyuk futbolcu.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- okan'ın açıklamasını gördüm tv'de, o konuşuyodu yani. "trabzon beni çok istiyo ama gs veya fb'ye gidicem. çünkü bursaspor ile peşinatta anlaşamadık" diye. nasıl gündeminde değil yahu heh
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 evet degıl, fenerın lıstesı bellı,ve bır bır alınıyor.Okan bu lıstede yer almıyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 valla fenerin listesindemiydi bilmiyorum ama fbye gelmemesi fb için daha iyi simoflenin dediği gibi küçük takımın büyük oyuncusu böyle hem kendine hem milli takıma daha hayırlı olur
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bence hata yaptı, bu küçük-büyük olayına dahil olcagını sanmıorum...[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul
Öne çıkan mesajlar