Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul 'da nerelere gitmeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her yaz yaklaşık 1 ay istanbulda kalıyorum,ama pek bi yer bilmiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
said:
Bert, 23 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
Beşiktaş-Ortaköy-Bebek :D
tamam da napmalı,nerelerde oturmalı,yemeli,içmeli bana bunları söyle[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 23 Temmuz 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
istanbul da boğazdaki cafelerden birine git ve bi çay ısmarla....

:D en güzeli ya...
yada seni gezdircek kuzen ark neyim bişi bul o her işi halletsin seni her yere götürsün[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
said:
CaNNi, 25 Temmuz 2005 09:08 tarihinde demiş ki:
karaköy :D

euehuehe orası kesınde bız turıstlık olarak bı yerler onersek daha ıyı olur bence =)[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
bağdat cadde sahiller kadıköy taksim[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
pipo_14, 29 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
taksim
arkadaslar semt olarak ben de biliorum da,hani boyle mekan ismi verseniz daha ii olur[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
clan cafe taksimde[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'ta hemen iskelenin yanında DEniz Müzesi var. Öğrenci giriş 1 milyondu 1 yıl falan önce. 1 , 2 saatten önce çıkılabilinecekbir yer değil.. Vakit ayırmaya fazlasıyla değer.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
Bebekte kahvaltı (Fenerbahçe de olur) Boğaz turu (hangi yakası olursa olsun hatta 2sinide gez) Parkorman a geç, akşama Taksim yap halin kalırsa. Fotoğraf makinesi bulundur yanında bol bol resim çek. :D Denizi martıları ağaçları insanları...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
karaköyde köprüleri gez lokantaları çok güzel eminönü nün ordaki boğaz manzaralı balık lokantaları[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
kesinlikle gün batımını modadan izle hatta foto çek mutlaka ist.un her yeri de ayrı bi güzel şimdi:)
büyük adaya git bisiklet kirala çevre turu yaparken güzel oluyo
pendik de biraz uzak da olsa şu anda karnaval da var oralarda bi gör derim yani kendi çapında şirin bi yer
kanlıca beykoz riva taraflarının da tam mevsimi şimdi özellikle çengelköydeki balıkçılar çok şirin...[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mesaj tarihi:
bu olayı bütçeye göre ayırman lazım hoca

şimdi bi aman abi benim taksiye zor yetecek param var diyip eğlenceden cayan arkadaşlar var

bi de

ayy reina müziğini nerde duysam tanırım! kesin reinada!

diyenler falan var
ikisi de kafayı yedirtir[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
  • Yeni Oluştur...