RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 arkadaslar bu myko kurulumunda hata verio önceden kurduum setup fakat simdi tekrar kurmaya calısınca en sonunda bi hata verio dosya bozuk gibisinden bişe nası halledilir bu biraz aradım ama dişe dokunur bişe bulamadım[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 arama yamayı denedinmi büsüsürü topic var bunla ilgili:D(sana benzedim)[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ehm Aramada Benim İsmimi Aratırsan Birçok Topic Bulabilirsin Myko hatalarıyla İlgili :-) Download Yardımcı Programı Kullanmadan İndirirsen Sorun Çıkmaz.Ama Eer Kullanmadan Çekipte Hata Verdiyse Torrent Ile Çekmeni Öneririm.Sahsen 12 Kez Çektim.Sonuncusu Çalişti.Torrent Farqı. [Bu mesaj LordGargamel tarafından 02 Ağustos 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya ne torrenti ne araması yazdıımı okumuyomusunuz? aradımda raslayamadım vardı bi yerde bunla ilgili ama bulamadım. dalga geccenize bi link atıverseydiniz daa guzel olmazmıydı[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ayrıca bendeki setup ta yaklasık 2 hafta önce catır catır kurdum girdim vs. ama sildim tekrar yukledim bu sefer hata verdi bu ne iştir bunu soruorum[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 The version comparsion failed. The setup will terminate now. Ahanda tam hata msj ı nedir bu?[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dalga Geçtiğim Yok. Bende Sildim Oyunu. Setupu Açtığımda Aynı Hata Verdi. Bu Arada Bende Çatur Çutur Giriyordum. Son Olarak O Hata Setupu Birdaha Açışımda Çıktı Ve İndirdiğim 11 Setupda Aynı Hatayı Verdi.Kayıt Günlüğü vs. Bişi Denmisti Ama Bilgi Alamadım.Ama Torrentle Bastan Çektim Düzeldi.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Download programlarıyla çekmek en iyisi hatasız indiriyor[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Pluton, 02 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki: Download programlarıyla çekmek en iyisi hatasız indiriyor Walla Ne Kadar Download Programıyla Çeksem Hepsi Bozuk Çıktı...Hatta IE De Bozuk Çıkarttı Yaklasık 8 Kez Fln.[signature][hline]Www.TelekomaKafamGirsin.tK Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Download accletor mu ne var adını aklımda değil ben her çekişimde hatasız indirdi yada flashget[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sonradan bozulduysa programına bi virüs kendini kopyalamıştır ondan hata veriyordur.. bence.. byte check gibi şeyler yapıyolar onlar öyle oalylarda sapıtıyo[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar