Berk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Logo Evet kendim bişiler yapmaya çalıştım Volfi de cilaladı biraz karanlık oldu ama fena olmadı...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ben çöp adam bile çizemem yok kolaj bu da aydınlatmayı pek beceremedik doğrudur =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 efendim arkada duran ay nasil aydinlatsin agaci! farkindaysaniz yapraklarin aralari daha parlak biraz da olsa, ve agazin govdesi karanliklastirilmis, dusundum onu. Gozleirnizden isik mi saciyonuz fizbo bey :P BIliyom kotu bi resim, berk yapti ne de olsa :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bende koyayim logomu eft yorum aliim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 çimlerin rengi çok parlak olmuş gibimme geldi,ama güzel Infeqted,ehem,sen kendi resminimi koydun yoksa bir arkadaşınmı?her iki durumdada tel nosu verebilirmisn?,ehem [hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 02 September 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hadi ikileyin bakiim öyle ben m yanlız ve mağrur meşemin yanına hatun yaklaştırmakta neymiş, olmaz öyle şey...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 arkadaki ay dış kontürleri belli edici biçimde aydınlatırdı ağacı. Ukalalık yapcaam bi latince adı vardı ama unuttum bir örnek size:[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tikenler çok şeker gözüküo, elleyesim geldi, fakat hoca şöle bişi söliim, o resimde tabloı çok küçük, ağaç büyük, orada o ayrıntıyı yapamazlardı, yapmak için o resmi accayip büyük çalışıp ince eleyip sık dokumaları gerekirdi, kasarmı kasmaz, ama arkadaş ben bu işi bilmiorum, bi elim değdi dedii için, bende yinede başarılı...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tamam canım bişi demedik. aydınlanırdı onu demeye çalışıyorum sadece. yoksa güzel olmuş işte şaane.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hemende küsermiş aman aman, tmm hoca sen ne dersen o :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ya bence guzel olmuş ta ay azcık buyuk gıbıme geldı.. hanı bole kocaman bır avuc hatta kucak..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 horace o aydınlatma gerçekten çok hoş bi ara tekniği anlatan bi tutorial yazarsın artık =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar