Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ad&d Server/Client

Arlooax

Öne çıkan mesajlar

Durup dururken aklima geldi, Yapilmi$i varmi arastirmadim ama soyle bisi server/client application yazilsa mesela:

GM bilgisayarinda serveri calistiricak, oyuncular baglanicak clientlarindan.. ve oyun baslicak..

Ne biliyim aklima gelenler var.. mesela DM in controlunde SLIENCE tusu olucak.. olay anlatirken basacak isterse.. kimse gikini cikaramicak?

Oyuncularin clientlarinda ZAR ATMA TUSLARI olucak.. player hand book olucak okucak bakicak felam..

mesela aklima gelen DM de resource kontrol olucak.. masanin ustune kendi jpeg haritasini veya cizimlerini atip real time cizimler anlatimlar yapicak?

Yani aklima geldi .. boyle bi$i yazsak kullanirmisiniz.. ama iyi irdeleyin cunku hevese gelir yazarsak zamanimiz gidicek .. KIMSENIN KULLANMIYACAGI bir olguya zaman harcamiyalim..

Ozellikle DM tecrubesi olan arkadaslardan feedback yararli..

Yok arkadas cok guzel olur ihtiyac var dersek .. onumuzdeki i$lerden kalan vakitlerde zaman ayirir yazariz.. pepelek'e adariz programida.. isteyen download eder oyun oynar felam..

Sadece bir sormak istedim, ne dersiniz?

Arlooax The Drunken Mage

PS: Hem takilirsak Lixad var hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

Olurmu efenim, Lixad arkadasim.. her zaman arkadasin arkadasa dani$acagi seyler cikar :)

Bu arada pdf acmasi, kapatmasi felam filam sorun degil yani .. onemli olan hadi start verip bir bakalim dersek BELLI BIR FORMAT koymak.. yani bu bu olmali kesin .. bu bu olsa iyi olur.. yok bide su olursa super olur gibilerinden..

Benim onumde aldigim bir i$ var, belli bir seviyeye geldi yakinda biter daha bir bo$ zamanim olur.. onun di$inda dersler var :) Ama firsatim oldukca adarim kendimi ISE YARAR kullanilir derseniz..

Bu arada tabi size soruyorum, cunku boyle bisi yazarsak bunu Download a acmaya felam niyetim yok.. olursa sorariz Kara'ya.. koyar pepelegin bunyesine.. pepelek user lari indirir veya dagitir.. vs vs ..

Arlooax The Drunken Mage
Sosyal ağlarda paylaş

www.openrpg.com

Olay budur, oncedende bahsettim bu olaydan ama cogu kimse ilgilenmedi.

Istediginiz hersey var, minyatur koyma, harita koyma, zar atma, 3rd ed. kurallari, karakter yaratma, dm client, player client, ne istersen. Aradiginiz olay budur.

Hadi atlayin, bende uzun zamandir denemedim, istek olmadigi icinde ugrasip ogrenemedim pek.

Haydi bre!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bende Ad&D nin eski bi cd si var isterseniz size verebilirim(kopyalayabilirim:)ordan yararlanabilirsiniz Core Rules die bişi 2nd edition client server la alakası yok ama harita yaratmadan tut bütün handbooklar vardı yanlış hatırlamıosam...

ama yaparsanız çok kral olur tabe(NWN gibi bişimi olacak??)[hline]5 dakkada deişir bütün işler...
Ör:Beşiktaş:2 KOcaelispor:1 :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu openrpg'yi çektim sanırım da çalışmıyo ,sanırım python mython bişiler diyodu onu kurmak gerekiyo.. ben baya bakındım etrafa da nerden yükleyebileceğimi bulamadım.. nerden şeedecem bu pitonu?[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Sazanlar: Bu taraftan..

program,mp3,resim,oyun,video herşey burda!

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Tyrael bak bir tane var, onu bile indirip kullanan yok :) Oldukca da ho$ bi$i aslinda.. Belki daha ileri tarihlerde zevk ve practice icin giri$ilir. Muhim olan fikirler :) Yani zamani olan bir arkada$imiz belki kendisi belki moduler duzeyde arkada$lariyla guzel bi$iler cikarir.

Benim malesef zamanim cok kisitlandi o tarihten buyana. Onumde eski projeler, deadline lari yakla$makta olan ve ba$licak olan i$allah yeni projeler var.

Ama her kim arkada$ ben bu i$i yapacam derse, zamanim cercevesinde ve bilgim cercevesinde bi$iler katmaya calisirim. Ozellikle Photoshop cizimleri yapabilirim mesela hehe :) I want to do something different :)

Be well!

Arlooax The Very Very But Very Homesick Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...