Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hikaye denemesi..


b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bilirsiniz bazen hani rüyada olduğumuz anlarız da böyle istediğimiz bazı şeyler yaparak rüyayı şekillendirebiliriz işte bunun hakkında Sandman dahilinde bi hikaye yazdım bakalım beğenecek misiniz...

Kendini kıyafetleriyle yatağın üstüne bıraktı odası camdan sızan ay ışığı sayesinde birazcık olsa aydınlanıyordu.Bugün de çok çalışmıştı üç tane operasyona girmiş hepsini başarı ile atlatmıştı.
Ellerini başının altına koydu ve gözlerini tavana dikerek düşündü.Eski karısını,geçen gün ayrıldığı sevgilisini,oğlunu...Özellikle oğlunu düşündü ve yüzünde bir sırıtış belirdi.
Acaba şimdi ne yapıyordu? Belki o da gözlerini tavana dikmiş kendisini düşünüyordu.
Yavaşça sağa döndü ve odanın köşesinde duran çizgi romana gözü ilişti; "Sandman 3. Cilt" henüz tam okuyamamıştı,bugün okumak için de pek gücü yoktu.
Kravatının bağını gevşetti ve ceketinden silkilenerek gözlerini açık tutmaya çabaladı ama sonunda yorgunluk karşısında vücudu pes etti ve derin bir uykuya daldı.
Kırmızı ışıklı bir odada buldu kendini burası onun hastanedeki çalışma odası idi.Masasının üstünde bir not vardı.Kendisine bir ameliyatı hatırlatıyordu.
Bir an kafası karıştı ne olduğunu pek anlıyamıyordu ama oğlu odanın diğer köşesinde duruyordu ve kendisine tatlı bir şekilde sırıtıyordu.
"Alex" diye fısıldadı ama bu fısıltı onun kafasının içinde yankılandı.Ne olduğunu anlar gibiydi."Sadece bir rüya diye iç geçirdi..."
Bundan önce de rüyalarının farkında olmuştu bu onun hoşuna gidiyordu.Kendini tüy gibi hafif hissediyor ve tüm dertlerinden arınmış oluyordu.
Cebinden bir sigara çıkardı ve yaktı.Sonra yavaşça odadan çıktı.Çok aydınlık bir gökyüzünde idi bulutların üstünde olduğunu görüyordu.Bu hoşuna gitmeye başlamıştı.
Sonra sanki kanatları varmışçasına uçmaya başladı ve daha da yukarı gitti,gitti ve gitti...
En sonunda tekrar bulutlara ayağını bastı ve bir anda bulutlar kayboldu karşısında basamak basamak bir yol belirmişti adacık şeklinde topraklar vardı etrafında ve bu adacıkların hepsinin üstünde sürü ile çel çöp vardı.
Tek tek basamaklara zıplayarak yukarı tırmanmaya başladı ilerde basamaklar bir ormanın içine dalıyordu ama garip olan şey bunların hepsinin havada olmasıydı.
Gittikçe eğlenmeye başlamıştı havada taklalar atarak ilerliyordu sağ tarafında çift katlı bir ev gördü bu ev ona tanıdık geliyordu ama nereden olduğunu hatırlayamadı.
İlerledi ve ilerledi en sonunda büyük bir kapıya ulaştı.Kapının üstünde çeşitli motifler vardı ve ardına kadar açıktı.Kapıdan girip karşısına baktığında dev bir şatonun karşısında olduğunu gördü.Bu da tanıdık geliyordu ama yine de pek hatırlayamamıştı.
Biraz daha ilerlediğinde bir ses duydu iki insanın konuşma sesiydi bu kafasını çevirip baktığında bi kadın bir de adamın bahçenin ortasında oturmuş konuştuklarını gördü.
Onlara doğru ilerledi.Onlar da adamı görmüştü ve konuşmalarını bitirip kaşlarını çatarak ona baktılar.Adam biraz daha ilerleyip durdu ve "Selam dostlar.." dedi cevap olarak sessizlik aldı.
"Siz ne arıyorsunuz rüyamda sizi tanıyor muyum?" dedi ve tekrar baktı.
Adam cevap verdi "Ah bu ilk olmuyor Alan gel otur nasıl olsa birazdan uyanacaksın" dedi
Alan yavaşça yanlarına oturdu ve adamla kadını süzdü kadın ona sırıtıyordu.O da kadına sırıttı.Cebinden bir sigara çıkardı ve yaktı.
Kadın bu sefer onunla konuştu "Bunlardan daha içersen seni daha çabuk alacağım Alan söndür onu."
Alan kalakalmıştı o an anladı ki karşısındakiler normal iki insan değildi onlar Endless idi.Bir anda ayağa fırladı "Hey sizi tanıyordum siz Dream ve..."
"biliyoruz biliyoruz" diye kesti sözünü kadın ve kardeşine dönerek "Yolla onu Dream daha fazla şamata olmadan." Kardeşi denileni yaptı ve kesesinden bir tutam kum alarak Alan'a fırlattı.
Saatin alarmı ile uyandı çok güzel bir rüya görmüştü.İşte böyle rüyaları severdi.Yavaşça doğruldu ve gözlerini ovuşturdu parlak renkli kumlar gözlerinden ayrıldı ve kimisi üstüne kimi de ellerine geldi...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sağol ya öyle alelalece yazdım :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh güzel olmuş ama di mi?
bunu aslında bi adam edip bi tane daha yazıcam bakalım..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...