Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geceleyin kulağımın yanında vızırdayan sivrisinek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Saykoleo, 02 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
Fişe takılan sinek ilaçları

Bu ilaçlarında igrenç kokuları var sivrisinek ayrı bir dert zaten,bide onun yanında bunaltıcı sıcak off off[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
Kimyasal mimyasal zararı nedir bilmem ama şu vücuda sürülenler acayip işe yarıyo, bir gece beş sinekle savaştım, ertesi gün gidip bi off aldım, bi daha yaklaşmadılar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
kalkıp ışıı yakınca genelde yataın başucunun oralarda takılıyo oluyolar, ben çıplak elle öldürüp gidip yıkamayı tercih ediorum daha iyi stres atmak için[signature][hline]trees and i are one...
Mesaj tarihi:
said:
Duke_Guybrush, 02 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
odaya bir adet fesleğen (saksıda olur, elleri sürünce güzel kokar hani) koyarsanız hiiç sinekle falan uğraşmazsınız. üstelik kimyasalları da kullanmamış olursunuz.

bende fesleğenime güveniyodum dün gece korumadı beni :([signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
Burning their lies,burning my dreams..
All of this hate,and all of this pain ..
I'll burn it all down,as my anger reigns..
'Till everything burns..
Mesaj tarihi:
Bızzz bızz ötüp duruyorlar! Ulan al kanı git! Manyak. Salak hayvan sadece uçuyor, vızıldıyor yok başka numara!! Ben oda değiştiriyorum, gidip içerideki yatakta yatıyorum... İki oda da varsa oturma odasının ışığını yakıp bekliyorum. Bunlar gelince oturmaodasına geri kaçıyom yatak odasına :D Budur[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
  • Yeni Oluştur...