khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Saykoleo, 02 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki: Fişe takılan sinek ilaçları Bu ilaçlarında igrenç kokuları var sivrisinek ayrı bir dert zaten,bide onun yanında bunaltıcı sıcak off off[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kimyasal mimyasal zararı nedir bilmem ama şu vücuda sürülenler acayip işe yarıyo, bir gece beş sinekle savaştım, ertesi gün gidip bi off aldım, bi daha yaklaşmadılar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Likit sinek kovucular var baya işe yarıyorlar.[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben bu paticiği çok sefiorumm ya...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kalkıp ışıı yakınca genelde yataın başucunun oralarda takılıyo oluyolar, ben çıplak elle öldürüp gidip yıkamayı tercih ediorum daha iyi stres atmak için[signature][hline]trees and i are one...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dün gece tam 3 saat birini aradım , 5 buçuk gibi sımışım napayım yemiş 2 saattede 8 yerimden..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Duke_Guybrush, 02 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: odaya bir adet fesleğen (saksıda olur, elleri sürünce güzel kokar hani) koyarsanız hiiç sinekle falan uğraşmazsınız. üstelik kimyasalları da kullanmamış olursunuz. bende fesleğenime güveniyodum dün gece korumadı beni :([signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Helldorado Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cekin yorgani kafaniza acin bacaklarinizi isirsin gitsin en yuzsuzleri 2 - 3 defa isiriyo gecede
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bızzz bızz ötüp duruyorlar! Ulan al kanı git! Manyak. Salak hayvan sadece uçuyor, vızıldıyor yok başka numara!! Ben oda değiştiriyorum, gidip içerideki yatakta yatıyorum... İki oda da varsa oturma odasının ışığını yakıp bekliyorum. Bunlar gelince oturmaodasına geri kaçıyom yatak odasına :D Budur[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Öne çıkan mesajlar