rayka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 eminimki yazın sizede olur uykunuzun ortasında kulağınızda sivrisinek vızırdar elinizi kulağınıza götürürsünüz ses kesilmez ve bütün geceniz,uykunuz.keyfiniz mahvolur bunun bir çözümü yokmu ? lütfen bu olaya kendince bir çözüm geliştirmiş olan burayada yazsın veya bilinmiş bir çözüm varsa ve ben duymadıysam bir söyleyiverin ...saygılarımla...[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Fişe takılan sinek ilaçları[signature][hline]Mekteb-i Sultani
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben sivrisineğin kafama konmasını bekliyorum , sonra ani bi hareketle kafamı çevirip ezebilirsem eziyorum...[signature][hline]chuck!
rayka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ama geceleyin kimyasal maddeyle uyumak zararlıdır[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
rayka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 off için söylemiştim yanlış anlaşılmasın[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bana hiç gelmiyolar bu ara nedense yaz başlayalı beri 1 tane sinek sesi duymadım gece.. Ama hakkaten çok boktan bir sestir..Hatta o sesi duyunca böle içim çekiliyo gibi oluyo böle çok huylanıyorum..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Çözüm ise bence: Yatmadan önce odana şu fıs-fıslardan sık kapıyı kapat daha sonrada kapı kapalı bi şekilde uyu!![signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şu esemmat mı ne var. bunlardan var evde rahat oluo.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
rayka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 nedir o bir denerim fısfıs falan mı[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kafanın üstüne bir örtü çek gidiyolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: rayka, 02 Temmuz 2005 23:15 tarihinde demiş ki: nedir o bir denerim fısfıs falan mı yok tablet şeklinde bişey. aparatı var onu alıyosun içine bunu yerleştirip fişe takıyorsun. 3-4 saat etkili oluyor. Süre pek uzun değil ama iyidir yani. Hiç olmadı şu Raid'in 45 gün etkili zımbırtılarından al.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 allah belasını versin o yaratıkların[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya ısırmaları da bişi diil bi de küçük sinekler oluyo küçücük onların sesine uyuz oluyorum .. vızzzzz ince bi ses.. ışığı açıyom görünmuyolar ışıgı kapatıyom gene.. ya sabır...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Sovereign, 03 Temmuz 2005 00:16 tarihinde demiş ki: allah belasını versin o yaratıkların adam gaz olmuş heheh :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
arina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 o spreylerden sıkıp uyumanı tavsiye etmem ama fişe takılanları kullanabilirsin onlar işe yarıyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
capul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: HymnOfSnuk, 02 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki: ben sivrisineğin kafama konmasını bekliyorum , sonra ani bi hareketle kafamı çevirip ezebilirsem eziyorum... Azuha :D
555 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 özellikle tatile gittiğimde sinekler oluyo bende üstüme örttüüm şeyi kafamın üstüne kadar çekip yatıyorum.eğer sıcaklardan çok şikayetçi olan bi bünye değilsen,ince bişeyle bunu deneyebilrsn,gerçi gece açılır mutlaka ama uynmazsın heralde sonra.[signature][hline]la petite ezique
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Valla sinek vızıltısı duyduğum anda ayaklanıyorum çünkü biliyorumki bütün gece rahat yok bana! Alıyorum bi terlik, arıyorum,buluyorum,yok ediyorum (search&destroy) sonra peçete ile duvarı temizleyip yatıyorum. The end.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Kronos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Cehennem havası ver onlara, al bitanesi mum la yak ölsün yaratık bende çok çekiyorum sivirsineklerden oramı buramı ısırıyo yaratıklar[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 biraz önce benimde kulağımın dibindeydi. hayırlısı, bu gece sayıları daha az görünüyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 uyurken başıma gelebilecek en gıcık olay budur heralde..ya kalkıp sineği avlıcaksın ya da yorganı çekip kafana uyucaksın..[signature][hline]I'm For ReaL *
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bana göre sinekler vızz diye ses çıkarmaz. bana göre sivrisinekler(en azından benim muhattab oldukların) im kısmını biraz da yutarak "İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT" diye bağırıyolar. Sonra ben kanlı gözlerle uyanıp aranmaya başlıyorum. Sineklerden korunma yöntemlerine gelince; ben bi kaç gün önceden duvar elimle vurmak suretiyle yapıştırdığım sivrisinekleri orada bırakarak kurtulabilceğim inancındayım. Bi anlamda ben piskopatım, bana bulaşma demeye getiriyorum :D [Bu mesaj Eternalus tarafından 03 Temmuz 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
TURBOFURKAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Eternalus, 03 Temmuz 2005 03:23 tarihinde demiş ki: bana göre sinekler vızz diye ses çıkarmaz. bana göre sivrisinekler(en azından benim muhattab oldukların) im kısmını biraz da yutarak "İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT" diye bağırıyolar. Sonra ben kanlı gözlerle uyanıp aranmaya başlıyorum. Sineklerden korunma yöntemlerine gelince; ben bi kaç gün önceden duvar elimle vurmak suretiyle yapıştırdığım sivrisinekleri orada bırakarak kurtulabilceğim inancındayım. Bi anlamda ben piskopatım, bana bulaşma demeye getiriyorum :D [Bu mesaj Eternalus tarafından 03 Temmuz 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Yaptığın insanlık dışı.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 @turbofurkan: Bu lafı sevdim :D "insanlık dışı" Yok bide sineğe insanlık gösterseydim lol
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yav yesinler ,istedikleri kadar yesinler. AMA ŞU SESİ ÇIKARMAYIN LAN &/'%+('/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b]
Öne çıkan mesajlar