Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geceleyin kulağımın yanında vızırdayan sivrisinek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eminimki yazın sizede olur uykunuzun ortasında kulağınızda sivrisinek vızırdar elinizi kulağınıza götürürsünüz ses kesilmez ve bütün geceniz,uykunuz.keyfiniz mahvolur bunun bir çözümü yokmu ? lütfen bu olaya kendince bir çözüm geliştirmiş olan burayada yazsın veya bilinmiş bir çözüm varsa ve ben duymadıysam bir söyleyiverin ...saygılarımla...[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Mesaj tarihi:
Bana hiç gelmiyolar bu ara nedense yaz başlayalı beri 1 tane sinek sesi duymadım gece..

Ama hakkaten çok boktan bir sestir..Hatta o sesi duyunca böle içim çekiliyo gibi oluyo böle çok huylanıyorum..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Mesaj tarihi:
Çözüm ise bence: Yatmadan önce odana şu fıs-fıslardan sık kapıyı kapat daha sonrada kapı kapalı bi şekilde uyu!![signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Mesaj tarihi:
said:
rayka, 02 Temmuz 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
nedir o bir denerim fısfıs falan mı
yok tablet şeklinde bişey. aparatı var onu alıyosun içine bunu yerleştirip fişe takıyorsun. 3-4 saat etkili oluyor. Süre pek uzun değil ama iyidir yani. Hiç olmadı şu Raid'in 45 gün etkili zımbırtılarından al.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
ya ısırmaları da bişi diil bi de küçük sinekler oluyo küçücük onların sesine uyuz oluyorum .. vızzzzz ince bi ses.. ışığı açıyom görünmuyolar ışıgı kapatıyom gene.. ya sabır...[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Sovereign, 03 Temmuz 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
allah belasını versin o yaratıkların

adam gaz olmuş heheh :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
o spreylerden sıkıp uyumanı tavsiye etmem ama fişe takılanları kullanabilirsin onlar işe yarıyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 02 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
ben sivrisineğin kafama konmasını bekliyorum , sonra ani bi hareketle kafamı çevirip ezebilirsem eziyorum...

Azuha :D
Mesaj tarihi:
özellikle tatile gittiğimde sinekler oluyo bende üstüme örttüüm şeyi kafamın üstüne kadar çekip yatıyorum.eğer sıcaklardan çok şikayetçi olan bi bünye değilsen,ince bişeyle bunu deneyebilrsn,gerçi gece açılır mutlaka ama uynmazsın heralde sonra.[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
Valla sinek vızıltısı duyduğum anda ayaklanıyorum çünkü biliyorumki bütün gece rahat yok bana! Alıyorum bi terlik, arıyorum,buluyorum,yok ediyorum (search&destroy) sonra peçete ile duvarı temizleyip yatıyorum. The end.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
Cehennem havası ver onlara, al bitanesi mum la yak ölsün yaratık bende çok çekiyorum sivirsineklerden oramı buramı ısırıyo yaratıklar[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr
Always Pvp
Mesaj tarihi:
bana göre sinekler vızz diye ses çıkarmaz. bana göre sivrisinekler(en azından benim muhattab oldukların) im kısmını biraz da yutarak "İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT" diye bağırıyolar. Sonra ben kanlı gözlerle uyanıp aranmaya başlıyorum.
Sineklerden korunma yöntemlerine gelince; ben bi kaç gün önceden duvar elimle vurmak suretiyle yapıştırdığım sivrisinekleri orada bırakarak kurtulabilceğim inancındayım. Bi anlamda ben piskopatım, bana bulaşma demeye getiriyorum :D

[Bu mesaj Eternalus tarafından 03 Temmuz 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Eternalus, 03 Temmuz 2005 03:23 tarihinde demiş ki:
bana göre sinekler vızz diye ses çıkarmaz. bana göre sivrisinekler(en azından benim muhattab oldukların) im kısmını biraz da yutarak "İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT" diye bağırıyolar. Sonra ben kanlı gözlerle uyanıp aranmaya başlıyorum.
Sineklerden korunma yöntemlerine gelince; ben bi kaç gün önceden duvar elimle vurmak suretiyle yapıştırdığım sivrisinekleri orada bırakarak kurtulabilceğim inancındayım. Bi anlamda ben piskopatım, bana bulaşma demeye getiriyorum :D

[Bu mesaj Eternalus tarafından 03 Temmuz 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Yaptığın insanlık dışı.
  • Yeni Oluştur...