Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heppi Pörtlek Roderick

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Ahanda roderick ( Namı diğer-SiN )
heppi pörtlekler olsun kardeşime mutlu yıllar , nice patili günler vesaire vesaire..
senden 364 gün büyüğüm olm nihoho :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

mutlu yıllar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

epi pürtlek.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

nice senelere..
:tebrikz:[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

vay be... canım dostum benım yaa dogum gunun kutlu olsun alıcan!!!!
eheehuh ne guzel gunlerdı onlar bee...kampın son gunu sen ve ogulcan ve sonradan ortaya cıkan ben:)
ogun bu gundur de cıkmadım hayatından eheuh
bı ınsan bu kadar mı komedı bu kadar mı mukemmel olur yaa...bu senekı kamp bıraz garıp gecsede tatıllerımın vazgecılmezı super ınsan alıcan dogum gunun kutlu olsun....
gercı mesajla da kutlamıstım ama bu ızmırın sıcak gecelerınde buldugum ılk bılgısayarla kutlayam dedım dogum gununu...
ıyı kı dogdun...ıyı kı varsın....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...