Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANtpte yağmur..aglayacam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yer antep.hava 40-41 suları..kıçımdan ter akıo o derece sıcak..2 sınavım var aşmış derecede depresim..biranda 10 yıldrım en az çakıo..bi fırtına..hayatım boyunca böle yağmur görmedim desem kim bana inanır...ağlamak istiorum..bulundugumun internet cafenin semsiyesi uçtuu..heyttt yinede yagmuru seviorum[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
yazık ama anadolunun bagırı daha ne isterki bir insan keske bende orda olsam :p[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
sulu kardır :-o yaz ayında[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
yağmurun yağması güzelde şehrin ismini yanlış yazmışsın..antep değil Gazi Antep olucaktı.

Değiştirme:İmla hatası..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}

[Bu mesaj Mandoo tarafından 02 Ağustos 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gazi Antep asıl budur[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
iklimler değişiyor, terör ve depremler artıyor.

kıyamet yaklaştı...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...

[Bu mesaj khas tarafından 02 Ağustos 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
istanbulda olsa direk atlardım sokağa

bu arada klimayı icad eden adamın ismini bilen varmı
mezarına fln gidiym
çok büyük adammış[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
yağmurda yürüyün , antep'te zor olur o bi daha. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
kıyamet alametleri bunlar,kıyamet...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
oralara Hamsin esiyodu galiba , kavurur ayrıcana pişirir.
harbi yürüyün hala yağıyosa.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 02 Ağustos 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
yağmurda yürüyün , antep'te zor olur o bi daha. :9

nasıl zor olm..gazi antepte hiç mi yağmur yağmaz yani..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Tahakiraza'a antepteki yağmuru cam aracılığıyla bana da izlettiği için teşkür ediyorum=) sıcak iğrenç ya keşke burda da yağsa.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Mesaj tarihi:
abi yağmaz demedim , zor dedim.
zor harbi , coğrafyacı öğretmedi mi lan ? :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
  • Yeni Oluştur...