Nakre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Merhaba, turkish kanala join oluyorum ama kendi yazdıklarımda dahil hicbirini okuyamıyorum. Bu sorunun çözümünü bilen varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 combat loguna tıklamışsındır.general loguna tıkla tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 /Leave turkish /Join turkish dene eğer bir üstteki değilse sorunun cevabı.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 leave ve join yhaparak eskiden kullanabiliyordum ama artık bu şekilde de olmuyor. Combat log ve general log ikonlarını bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yazıları yazdıın yerin üst tarafında görünmez haldeler.imleci üstüne getirip bir kere tıklaman gerekiyo yazlıar yazan yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 turkish kanalı ne yaw??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bide hangi sunucuda olduğunu söylesen? [Bu mesaj MOSAD tarafından 01 Ağustos 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bişi anlamadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Filterda yapmış olma ihtimalin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakre Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 General logdaymışım zaten. Combata basıp geri filan döndüm yine olmadı. Bütün charlarımda aynı sorun var. Yani realm de farketmiyor. Ama filter olayını bilmiyorum. Acıklayabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 general chat'e sağ tıkladığında acılan menuden filter falan var ordan acıp kapatıp engelliye biliyosun gelen mesajlatı atıyorum trade ve looking for group'u kapata biliyosun öle bişey olmutur yanlışlıkla falan.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakre Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Cüce sorunu buldu :) Ama baska bir sorunum var şimdi. Filter ekranından Turkish kanalına tik koyuyorum ama filter ekranı kaybolunca hicbisi olmuyor. Tekrar bakıyorum, ortada tik filan yok. Sanki hic tik koymamısım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar