tBF Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bende bi hastalık gün içinde yaşadığım herşeyi birilerine anlatmak istiyorum ama insanlar baya bi bayıyolar dakika dakika anlatmamdan.Bana abi özet yapsan diyolar ama oda bana zevk vermiyor.Bende en geç Ekim 1 den itibaren günlüğümü buraya yazmak istiyorum herkez okusun eylensin istiyorum genelde eylenceli günler yaşarım ama hüzünlenincede benimde hüzünlensinler:) Neyse demek istediğim böle harekete başlasam nasıl olur bi fikir sorayım dedim bide hangi bölüme yazsam burayamı çöpemi hangisi daha çok okunurki?:)
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bizimle paylaşman güzel fakat bazı şeyler için ayrı bölümlerimiz var. Kişisel bölümüne girersen orada günlük başlığı var. Teşekkürler.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Nazilk vatandas insight :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 helal insight örnek uyarı yapnışsı keşke herkes böle davransa[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
tBF Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 a çok saolun görmemiştim ben orayı
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: insight, 02 Ağustos 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Bizimle paylaşman güzel fakat bazı şeyler için ayrı bölümlerimiz var. Kişisel bölümüne girersen orada günlük başlığı var. Teşekkürler. bu bizim insight mı?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Öne çıkan mesajlar