Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Korkusu!!!??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3000 Beleş mesaj olayı cıktıktan sonra telefonuma gelen mesajların ardı arkası kesilmiyor,telefonumu açmaya korkuyorum artık tatildeki arkadaslarım dışarıya cıkan arkadaslarım canı sıkılan arkadaslarım herkez mesaj atıyor kampanya iyi güzelde msn e zor yetişen ben bide telefona nasıl yetişicem sadece dün 157 tane sms geldi :(:(:(:(:([signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
bende sevgilim dışındaki insanlara msj yazmaktan & msjokumaktan anlatılamıyacak kadar nefffrett ediyorum acayip vakit kaybı gleiyor bi harf için 3 kere aynı tuşa bas poooof[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
içinde benim mesajlarım var dimi yucer :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
circirbocugu, 02 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
Puhpuh dert ettıgın seye baq bosver atsınlar okuma hepsını sılde ne ugrasıosun.Sadece kızlarınkını oku :)..

abazanlık diz boyu :P[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
symbianlı telefonlarda hepsini sil diye bi seçenek olcak o bunun için yaratılmış resmen her gün bi-iki kez basmak yetiyor.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 02 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
içinde benim mesajlarım var dimi yucer :D

Yok yaw sen msnden geliosun :D Telefona daha sarmadın sararsan bilemiycem ehehe ama ellerim agrıdı artık ne yalan söliim parmak kası yapmak isteyenlere tavsiyemdir.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
  • Yeni Oluştur...