khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 3000 Beleş mesaj olayı cıktıktan sonra telefonuma gelen mesajların ardı arkası kesilmiyor,telefonumu açmaya korkuyorum artık tatildeki arkadaslarım dışarıya cıkan arkadaslarım canı sıkılan arkadaslarım herkez mesaj atıyor kampanya iyi güzelde msn e zor yetişen ben bide telefona nasıl yetişicem sadece dün 157 tane sms geldi :(:(:(:(:([signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 doktora git son zamanlarda telefobia yaygınlaştı ölebilirsin!11?!?!?!?!?[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende sevgilim dışındaki insanlara msj yazmaktan & msjokumaktan anlatılamıyacak kadar nefffrett ediyorum acayip vakit kaybı gleiyor bi harf için 3 kere aynı tuşa bas poooof[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 içinde benim mesajlarım var dimi yucer :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Puhpuh dert ettıgın seye baq bosver atsınlar okuma hepsını sılde ne ugrasıosun.Sadece kızlarınkını oku :)..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: circirbocugu, 02 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Puhpuh dert ettıgın seye baq bosver atsınlar okuma hepsını sılde ne ugrasıosun.Sadece kızlarınkını oku :).. abazanlık diz boyu :P[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 symbianlı telefonlarda hepsini sil diye bi seçenek olcak o bunun için yaratılmış resmen her gün bi-iki kez basmak yetiyor.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abazalık deıl sadece onları yakın gorebılırsın ..:)..BI kacınınkınıde bana ver numarasını msnını..:)Puhpuh bıraz fazla uctuk nese..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: unaccompanied, 02 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: içinde benim mesajlarım var dimi yucer :D Yok yaw sen msnden geliosun :D Telefona daha sarmadın sararsan bilemiycem ehehe ama ellerim agrıdı artık ne yalan söliim parmak kası yapmak isteyenlere tavsiyemdir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar