Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Homoid hayvanının tek dikişte bi sürahi soğuk suyu bitirdiğini bilirim[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eheuhue tek dikiş su fln diince... benim boğazımda bir... sorunmu desem? bişi var, ve yavaaaaş yavaaaaaş da olsa hiç yutkunmadan su meyvesuyu fln içebiliorum. hayvan boğazı işte geçiyo ÇOK yavaş ama.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ne kadar içebildiniz saçma bi soru kanımca yani efkar yaparsam damara baglarsam otururm aksam 11 gibi,hava aydınlanana kadar içerim bi mekana giderim.eglence müzik muabbet gene gittigi yere kadar içerim hiç saymadım suana kadar.ruh halime baglı oluo genelde ne kadar içtigim.normal bi durumda 3 extra da iptal olurum tıkanırım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tanıdığım HERKESıN aksine, bende tequile 0 kafa yapıyo. ama bira acaip uçurur.... bir arkadaşımın yakın tanıdığıda litrelerce bira içip, bi bok olmazmış, ama 2 kadeh şarapta iptal. sarhoş olmak sadece kanındaki alkol miktaruyla alakalı diilmi? konu saptı kusura bakmayın, bu soru için topic açmaya değmez[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Daha çok ne kadar sarhoş olmak istediğine , ruh haline bağlı.. Ama %50 %50 de diyebiliriz belki[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 buarda eğer ki öyle boş muhabbet arasıbna içerseniz alkol alma potansiyleiniz yüksleiyor bir litrelik votkayı arlkkadaşımla ebebk firarda izlerken lıkır lıkır içmiştik.. ve sabah oldu gece olduğumuzdan daha sarhoştuk.. b uarda sakın ha votkayı suyla içmeyin 2 gün sarhoş geziyorsunuz iyice fermantalize oluyor midede (en azından bana neden olarak bunu sötylediler)[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 eheh evet oyle aksam ıc vodka sabah uyandıgında su ic okula bı garıp gıdıyosun :) o bıle etkılıyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 votka su? auhae denemek lazım...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 90 şişe bira 36 şişe viski içtim 3 saat de bi o kadar daha içerdim[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bünyem fazla içkiyi kaldırmaz ama otelde kuzenle herşey dahil diye baya bi içmiştik :) ; 5 vodka(2'si sek), 6 tekila, 1 kokteyl, bi de martini. Benim kusmama yetmişti valla :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: BabacumMostors, 29 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki: buarda eğer ki öyle boş muhabbet arasıbna içerseniz alkol alma potansiyleiniz yüksleiyor kesinlikle acaip iyi içen bi arkadaşımın 10 bira sonunda sarhoş olup sızdığını bilirim adam dertli bi yandan anlatıo bi yandan içioz bazen kopuyo ağlıyo sızlıyo kahredio kendini acaip kötü oluyo içio daha da kötü oluo sonra sızıyo heralde kanın akış hızıyla alakalı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 vodka su ayrı bi olay o kadar iğrenç bi şey olamaz[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Harbiden O ne öyle ya mideni daha bi feci yapar[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben dün büfeden viski şişesini çaldım şimdi sesim kısık hehe boazım hala acıyo bi de yarısını bile içmediğim halde :D kapasitesiz olmak böle bişey heralde.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: 2pac, 30 Temmuz 2005 00:49 tarihinde demiş ki: 90 şişe bira 36 şişe viski içtim 3 saat de bi o kadar daha içerdim sallayın anasını satim eheha[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Çingenim haliyle iyi rakı içerim hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bana saçma geldi ne bilim en cok ictignizde sarhoş olmussunuzdur haliyle ve haliyle her sarhoş olan gibi 3 bira içtiyse 32846 bira içtim ama rakı carptı olm yoksa bişi olmazdi modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 20-30 dakikada 4 şişe beyaz şarap içmiştim izmir karşıyada da bağcı parkında. epey konuşulmuştu =) yıl:2000'de[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 2 kiz 2 erkek zar oyunu oynamistik bi kere, düsük atan tequila + margarita mix shotliyodu. En cok orda ictim sanirm : ) Onun haricinde 5 tane Arjantin bira olarak, 2 70lik de sarap olarak rekorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hıc ıcmedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Lexius, 28 Temmuz 2005 23:15 tarihinde demiş ki: 5 günde 83 bira + 6 şişe viski yetti bna bira fiyatlarını bilmiyorum fakat en azından 200+ ytl masraf yapar bu parana yazık[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1.5 bardak sek cin..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Valla benım rekor 4 duble rakı (rakı bardagın yarısında) ... Dha fazlasını denıyebılecegımı sanmıorum..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Penthesilea, 30 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki: 2 kiz 2 erkek zar oyunu oynamistik bi kere, düsük atan tequila + margarita mix shotliyodu. En cok orda ictim sanirm : ) Onun haricinde 5 tane Arjantin bira olarak, 2 70lik de sarap olarak rekorum aynen bızde kaıtlarla oynanan bı oyun oynamıstık 4 bardak sek vodka fondip yapmıstım ilk baslarda bısey yoktu aam sonra basım agrımaya baslamıstı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Dun ictik 2ser tane bira o kaddar ... Pipo iyi icer ama ya...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar