Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Fazla Ne Kadar Icebildiniz??

Wanqhinox

Öne çıkan mesajlar

eheuhue tek dikiş su fln diince... benim boğazımda bir... sorunmu desem? bişi var, ve yavaaaaş yavaaaaaş da olsa hiç yutkunmadan su meyvesuyu fln içebiliorum. hayvan boğazı işte geçiyo ÇOK yavaş ama.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar içebildiniz saçma bi soru kanımca
yani efkar yaparsam damara baglarsam otururm aksam 11 gibi,hava aydınlanana kadar içerim

bi mekana giderim.eglence müzik muabbet gene gittigi yere kadar içerim

hiç saymadım suana kadar.ruh halime baglı oluo genelde ne kadar içtigim.normal bi durumda 3 extra da iptal olurum tıkanırım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

tanıdığım HERKESıN aksine, bende tequile 0 kafa yapıyo. ama bira acaip uçurur.... bir arkadaşımın yakın tanıdığıda litrelerce bira içip, bi bok olmazmış, ama 2 kadeh şarapta iptal.

sarhoş olmak sadece kanındaki alkol miktaruyla alakalı diilmi?

konu saptı kusura bakmayın, bu soru için topic açmaya değmez[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

buarda eğer ki öyle boş muhabbet arasıbna içerseniz alkol alma potansiyleiniz yüksleiyor

bir litrelik votkayı arlkkadaşımla ebebk firarda izlerken lıkır lıkır içmiştik.. ve sabah oldu gece olduğumuzdan daha sarhoştuk..

b uarda sakın ha votkayı suyla içmeyin 2 gün sarhoş geziyorsunuz iyice fermantalize oluyor midede (en azından bana neden olarak bunu sötylediler)[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Bünyem fazla içkiyi kaldırmaz ama otelde kuzenle herşey dahil diye baya bi içmiştik :) ; 5 vodka(2'si sek), 6 tekila, 1 kokteyl, bi de martini. Benim kusmama yetmişti valla :D[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 29 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
buarda eğer ki öyle boş muhabbet arasıbna içerseniz alkol alma potansiyleiniz yüksleiyor

kesinlikle acaip iyi içen bi arkadaşımın 10 bira sonunda sarhoş olup sızdığını bilirim adam dertli bi yandan anlatıo bi yandan içioz bazen kopuyo ağlıyo sızlıyo kahredio kendini acaip kötü oluyo içio daha da kötü oluo sonra sızıyo heralde kanın akış hızıyla alakalı bişey
Sosyal ağlarda paylaş

2 kiz 2 erkek zar oyunu oynamistik bi kere, düsük atan tequila + margarita mix shotliyodu. En cok orda ictim sanirm : )

Onun haricinde 5 tane Arjantin bira olarak, 2 70lik de sarap olarak rekorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 30 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
2 kiz 2 erkek zar oyunu oynamistik bi kere, düsük atan tequila + margarita mix shotliyodu. En cok orda ictim sanirm : )

Onun haricinde 5 tane Arjantin bira olarak, 2 70lik de sarap olarak rekorum

aynen bızde kaıtlarla oynanan bı oyun oynamıstık 4 bardak sek vodka fondip yapmıstım ilk baslarda bısey yoktu aam sonra basım agrımaya baslamıstı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...