Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Wanqhinox, bi tarihte demiş ama yörünge dışına yollanma olasılığı yüksek olduğu için önemli değil tarihi: Balonun patlinca noldunu sölesene bise mi oluo sana başın göğe eriyo KOÇUM dünya kımıl kımıl janjanlı oluo pipin uzuyo[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 29 Temmuz 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 demekki sana bunlar oluo deisik bana olmadi bu tarz seyler[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hmm guzel soru bunu max sayisini soleyenler ya az icmistir yada fazla ictim derlersede yani 3 votka gibi yalan soluyordur .. her baba yigitdin harci deildir icki.. bak ben ne guzel acik acik soluyorum 1 kucuk raki indirioum ama sonra ertesi gun tepkim su oluyor *BASIM agrior mert basimi ov... * *Kizim sende kendini niye bukadar ickiye verion!* *Sus mertde basimi ov sana mi hesap verecem ictiyse, ictim alala*[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Wanqhinox, dediğim gibi önemsiz bi tarihte demiş ki: demekki sana bunlar oluo deisik bana olmadi bu tarz seyler balonun patlayınca olcak KOÇUM daha diil[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 29 Temmuz 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 cok saol aydinlattin icin KOCUM[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 eywallah ASLANIM...[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne o CAN POLAT hemen dalgaya vurdun...[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yok bise olmadi kocum ya birden hatlarda bozulma oldu devam[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ey klonlanmış hatalı üretim CAN POLAT ALEMDAR... Klon klon dediğin nereye kadar be gülüm???[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dimi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Alis, 29 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Hmm guzel soru bunu max sayisini soleyenler ya az icmistir yada fazla ictim derlersede yani 3 votka gibi yalan soluyordur .. her baba yigitdin harci deildir icki.. bak ben ne guzel acik acik soluyorum 1 kucuk raki indirioum ama sonra ertesi gun tepkim su oluyor *BASIM agrior mert basimi ov... * *Kizim sende kendini niye bukadar ickiye verion!* *Sus mertde basimi ov sana mi hesap verecem ictiyse, ictim alala* valla benimki yalan değil normalde de 2.5-3litre kadar bira tüketirim oturduğumuzda muhabbet güzelse yada 4-5 vişne vodka,redbull vodka bi de hocam benim dediğimde hep tekirdağ içmiştik yeni rakı olunca içilmiyor belli yerden sonra gitmiyor boğazından ama tekirdağ öyle değil bilirsin rahat içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu kadar.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 1er duble olmak üzere aynı zamanda sidik yarıştırmaya müsait bir başlık olduğunu kabul ederek, Makedon rakısı, Ukrayna boğma rakısı, Danimarka birası, Fransız şarabı, İthal Tekirdağ ve yeni rakı, Rom, Fransız Kanyağı ve hatırlamadığım 7-8 ülkenin içkisi. Daha sonra oteldeki odama sürünerek gitmiştim onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 13 du sanırım kutu bira içtim dahada gidememişim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 alexi bey ile 3 şişe (martini şişesinde) alkol kokteyli içtik. sonrası yok. şekerli falan bir şeydi , olmaz olsun öyle içki.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: verbatim, 29 Temmuz 2005 02:22 tarihinde demiş ki: 1er duble olmak üzere aynı zamanda sidik yarıştırmaya müsait bir başlık olduğunu kabul ederek, Makedon rakısı, Ukrayna boğma rakısı, Danimarka birası, Fransız şarabı, İthal Tekirdağ ve yeni rakı, Rom, Fransız Kanyağı ve hatırlamadığım 7-8 ülkenin içkisi. Daha sonra oteldeki odama sürünerek gitmiştim onu hatırlıyorum. Eh ameleye çevirmişsin, tabi süründürür..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hayatımda hicbir zaman sarhos olmadı o yuzden sınırımı bilmiyorum ama en cok ictigim aksam bir partydeydi soyleydi olayİ; -7 Dark efes -bi sise votka (visneyle) -malibu -dısardan getirdigim 4 alman birası(adını hatırlamadım simdi) -sonra tekrar votka bu sefer sek(3 bardak mı ne ictim siseyi degil) -sonra 4-5 bira daha icip olayı bitirdim:P ne gozum kaydı ne bisi :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 alkol komasiyla neticelendigi icin hatirlayamiyorum zira hastanede uyandigimda hicbirsey hatirlamiyordum. ama bayagi coktu gelen hesaptan anlayabildigim kadariyla.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: CusTodeM, 29 Temmuz 2005 04:43 tarihinde demiş ki: Hayatımda hicbir zaman sarhos olmadı o yuzden sınırımı bilmiyorum ama en cok ictigim aksam bir partydeydi soyleydi olayİ; -7 Dark efes -bi sise votka (visneyle) -malibu -dısardan getirdigim 4 alman birası(adını hatırlamadım simdi) -sonra tekrar votka bu sefer sek(3 bardak mı ne ictim siseyi degil) -sonra 4-5 bira daha icip olayı bitirdim:P ne gozum kaydı ne bisi :P 7 dark efes + 4 bira + 4-5 bira daha bi sise vodka + 3 bardak sek bunlar kac gun icerisinde?[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1 70lik tekirdag sek, smirnoff şişe sek, 12 tekel bira, her biradan sonra bir shot tequila olmeca. en sonunda da cila olsun diye 2 şişe kırmızı şarap.(markayı hatırlamıyorum, birazcık kaymışım o sırada.) (bkz: yer misin) (bkz: yemezsin) (bkz: ben yer miyim) (bkz: yemem)[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 pek içemem ben. :/[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 29 Temmuz 2005 07:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Spidee, 29 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki: said: verbatim, 29 Temmuz 2005 02:22 tarihinde demiş ki: 1er duble olmak üzere aynı zamanda sidik yarıştırmaya müsait bir başlık olduğunu kabul ederek, Makedon rakısı, Ukrayna boğma rakısı, Danimarka birası, Fransız şarabı, İthal Tekirdağ ve yeni rakı, Rom, Fransız Kanyağı ve hatırlamadığım 7-8 ülkenin içkisi. Daha sonra oteldeki odama sürünerek gitmiştim onu hatırlıyorum. Eh ameleye çevirmişsin, tabi süründürür.. +1 hatun mu sayıyorsun içki mi anlaşılmıyo walla[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Geçenlerde antremandan geldim çok susamıştım... Litrelerce su içtim ama hesabını yapmadım. Ama her girdinin bir çıktısı var unutmamak lazım.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 vodka HIV!! deli kafa yapıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar