Goering Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Flyinn Nişantaşı Etiler Caddebostan D&R'ların hepsine baktım 1 ay içinde hiç bir yerde yok. Kredi kartımı da web'e kapattırdım, warcraft oynamaktan da baydım bir yardım eli uzatın =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 taksim megavizyon veya d&r o da olmadı diğer megavizyon ve d&r lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Taksim Megavizyon'daki son StarCraft CDsini ben almıştım. Eğer yeni gelmediyse şu an orada bulunmuyor maalesef.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 taksimde yoktu adama sordum suratima aptal aptal bakti sonra yok dedi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar