Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ağustos ta oldu artık empire için herkes sabırsızlanıyor herkes kendi çapında bilgiler yazıyor itemler değişkenlikler hakkında ama kimse net bişey söyleyemiyor. nereye kadar beklenecek kesin ne zaman ne olcak tam bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi birde bişey sorucam +8/80 raptorum (allaha şükür orjinal) var bunun sonu ne olacak herkesin kafasında ses cıkıyor yok silinecek yasaklanacak yapmak sucmu onu merak ediyorum yasaksa neden +10/100 e kadar olduğu gösteriliyor??...[signature][hline]Nick : _Justice_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1989 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yaw empire gelince ne olacağını şimdiden kimse bilemez. Ne olacağını söyleyenler japko da veye myko da nasıl olduklarını söylüyolar. Büyül ihtimalle onlara benzer şeyler olacak ama farklı da olabilir. Çünkü myko ve japko daki ke orjinal ke'nin bayağı bi editlenmiş haliymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Stavanger, 01 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki: +8/80 raptorum (allaha şükür orjinal) var kendin yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Oyuna giricen,bide bakcan raptorun papatya olmuş oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 muahah +adam sana +8 papatyayla dalacak cok komik olurdu bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Buzkirpisi, 01 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Oyuna giricen,bide bakcan raptorun papatya olmuş oO HAHAHA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hayır benim raptor um papatya olamaz :)[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Papatya raptor fln bunlar deilde bu iron impact midir nedir bu ne ya???? [spo1=Tik Tik][/spo] yaf bide bunun goruntusu cok kötü nası duzeltecem? Edit: Spoiler' ı düzelttim... ( Murtaza ) [signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x[Bu mesaj Murtaza tarafından 02 Ağustos 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 jpg. formatını başka bi formata dönüştür örneğin bmp. ama bu baya bi yer kaplar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tuh be onu tezgah acmısken yakalasaydım ne keserdım haa :D dun gece moradonda gordum bende yenı bişi mi yenılır içilir mi yanlız hell breaker da ole gorunuo n00b ıtem ı gıbı cok dandık duruo ya[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) [Bu mesaj TRibula tarafından 02 Ağustos 2005 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: Sudden Death --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) [Bu mesaj TRibula tarafından 02 Ağustos 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla onların görüntüsü değişecek mesela raptorun daha şekil bişi olacak hell brekaer la iron impact de öyle tabi bunu japkoda yapmış olabilirler mykodada öyleyse uskodada olur raptorunun şekli değişir sadece başka bişi olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gm Says : 22.Agustos.2005 te gelecekmiş Kesin olarak En geç. Bu sekilde bizim clandaki New_Order daki Wagyar a demiş Gm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 walla bende ne oldu bilmiyorum ama join test yazan kısma mailimi yazıp onayladım. işallah ko da ki charıma bişi olmaz. yoksa onların ... :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hacı yalnız ordaki kayıt a dikket et isen yardımızı için tşk filan dio yani bildğim kadarı ile aynı char oraya entegre olacak server ı denicez cyper gibi once test sonra char devem (Kuşlar soledi bunu)[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar