Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu ne saçmalıktır 1.6.1 dıye bır patch mı var? Gırmeyı denıyorum boyle bır patch yukluyor ne bu? Server down o yuzden mı?[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bugün çıkmıştır, bu ne şiddet bu celal :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 us? eu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 U.S[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sacmalik degil patch iste... dl edelim bakalim ne diyo.bugfix filandir.zaten daha maintanence bitmemis olmasi lazim... [Bu mesaj aquila tarafından 02 Ağustos 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Evet bıraz sert cıkmısım kusuruma bakmayın sıcaklardan sanırım..Eh ne yapalım cekecegız...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 asıl bu saçmalık nedir? :D[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Merak ettim offical server da oynayıp SCHEDULED MAINTENANCE zamanı icinde oyuna girmeye calisip... patch le karisilasmanin neresi SAÇMALIKTIR ? Saygı duyarim :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! 3X Human Warior / Ilidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- - World of Warcraft Client Patch 1.6.1 (2005-08-02) -------------------------------------------------------------------------------- General - Spell casting is no longer interrupted when leaving combat. Warriors - Improved Shield Block - Fixed a bug where Rank 3 of the talent was not granting the extra block. - Bloodthirst - Damage bonus increased to 40% of attack power. Items - The Oil of Immolation effect is no longer affected by bonuses to spell damage from items. Raids & Dungeons - Blackwing Lair Several encounters in Blackwing Lair now cause the front gate to close, preventing players from zoning out or joining an in-progress battle. The Razorgore encounter has been changed slightly to make it less "random". The spawning should be more consistent throughout the fight. The timer for Vaelastrasz the Corrupt is now more persistent. You can no longer reset the one-hour time limit for beating him by leaving the instance. Also, Vaelastrasz the Corrupt will not respawn for 12 hours if he has not been beaten when the timer expires. The drakes in Blackwing Lair will no longer leave the lab. - Maraudon Lowered experience values for Creeping Sludge. Macs - Increased the maximum number of sounds which can be played simultaneously. This will fix problems where some sounds could be dropped in very busy situations. - Fixed WoW Error Reporter so that it doesn't crash under Mac OS X 10.4 when trying to send an error report. - Worked around an issue where you would lose your Expose/Dashboard preferences if you crashed or asserted while in fullscreen mode on Mac OS X 10.4. - Fixed the "blockWidth", "srec", and "bitnum < m_numBits" assertions bugs that would crash the game. - Fixed a bug involving corpses near the player that could result in a crash ("BusError").[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: aquila, 02 Ağustos 2005 15:38 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- - World of Warcraft Client Patch 1.6.1 (2005-08-02) -------------------------------------------------------------------------------- Warriors - Improved Shield Block - Fixed a bug where Rank 3 of the talent was not granting the extra block. - Bloodthirst - Damage bonus increased to 40% of attack power. Bu ne saçmalıktır(Arkadaş lütfen kızmasın :D ) Nerf Warrior iyice OverPower olduK :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! 3X Human Warior / Ilidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bugimizi fixlemisler =p yanina da cerez olsun diye oteki...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya ben şeyi hala anlamadım bloodthirst benim dmg'ın yuzde bişeyinimi vuruyo yoksa o yuzde bişi kadar bonusmu ekliyo?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bonusluyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 -Shaman NERF Out -Warior NERF İN İşte Ağustosun moda lafları..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Anatolia Serpents Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Cuce, 02 Ağustos 2005 16:39 tarihinde demiş ki: ya ben şeyi hala anlamadım bloodthirst benim dmg'ın yuzde bişeyinimi vuruyo yoksa o yuzde bişi kadar bonusmu ekliyo? beni manladıgım kadar verdigi dmg bonusu % 40 arttirmislar yani 100 vuruyosa bloodthristle 140 vurucak gibin bisi :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 basliktan mi bahsediyorsun evet bence de[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benım anladığım 140 değil 40 vurmaktı eğer öyleyse nerde benim warrior trainer'ım.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hım,acaba böyle konuların cevabı verildiği ve artık gerekli görülmediği anlarda silinmesi gıbı bir uygulama olamazmı?yada silmeyip özel bir bölüme alınsa;foruma her gelişimizde meraktan msg ı açıp sonrada ofya gene gereksiz msg yazılmış diye üzülmesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 General - Spell casting is no longer interrupted when leaving combat Rahatladım walla neydi o öyle interrupted interrupted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar