CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abyss Wing Abyss Lullaby Scream Scroll Abyss Eye Abyss Fire bunlar nedir nerden çıkar ne işe yarar
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abyss ten cıkar :)[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Questlerde Kullanılıyor Genellikle.GM Questlerinde.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Valla bna hellde abyss wing çıktı 2m ye sattım ne işe yaradığını bilmediğim için... ___________________ Jean_Ali Deimos Rogue(Assasin)
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi herşey ok da scream scroll un ne işi var onların arasında[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 Sikörtıl 4Ever
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 birde forgetten temple ı (bolemi yazılıyodu) bitirince ödül alıyormusun ve orda öldürdüğün yaratıklarda kutular açılıyomu.açılıyosa güzel bişi çıkıyomu (lvl 46 oldumda ondan sordum bu soruları :D)
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 arama yapsan daha iyi olurdu :( http://forum.paticik.com/view.php?id=119673 [signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 02 Ağustos 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hem pardon hemde saol
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 np canım . önemi yok bende aynı hataları yaptım.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bi soru daha sorcam aslında ezikce olcak ama öğrenmek değil öğrenmemek ayıptır değilmi :D ROL NEDİR :D
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ring Of Life -Bazılarına Göre Oyunun En Kıral Yüzğü ama Ben Henüz Özellikleri Aklımda Olmadığı İçin Birşey Diyemem Bu Konuda.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Öne çıkan mesajlar