Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Hemen soruna geçiryorum, Radlight BsPlayer Vplayer Normal Divx Player Ac3 neyin Sound Pack Sora xVid hedebilmemne Kurulu makinede.... Lotr 2 Rambo 1-3 Rocky serisi felam hepsini açtım ama şimdi elimde arşive atacağım Rambo 2 Var ve AÇMIYOR! File FORMAT NOT SUPPORTED diyor... Ne yapayım? Filmsiz kaldım :( Aşırı acilim bir help neyin... Hangi Driver hangi Extra hedeyi kuruyum?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
4R1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 nimo Codec Pack kurup calıstırmayı dene eger calısmazsa divxfix programı yardımcı olabilir [Bu mesaj 4R1 tarafından 25 June 2003 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 gspot programını bul indir. Hangi codec olduunu söyler sana. Yada en azından dosyanın bozuk olup olmadığını söyler.[hline]This Cat Scratches Free.
Predator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 www.bsplayer.org bunuda dene ayrıca divx versiyonunu vb. yükselt[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!!
Peka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 nimo codec pack i dene bencede oda olmazsa o normal divx player dediğin sanırım divx bundle onun klasöründe bir converter war dosyaların tag larını deiştiriyor div3 div 4 falan olabilir açmaya çaliştiğin onu direk divx e convert ediosun aslında convert de denemez sadece tag i deiştiriyor ve divx bundle la açilmasini sağliyor ilginçtir[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 BU Codec(aka kodukmunun) nerde bulunur? hiç bir yerde yok..Exe li bir şey bulamadım :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Nimo Pack i indiriyorum :( İnsanın Arkadaşının bilgisayarında açılıp burada açılmaması rezalet bir olay ya... http://nimo.titanesk.com/modules/mydownloads/[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 g spotu nerden buldun ? bi link istiyim sende ramboyla ilgili 2 codec yüklüymüş :) ses için gerekli olanda nimoda war
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Nimoyu kurdum açmadı :'(((( HELP! OGG v. OGG support..Nerden bulucam bu codec i?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ne diyorum ben ya sallayın beni [Bu mesaj -xception- tarafından 01 July 2003 11:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ogg vorbis Ac3 deilmi yaw. AC3'te sesle ilgilidir sen ses mi açamıodun görüntü mü ? Şunada dikkat edin. Xvid open source'tur. Bir ton compile edilmiş hali var. En iyi 2 tanesi divx-digest.com'da software/codecs kısmında var. Nic's ve Koepi's binary diye iki tipi var orda. Sadece bitanesini kuruosunuz. Otuz tane divx , otuz tane xvid codec'i kurarsanız afallar makina. Asla codec pack yüklemeyin.[hline]This Cat Scratches Free.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ogg vorbis ac3 değildi galiba ogg farklı bişi olması lazım.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ogm baska bişi ve süper bişi.. dvd gibi istediginiz dili falan secebiliyosunuz altyazı olarak, hatta konusmaları dahi switch edebiliyorsunuz.. rulz kısaca :) google da aratın cıkar kesin..
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 DVD player yükle bi tane o zaman. O dvd formatı demekki.[hline]This Cat Scratches Free.
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ya beyler naptınız bu Xvid codec http://www.divx-digest.com/software/xvid.html adresinden bulabilirsin[hline] [Bu mesaj Angelfire tarafından 03 July 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 lol, ewt orda Xvid yazıomus. ben dikkatsizce baktıgımdan ogg yi ogm görmüşüm :)
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ceday alakasız oldu ama doom guun kutlu ossun :) galiba unuttum kutlamayı sneikini[hline]
Öne çıkan mesajlar