Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokak kopeklerimi oldurulsun kedilerimi oldurulsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
illede ikisnden biri ölcekse köpek ölsün.ben korkuyom köpekten.fino'dan da korkyom.peh hiçbişiden korkmuyorm bi köpekten korkuyom nasi iş ya ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
bence o anketi yapanlar öldürülsün
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 27 Temmuz 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
yılan ve kertenkeleleri kedilerden daha çok seviyorum belki hehe. ayrıca böcekler ne alaka kediler böcek mi yiyo. ne kadar da iğrençler.

sen de sebze yiosn..o kadar düşünebilselerdi onlar da aynı şeyi senin için sölerlerdi heralde..[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know*
Mesaj tarihi:
said:
wussy, 27 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
said:
Sly-One, 27 Temmuz 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
yılan ve kertenkeleleri kedilerden daha çok seviyorum belki hehe. ayrıca böcekler ne alaka kediler böcek mi yiyo. ne kadar da iğrençler.

sen de sebze yiosn..o kadar düşünebilselerdi onlar da aynı şeyi senin için sölerlerdi heralde..
yat uyu kizim sen laf yetistirme :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Mesaj tarihi:
Kedi köpek gibi birbirinize girdiniz gene...

(kelime oyunu yaptım ehi ehi ehi)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
Once Sabanci'daki köpekler öldürülsün.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
elaidi fake misin ?
Mesaj tarihi:
Heh. Dediğimi yorumlamak sana kalmış. Çık hayvanları vur, öldür demiyorum, sadece müslümanlıkta bu serbest buna dahil bir günah yok. Müslümanlığa göre insanın ruhu ve özgür iradesi var, hayvanlar bitkiler falan önemli değil. Ben müslüman olduğumu iddia etmedim zaten deistim sadece dinler konusunda çok ilgiliyimdir araştırırım her şeyi. Aç bak kur'an-ı kerim falan türkçe çevirisi varsa evinizde hayvan kesmek, öldürmek günahtır gibi bir şey bulursan haber ver.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
Bitkiler neden hayvansal hayata girmiyorlar?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
elaidi fake misin ?
Mesaj tarihi:
şu paso havlayan ve milleti kovalayan köpekler öldürülsün bence
hani motorla giderken peşine takılıyo ya gıcık oluyorum..
kediler iyi ya çöplerde birbirlerini ..... konu mankenleri oluyo güzel yani :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Tek cümlelik kelimelerle artistlik yapıp açtığın konuyu kapatma. Bir konu hakkında bilgin varsa yap bıdıbıdı, yoksa sus yada artistlik yapma bana en azından ok? Dediğimi de iki defa oku sonra cevap ver, kimseye eziyet edin işkence yapın demiyorum, islamiyet dahilinde hayvan öldürmek vs. serbest diyorum. Buna yazılan bir günah yok diyorum.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
abu kavga çıktı patide
sirplayA yer bence..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Bak babacim bana bole forum ortamlarinda govde gosterisi yapma ilk attigin post taki mesajina gore yorum yaptim.Ha yok illa bole caz cuz yapicam dersende hayir demem yani icq numaram : 698698 bekliyorum en azindan burda yapmayalim.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
Mesaj tarihi:
hepsinden biraz biraz öldürülsün :D zaten kediyle köpeği aynı barınağa koyun onlar kendi kendini öldürür. Alalhım ya bu anketi yapanları öldürmek lazım aslında. Niye öldürüyorlar hayvnanları saçma sapan şeylere para harcayacaklarına kocaman bir çiftlik kurulsun daha iyi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
yok yok sirplayA ceza keser ona ben eminim..
yer onu[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 27 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
said:
sirplayA, 27 Temmuz 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
Bole bir topic acmak bile sacma bea :) allahin verdigi can'i almak sadece allah'a mahsustur.

Oha yuh... O laf insanlar için geçerli hayvanlara her şekil eziyet işkence serbest:) yani en azından dinsel açıdan serbest...

sence neden en azından dinsel açıdan serbest... yazdım? burasını görmemişsin belli ki, o yüzden mesajımı iki kere oku diyorum.
Kimseye gövde gösterisi yapma merakım yok allahtan. MSNim de [email protected]. Kimseyle derdim yok benimle derdi olan beni bulur.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
lol ortada kavga filan yokki dusunce farkliligi var buda cok normal herkes ayni seyleri dusuncek diye bir luksu yok yani :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage)
  • Yeni Oluştur...