verbatim Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Görüldüğü yerde arşive eklenmesi gerekir. Eğer izlemediyseniz gerçekten izlemeye değer filmler kategorisinde bana göre ilk sıralarda olan bir film. Son yıllarda her defasında ulan bu defa süper bir film izleyeceğim edasıyla gittiğim filmlerden daha güzel ve gerçekçi olmasının yanısıra gerçek bri hikayeden uyarlama olduğunu bilmenizi istediğim bir filmdir. Bu arada amarigan filmi olmamakla birlikte gayet brezilya filmidir. Orjinal dili doğal olarak portekizce olup bu dilde altyazılı (Eğer portekizce bilmiyorsanız tabii) izlenmesi tavsiye edilir. Filmin konusu tek cümleyle özetlemek gerekirse fotoğrafçı olmak isteyen bir çocuğun yaşadıklarıdır. Bunun dışında bu basit hikaye aslında o kadar basit olmamakla birlikte gayet iyi oyunculukla birleştiği için süper bir filmin olmasında temel teşkil etmiştir. Filmin sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 filmin sonunu açıklamıcam tabi ki =) gerçekten şiddeti ve brezilyanın sosyal durumunu çok iyi ifade eden bir filmdir. zaten eleştirmenlerden çok iyi tepkiler almış ve ilk çıktığında çok beğenilmişti. filmde bana en çarpıcı gelen bölüm, patlayan silah sesinden sonra gülen çocuktu. tabi film de bir de "muz olayı" vardı ama... izleyin ve görün =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Süper bir filim diyorum başka birşey demiyorum....[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yönetmen filmi çok iyi çekmiş. Yakaladığı açılar, kullandığı çekim tekniği kendinizi bir belgeselin ortasında gibi hissediyorsunuz. Çatışma sahnelerinde kameranın hızla sağa sola dönüp hafif bir sallanarak kullanılması sanki bir savaş muhabiri size canlı yayın yapıyormuş hissi veriyor. Çarpıcı bir film tabii.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 harika bi film gerçekten , mutlaka izlenmesi gerekiyor;halinize şükrediyorsunuz izledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ayrıca oyuncuların amatör olup professionellere taş çıkarıcak kadar tatmin edici oyunculukları takdire şayandır. güzel filmdir.izlenilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ve onca çocuğun- ki çocukları sokaktan toplamışlar- o kadar pro. ca rol yapması her filmde görebileceğiniz bir şey değil, daha da etkileyici yapıyor filmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bkz. aramaya inanmak http://forum.paticik.com/konu.php?id=39224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bkz. sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arasak bişey olcak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mükemmel bi film kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ***********inanılmaz güzel bi film*************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar