Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanrıkent

verbatim

Öne çıkan mesajlar

Görüldüğü yerde arşive eklenmesi gerekir. Eğer izlemediyseniz gerçekten izlemeye değer filmler kategorisinde bana göre ilk sıralarda olan bir film. Son yıllarda her defasında ulan bu defa süper bir film izleyeceğim edasıyla gittiğim filmlerden daha güzel ve gerçekçi olmasının yanısıra gerçek bri hikayeden uyarlama olduğunu bilmenizi istediğim bir filmdir. Bu arada amarigan filmi olmamakla birlikte gayet brezilya filmidir. Orjinal dili doğal olarak portekizce olup bu dilde altyazılı (Eğer portekizce bilmiyorsanız tabii) izlenmesi tavsiye edilir. Filmin konusu tek cümleyle özetlemek gerekirse fotoğrafçı olmak isteyen bir çocuğun yaşadıklarıdır.

Bunun dışında bu basit hikaye aslında o kadar basit olmamakla birlikte gayet iyi oyunculukla birleştiği için süper bir filmin olmasında temel teşkil etmiştir.

Filmin sonunda...
Sosyal ağlarda paylaş

filmin sonunu açıklamıcam tabi ki =)

gerçekten şiddeti ve brezilyanın sosyal durumunu çok iyi ifade eden bir filmdir. zaten eleştirmenlerden çok iyi tepkiler almış ve ilk çıktığında çok beğenilmişti.

filmde bana en çarpıcı gelen bölüm, patlayan silah sesinden sonra gülen çocuktu.

tabi film de bir de "muz olayı" vardı ama...

izleyin ve görün =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetmen filmi çok iyi çekmiş. Yakaladığı açılar, kullandığı çekim tekniği kendinizi bir belgeselin ortasında gibi hissediyorsunuz. Çatışma sahnelerinde kameranın hızla sağa sola dönüp hafif bir sallanarak kullanılması sanki bir savaş muhabiri size canlı yayın yapıyormuş hissi veriyor. Çarpıcı bir film tabii.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...