Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmen - Öğrenci Dialogları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okulun son haftaları biz okulun 2 sokak üstündeki park/futbol sahası modundaki yerdeyiz sınıfcça..hoca nöbetçi yollar ve yazılıya girsinler bi daha giderler der:P

said:

ark sınıf kapısında, hoca gelir sırtına öylesine vurur ark tan tepki;
"senin....."

hoca:"ii söylerim...."[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 December 2003 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-Legendary-, 06 December 2003 01:23 tarihinde demiş ki:
din dersi,
hoca iel'den ünlü orhan durmuş(miyagi oalrak da bilinir)
konu: insan mükammel midir
bir kız öğrenciyle tartışıor kız mükemmliiği savunan bişiler söylüor, ve cvbı:
" Sen insanı mükemmel mi zannedion ha kendini mükkemmel mi zannedion. Seni istemeye gelsinler de görürsün o zaman."
rofl[hline]a.k.a wicked
Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki:
timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar..
Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !

adhausdhuha super :D :P[hline]-We create worlds..Are you with us ?..

-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

-Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!?
Mesaj tarihi:
Fen dersi (orta son fln.ım) hoca döt olmaktan bıkmıyor. Bizde habire döt ediyoruz.

Aynı hoca;

(Arkadaş)- Hocam yaptığımız deneyde sıcak suyun içinde şeker ancak 3-4 tane çözülüyor ama çay içerken 5-6 tane bile çözülüyor. Nasıl ouyor? dedi. (itliğine)
(Kadın)- Biz çayı öyle içenlere şekerliğe çayı koyup veriyoruz. dedi. Kİmse gülmedi .Kadın da "Niye çok mu kötüydü" dedi.

Türkçe sınavı çok kötü geçmiş. (Herkesin)
Öğretmene ana avrat küfür ediyoruz tenefüste.
......... s.k.meeeee kadarrrrrrrr. diye bağırdım bir anda kapıdan içeri bir kafa uzanır. Nöbetçi öğretmendir kendileri.

Din hocasına orgazm olmak nedir dedik?
Adam:- Tövbe tövbe dedi. Arapça bi şeyler söyledi. Adam ama MOR oldu suratı. İşte büyüyünce görürsünüz. İşte rüyalamak fln diyor ama herkes koptu.

Aynı adam hep B.K gibi espriler yapar ve her esprisinden sonra nasıldı iyiydi ama deeel mi? der.

Hava manyak yağmurlu Okulun hoparlör sistemi açıldı işte (okul radyosu diye bişi var onların yayın odası) İşte kasetten istiklal marşı çalıncak beden hocası ordan yavrim artık konuşma diye böğürür. TO BE DEVAM EDECEK....

[hline]Okumam yoh!
Parmah bassam olur mi yavrim???

[Bu mesaj rona tarafından 07 December 2003 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizim din hocası bikere sinirlendiğinde şu cümle çıktı ağzından

-Evladım beni falan sinirlendirmeyin![hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
Sj de sayko bir matematik hocası vardır Mösyö Blanchard

Adam derse girmek için kapıyı açar (yemin ediyorum böyle oldu) İçeri ilk adımını atar sen retenue(okuldan sona 2 saat okulda kalıyorsun) sen retenue sen retenue die 6 kişiyi seçti..

8 kişininde anne babasını görmek istediğini söyledi.

Benim cevap: Bonjour mösyö.
(aka günaydın hocam)

-Sınıf iptal-[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Mesaj tarihi:
Kimya dersinde ben arkada volkman dinliyom. Arkadaş şerefsizlik yapıyo bende ağzıma geleni sölüyom tabi kulaklık varken ses tonu mu siz düşünün. Arkadaş durdu arkama doğru bakıyo bende kulaklığı çıkardım baktım yanıma tam dibimde hoca herkes bana bakıyo hepsi kopmamak için kendini zor tutuyo.
- Oğlum ne diyosun sen arkadaşına öyle bağıra bağıra
- hiiç bişi sormuştu da
bütün sınıf dayanamıyo kopuyo artık
- KUBİLAAAAAY!!!!
Sonra arkla beraber sınıf dışı[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
ortaokulda resim dersime giren hoca,lise sonda tekrar geldi.ilk ders biraz konustan sonra bana soyledigi söz...
hoca:emre öküz gibi olmuşsun ayııı!!!
ben:saolun hocam.
tum sınıf kopar.
hoca beni cok severdi de:-)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Mesaj tarihi:
KAL'dan bir Apo klasiği yazmadan duramam

-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Taze getirdim hehe...

Öğle tenefüsünden önceki ders.
Boş ders, tartışıyoruz işte kıbrıs'ın verilmesi hede hödö.
Sonra kavga çıkıyordu.

10 dakka kala hoca girdi.
Aynen devam ediyoruz.
Hoca bir susun dedin.

Ben "Hocam hem yarım saat geç giriyorsunuz sonra utanmadan muhabbeti bölüyorsunuz."
Can : "Harbi ha?Hem suçlu hem güçlü hayret birşey."
"YETER SUSUUUN!"
"Susmuyoruz."
"Iyi müdüre anlatırsınız."

Okula Sunay Akın geliyordu.

Murat "Aaa bizden o da kominist!"
Hoca "Ne koministi!Yok öyle birşey!Okulda konuşmayın öyle şeyler."

Sonracığıma sınıfça okuldan kaçıyorduk.Bizim okulun yanındaki sitede oturanlar yemeğe gidebiliyor.
Bizde sigara içmeye işte orda ki bakkaldan birşeyler almaya ucuza sandwich yaptırmaya falan gidiyoruz.
Ben her gün gittiğim için adam beni orda oturuyor sanıyor.
Sınıfın yarısı enselendi.Ben gidiyorum.Yanımdada oturmayan bir arkadaş var.Hafif topluca bonus saçlar falan.

Arkadan bir ses geldi.

"TOPARLAAAAAAAK GEL ULAN BURAYA!"
"Hakan seni çağırıyorlar."
"Eben."
"TOPARLAAAAAAAK."
"Koş lan."
*koşarlar*

Bizim dersimize girmeyen bir hoca var fizikçi bir kadın.1.20 boylarında uzun boylu bir cüce hehe.Robocop diyoruz tepkisiz olduğu için.Merdivenlerden iniyorduk.Kapı var önünde.

"HOCAM DIKKAT EDIN KAPI VAR!" diye bağırdım.Biri ordan kapıyı açtı arkadan allahtan çarpmadı kadın.
Döndü.
"Ne kapısı?" dedi.
"TeacherBot version 7.0 command : destroy."
"Ne?"
"Removebots."
"Ne diyorsun evladım?"
"Olm NPC işte boşver."
"Evet abi takma."
"Banane abi kaldırın şunu şurdan."
"Ne saçmalıyorsunuz yine."[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Mesaj tarihi:
bizim saco(sacettin) diye bir müdür yardımcımız vardı.herifin konuşmaları dabir garipti şiveli falan.
hani cuma günleri istiklal marşından önce konuşurlar ya
bizim erkekler tuvaletini b.k götürüyormuş(valla ben görmedim)
-sevguli arkadaşlar afedersinuz ama erkekler tuvaletleri çok pis. yine afedersinuz(burda canlardıma yapar) alınıoz elinizle b.kunuzu duvarlara siliyonuz.

değil bütün okul yandaki binalarda balkonda oturanlar bile kahkahaya boğulduydu
Mesaj tarihi:
arkadaş ve fizik hocamız arasında bi olay (attığımı düşünmeyin gerçek)

ark la hoca fizik sınavı öncesi bakışırlar göz göze fizik hocamız arka biraz kıldır arkda aşırı kıl bi tip

bi süre sora ark hocaya sınıf sınava hazırlanırken ve ortam sessizken: (ark r özürlü ve çok komik bi konuşması var bazen konşurken kopuyosun sebepsiz yere) DÖNCEM BEN SANA der ve sınıf konsantrasyon 0 a inmiş şekilde yerler yatar!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 11 February 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Matematik hocası biraz enteresan bir tiptir. size söyle belirteyim. Hulk 'un kısa hali fakat yeşil değil. şimdi derste yaşananlara bir göz atalım.

-(Hülya adında bir kız anlamadığında mutlaka lapin gibi atlayıp konsantreyi ve hocanın sozunu bolen tiplerden) Hooocamm ben anladım. bunu tekrar anlatır mısınız?

-Anlarsın evladım. Anlarsın. :)

2. dialog

-Hocam yazıları okudunuz mu ?
-Ne yazılısı ?
-Geçen gün olduğumuz yazılılar.
-Okuyacam
-Ne zaman?
-Bu sene :) enteresan bir tip.

devamı seneye :D[signature][hline]Icq : 162015742
Mesaj tarihi:
Bir matematik sınavında....
xxx:(Öğretmene tip tip bakar)
hoca:Ne bakıyon oğlum
xxx: Bakarım sen ne bakıyon
hoca:Ben bakarım hocayım
xxx:Bende bakarım öğrenciyim allah allaaah
(Hoca mallığa dayanamayıp içinden dua ederek arkasını döner)

Bir edebiyat sınavı sırasında....

(Hoca masa altından kitap açan öğrenciyi görür)
Hoca: Gökhan kaldır o kitabı
gökhan:(Kitabı havaya kaldırır)
Sınıf iptal eheheh

Ezik bir biyoloji hocasının dersinde....

En ön sırada oturan xxx ayağa kalkar ve suratında hüzün dolu bir tebessüm oluşur....
Hoca: ne yapıyosun xxx
xxx: Osssuruyooooom (öğrenci ossurur zırıl zırıl)
(Hoca ağlamaya başlar )
E çocuğa 5 gün okulu tatil ettiler tabi.

[Bu mesaj Freak tarafından 11 February 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok güldüm ya hangi ülkenin liselerinde böyle şeyler olur ki :).Bende söyleyem bi kaç tane...
Bu olay bugün oldu.Sabah içeri giricez ceket,kravat felan kontrolü var.O sırada müdürde konuşuyor kıyafetlerin şöyle böyle olucak diye ve insanlar türlü türlü kazaklar giymiş müdür;
-Çıkartın o gömlekleri bi daha üstünüzde görmiyim...Dedikten sonra biz bikaç arkadaş gömlekleri çıkartmaya başlarız oradan bi hoca;
-Ne yapıyorsunuz olm siz?
-Hocam müdür öyle demedi mi?
-(Hoca sırıtarak)Girin ulan içeri eşek sıpaları...

Bi ikinciside İstanbulda o kar tatilinden sonraki gün ataşehir tabii yüksek olduğundan hala kar var...Cuma günü istiklal marşı töreni öğrenciler tören alanına toplanır.Daha sonra herkez başlar birbirine kar topu atmaya yetmez bu sefer müdür'e atmaya başlanır ve müdür:
-Kartopu atanı görürsem attırmasını bilirim. :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
Bizim universitenin rektörü bize ders vermektedir.
Ders Decision Making , tani bizim rektör ve sülalesi direk üstün zeka olarak doğduğundan adam durup ilginç şeyler anlatırdı arada.

Birgün normal hayatından anlatmaya başladı. Sempatik bir tiptir de kendisi, kızlar hocam yanak alabilir miyiz filan demişlerdir adama , adamda kızarıp geri çekilmiştir. Sevilir işte :)

Birgün şu güzellik yarışmasına jüri olacaktım karım izin vermedi der. İnsanlar gülerken dayanamayan mex, light erkek Sıddıık diye yüksekçe sesle konuşur. İptal olan milletin gürültüsüne sevgili hocamız ne dendiğini anlamaz ve gülerek dersine devam eder :p

Cheese n Wine da beraber şarap içtiğimiz için anlasada kızacağını sanmadığım süper bir rektördür. (Belki not kırardı bırakmazdı ama hehe umarım öyleydi:) )[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
bu olayı arkadaş anlatmaktadır ve başroldaki anlatan şahıştır..
olay ingilizcecinin derse girmesiyle başlar ve olaylar şöle gelişir.
ögrencilerin canı sıkılır ve pankart yapmaya karar verirler
pankartta şöle yazmaktadır "öğrenciler kardeş,müdür bey kalleş".
nese pankartı hazırlarlar ve x arkdaş tahtaya çıkar ve pankartı açarak söze melodi uydurara periyoduk olarak bu melodiyi sınıfca tekrarlamaya başlarlar.
bu sırada sınıfta bulunan hoca pankartı almaya çalışır x arkadaşa boyu yetmediği için alamaz.(hoca okulun en ezik dünyanın en salak insanıdır)
bu sırada kapı çalar bütün sınıf susar ve x arkadaş hala tahtatadır.sınıfa giren müdürdür.x arkadaş ilk önce kafasını sonra pankartla birlikte tüm vücudunu refleks olarak müdüre döner.müdür yazıyı görür ve xcim sen gel bakıyım benle..
sınıftan 3 5 kişiyi daha alıp odasına gider ve müdür yardımcısıyla birlikte ilk önce sakin olan müdür yardımcısı biranda çıldırarak pankartı x kişilerinin kafasında parçalar olay bu kadardır sonucunda önemli birşey olmaz bizede güzel bir hatıra kalır
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 03 December 2003 18:42 tarihinde demiş ki:
Yıl 2002

Yaşar Akalın (veyahut tüm okulun ona taktığı isimle İlyas) adındaki Türkçe hocamız çok eziktir falan yani bu hocaya İlyas denir, derste şarkılar, marşlar yazılır, karambol çekilir, dersleri basılır :) Neyse bir gün yine azan gençlik Türkçe dersi gelince sevinir sevgili hocamızı ezmeye başlar.. Sınıf iyice zıvanadan çıkmıştır artık ve atılan silgiler falan kesmemeye başlamıştır ve bir arkadaş çıkar hocanın keline vurur... Hoca çok sinirlenir.. Bunun üzerine bir tekrar keline gelen bir silgiyle patlar...

- Yeter lan! Islah edilmemiş it! Şahsiyetsiz p.z.v.nk! Ayıptır yauww! Ben size bir iki tane vururum, ama siz beni döversiniz!

Bu laftan sonra sınıf kopmamak için kendini zor tutar..[hline

bunun üzerine de bizim sınıfta silgiyi atan arkadaş olduu yere siner
ve ne zmanki bunu atan o eşşolueşşekk der
aradaş kendi menzilinde bağırır
-babama küfretmeee babama küfretmeee-[signature][hline]This is the last time you'll see me
So check your mood ring cos I bet it's green
Mesaj tarihi:
Sıze gercekten cok onemlı ve sızınde duymanız gereken seylerı yazayım!
Ilk once sıze nasıl bırısı oldugumu tarıf edeyım en bastan bana sallama veya atma gıbı sozcukler kullanmayın
Okula gece 1 gıbı gırıp[pencereden]okulun kapısını baltalayıp,okulun duvarlarına nıcklerımı yazıp,oretmenler odasına gırıp,acık dolapları kurcalayıp cakmak tesbıh vs calan bır orencıyım.[prdn eskıya :P]
Artık okulda adım cıkmıs 9 a ınmez 8 e derler yaa o tıp ıste.
okulumuzda antalyada delıkanlı sayılacak bır okul.Yanı oretmenlerle aram bayagı ıyı yasadıgım dıyalogları vede kavgaları sızınle paylasam[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
Cografya hocamızın sozu[kendısı bıldıgımız bır anguttur].
-Ogrencı ogrencı olursa Ogrencıdır
Tarıh yazılısı!senenın ılk yazılısı dıyebılırım.Yenı sınıfım yenı oretmenım vede sınıfta kaldıgım ıcın eskı arkadaslarım en onemlısı yenı subem.
kagıt verelelı 40 sanıe oldu en az vede ben elımde kalem dusunmeye basladım.ama gercekten dusunuorum yanı.hayatımda ılk defa bır yazılııda dusundugumu farkettım burda.
hoca sasırır-Ilker?Neyı dusunuosun olm?
-Hocam yaa bosverın sımdı!
-Oglum soyle
-Tmm.Ama dalga gecmek yok
-tmm
-Hangı sınıftayız?
Ad soyad yazıldı ama sube bulunamadı

Aynı tarıh yazılısı
soru=ılk cıkartma mıdır nedır oyle bır seydı tam hatırlmıorum
-Hocam Bu soruyu acıklarmısınız
-Acıklar ama ben anlamam
Fakat aklıma gelen vede bıldıgım tek cıkartma olan
-Kıbrıs cıkartmasımı hocam?

Dın yazılısı=1:P allha ınanmam!
Sorunun bırınde peygamberımız bılmem kıme ne demıstır gıbı bır soru
Yahuuu banane kım kıme ne demısse.zaten dın dersı baslı basına salakca bır ders hocasıda salak buytun okulun dın 0-1
nysee soru da sorulan soru bu
Yazılıda-Hocam Bu soruda ne denmek ıstenıor yaa?
-Adam buyuk bır hevesle bana acıklar masasından cunku sevınır adamcagız ben yazılıda kopya cekmıorum sandı
-Ben peygambermıyım nerden bıleyım gıbı bır cevapla karsılasınca mecburen g*t olur

Turızm dersı
Adam sınırlendıgı kısılere 4 den sonra gel orda ben sana anlatırım dıyor ama cok cıddı bır sekılde
Bu lafı banada soledı
bende hocaya-Hocam 4 den sonra kerane Dolu olmuyomu?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
Üsküdar Amerikan'dan arkadaşı olanlar duymuştur bizde efsane bi din hocası vardır.. Ahmet Bey.. Kendisi yıllardır okula kazık dikmiştir. Acaip zengindir Bmw 3.20'yle gelir okula.. Yani bi ööretmene göre çok ii araba tabii.. Ama bi o kadar da garip bi adamdır.. çeşitli bombaları vardır... Deprem tatbikatı yapılacaktır. En alttaki sınıfta ders vermektedir. Deprem alarmı verilince fırlama bi arkadaş koşarak pencereden atlamaya kalkar. Has..ktir in lan ordan diye ağzından kaçırıverir :)
Bir gün ise yine deprem tatbikatı herkes sıraların altına girer ve din hocamız bombayı patlatır: Yaw çocuklar niye sıraların altına giriyosunuz allah bizi korur!! sınıf yarılır..
Kaya diye bi öğrenci wardır.. Hoca ders bitiminde Kaya der ve Yaw kehkeh al bi kaya nerene dayarsan daya kehkeh diye güler sınıf ortadan ikiye ayrılır..
İngilizce presenation'ı yapılacaktır. İnek ve monoton bi arkadaş çıkar ve sunumunu yapar. O kadar sıkıcıdır ki hoca bile uyuyakalır. Sunum biter hoca: özgür beni bile uyuttun ya!!
lise 2.. bomba bi arkadaş vardır..Uçaklarda gözlere takılan gözlük tarzı şeylerden getirmiştir. ders başlar arkasına yaslanır gözlerini onunla kapatır ve uyku pozisyonuna girer. Hoca: İSMAİL NAPTIINI SANIOSUN SEN! İ: uyicam hocaam..
Efsane tarihçi şehir magandası Sinan Şahin hocamız sınıfı ıslık ve höst lan hop falan gibi uyarılarla susturan bi hocamızdır..
Sınavında I. dünya savaşında doğu ordularını kim yönetiodu sorusuna Kenan Evren yazmıştım Mondros nerde sorusuna ise Kuala Lumpur yazmıştım. (bilmeyenler için malezya'nın başkenti) maksat dalga geçmek. Öbür gün adam gelir..
-ali sınavının fotokopisini çektim
-niye hocam çok mu iyi?
-HAYIR!
- e peki neden hocam?
- bir soruya cvp olarak Kenan Evren Lupumpur yazmışsın!!

sinan Şahin koyu fenerbahçelidir. Önemli bi soru sorar ve bilene sözlü notu olarak iyi bişi vericeni söler. Ve kimlerin galatasaraylı olduunu sorar.. Bazıları el kaldırır. siz cvp veremessiniz deyip herkes kırar geçirir..
arkamdakilerle birlikte dünyadan 3 saniyelik göçe başlarız..
Daha çok var ama şimdilik aklıma bunlar gelio..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
zil çalmak üzeredir herkes ayakta hocada benim yakınlarımdadır.
Kadın: Aaaaa. Ödevleri kontrol etmedim.
Dagger: Hocam iyiki ödevleri kontrol etmediniz yapmamıştım.
Kadın: LAN ne zaman yaptın ki.

derste dalıp gitmişimdir
Hoca: Dagger!!!
ben şöle bi irkilirim
Hoca: Al bunları fotokopiye götür dersle alakan yok zaten bi işe yara bari
Dagger: Ha? Ne? Peki hocam.
tam kapıdan çıkmak üzereyken.
Hoca: Sallana sallana git!
sınıf kopar[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
Sımdı edebiyat dersindeyiz. Ben poaça ve yiyorum meyve suyu iciyorum. Neyse hocaya gıcıgım o sıralar . Yedım poacayı fılan. meyve suyunun kutusunu koydum sıranın altında ayagımla bastım :) ( ayaklarda büyükj hemen patladı ) sınıfta bir patlama sesi. Hoca dumur ve korkulu bır sekılde oglum noldu??? nolduu cocuklar?? ses arkadan geldi?

Deli333- yok hocam ne olursa olsun arkadan buluyorsunuz .
bakmayın siz dışarda kamyon tekeri patladı onun sesini bile bizden buluyorsunuz hocam.

Öndeki yalak kızlar- HOCAMMM SES ARKADAN GELDİİ AMA . s
sınıf bana bakıyor hocada bakıyor :)
Deli333 - ne bakıyorsunuz ya gidin işinize patlamadı bişey burtdan dışarda dolmuşun lastiği patladı.

ordaki cocuklar- AHAHAH yerdede kutusu duruyor hocam .
delii333- yok o önceki dersten kalan .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Mesaj tarihi:
Bugun yasadım, saglıkcı Recep Ateş ile

Hoca yanına cagırır.
-Olum sen yarın aile şefi olucaksın, o kupe ne?
Hoca takılmaz, arkası donulup yurunulur.
-Olum gel buraya o kravat ne ole?Kılıbık mı olacaksın?coluk cocuga karıscan yarın bak.[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
hocam vermek istiyoruz demiştik.(Hoca bayandı)Hoca ama ben almak istemiorum demişti kopmuştuk.[bahsi geçilen maddenin ne olduğu sapık amaçlarla değişebilir.][signature][hline]A.k.a Solid_Tr
SWGC account WinteR_Mage
SNN account SolidSNake.
  • Yeni Oluştur...