Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 evet ya anlamam ben bu beden hocalarının havalarını sanki hersey serbest adamlar, doverler soverler, kralımı bunlar okulun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: -Blind-, 02 December 2003 19:59 tarihinde demiş ki: edebiyat dersi bayan bir hoca birazda kıl biraz demeyim bayağı kıl bir hoca işte bir muhabbet oldu sınıfta uzaklaştırma olan varmı dedi bende uyukluyodum sınıf erdem erdem dedi(okulda rütbeliyimdir biton disiplin cezası 1 senede çaktım) bende höh noluyo falan oldum kaldırdım kafamı hocayla aramda geçen diyalog aynen şöyle Hoca:Erdem uzaklaştırma aldınmı sen? ben:evet hocam hoca:neden aldın ben:hocanın tekini dövdüm(halbuki yalan çok abzürüd bi nedenden almıştım hoca:ne hocasıydı? ben:edebiyat(sınıf iptal)üstelik bayandı bundan sonra hocanın bakışları değişti dersin sonunda dayanamayıp hocam şakaydı falan dedim sölemesek kadın piskopat fln sanıcak daha büssürü varda aklıma gelmio[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Bu da güzeldi..[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ters olduğumda bayan bir hoca gelirse... - Merhaba Umur? - Merhaba hocam bugün ne kadar güzelsiniz... - Ay öylemi saol... - Bende bugün pek yalancıyım.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ilk 2 derste uyurum genelde ben. Koymuşum kafayı uyuyorum hoca dürttü. - Niye uyuyorsun sen? Kafamı kaldırdım... - Hocam bir insan neden uyur? - Bende sana sordum ya!Öğrenci müsvettesi! - Çok merak ettiniz demek?Uykum varda ondan uyuyorum. - Neden uykun var? - Hocam birşey soracam ben size? - Ben sana sorarım ya neyse eee?! - Benim bildiğim ahiret sualleri ölünce soruluyor. - Eee? - Siz tutup şimdi söylüyorsunuz olmaz ki...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 alexi bak o yönden çok benzioz:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ÖSS deneme sınavlarında horlayarak uyuyan var mı aranızda? Hiç sanmıyorum hehe.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben lgs günü sınava bile gitmedim evde uyudum hohoh:) Lan dalmışım işte biliommu ne yazdımı[hline]Come back strong with fifty belly dancers! [Bu mesaj Chemical tarafından 04 December 2003 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ne çabuk büyüdün chemi o LGS olmasın sakın?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 hoca durmadan benim ingilizce konuşabildiim halde türkçe konuşmamdan yakınmaktadır. en sonunda da patlar Hoca: You are still speaking Turkish!!! *!elindeki tebeşiri baya bi sert şekilde fırlatır* *!tam üstüme gelirken araya elimi koyarım tebeşir yere düşer* Ben: Bakın hocam blok koydum![hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yıl 2001 ders Reading Okulun en belalı ingilizce hocası ve Ondan en fazla nefret eden öğrenci: -Hocam... -Efendim -Hacam Bu Elephant Man Varya(kitabın ismi) -Eee... -Hocam onun kafası kolu bacaa filan niye yamuk? -Bilmem... -E peki derisi niye öle eziş büzüş? -Onuda Bilmiyorum -Peki sırtı niye içi kitep dolu bi çanta gibi? *!Kızmaya Başlar Ve Her Zamaki Gibi İngilizce Konuşmaya Başlar* -I'm Telling You Gökay Don't Make Me Anger And Dont Waste My Time With Theese Stupid Questions!!! -Peki Şimdi Ne Dediniz Hocam?! -*!Ya Havle Vela Kuvve...*[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate [Bu mesaj Romario tarafından 04 December 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Romario tarafından 04 December 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Şimdi bizim beden hocamız kubilay.Kubilaylaylom dediğimizde olur.Yoklamada sıraya girme geyiklerinde falan olursa basket topu fırlatır bu rahatsız kişi. Konuştu çocuklardan biri adam gerindi attı topu.Ama şans bu ya yanındaki gözlüklü kişinin suratında patladı top. Çocukda bayağı asosyal birşey. "Hocam böhüee ben konuşmadım böhüeee." diye başladı. "Hocam ne kadar gaddar bir şahsiyetsiniz..." dedi adama Adam gitti çocuğu dur olm bilmemne falan.Çocuğun gözlük tuz ve buz.Surat darmadağın. "SEN YAPTIRACAN ULAN ÇOCUĞUN GÖZLÜĞÜNÜ!" diye başladı. "Sanki ben attım.Gaddar hoca." "HÖT!" "Banane siz attınız alla alla..." "Bak yapıştırcam ama..." "Peki hocam.Sende ağlama bilal buda geçer boşver hoca gaddar biraz müdüre söyleriz beraber." "NE?" "BÖHÜÜ" "Valla bilemiyecem.6 aydan başlıyor sebepsiz şiddet.Sadist gaddar." "Olm Murat bir sus!" Sonra revire gittiler barıştılar falan.O günden beri kubilaylaylom Gaddar hoca olarak anılıyor =).[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 İzmir Ataturk Lisesinde olanlar yada yakın zamanda mezun olanlar warsa bilirler. Sami hoca ve ikram hoca bi de ingilizceci taşak ali :D. Sami hocaya İmparator sami derler nam salmıştır.Hocalar dahil imparator diye bilir herkes onu. Her ders haftaya sözlü war çalışın der.Haftaya defterler yıtrtılır o konuyu işlemedik hocam şurdayız der adam deftere bakar we dellenir :D İkram da çok gırgır adamdır.Derslerde kufur eder :) Bi arkadaşın dirseğinin ust tarafındaki deri aşşagı uzuyodu baya. Hocaya gosterdi HOcanın tepki: "Ne Lan o öle taşak gibi sarkıo?" :D Taşak ali de en matragıdır.Derslerde telefonu aranır cebi çaldırılır vs.. :D Geçen adamın ders anlatıo ondeki elemanlar dersi dinlemio zerre kadar.muhabbet ediolar.Konu da "Siz patronsunuz kitapda çalışmak isteyenlerin listesi we ozellikleri war onlardan birini seççeksiniz. Hoca kim yapcak bunu tahtada dedi.100 wercem dedi.Elamanlar direk uçtu.kalktılar 4 kişi bakıolar birbirlerine.Sora hoca ortam yaratın dedi.bunlar tamam dediler. Başladılar diskoda gibi dansetmeye :P :D birinde polar wardı ondeki fermuarını açıp gogsunu mıncıklamaya basladı :P oburu de foolish kazanovayı soyluo.Sınıf direk iptal :P :D[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Off maceralara bak ölücem şimdi gülmekten...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 -oglum kagitlari dagit -ben senin kolenmiyim be kendin dagit *DUMUR* -ne dedin sen bakiyim?ozur dile!! -niye?? -cık disari hemen mudur katina hadi hadi!! bizzat yaşanmiştır...[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 uehueh beyler bu klasik dolmus geyıgıdır ama bı hocaya yaptım -oglum su yazılı kyadını arkadakıne uzat -hocam uzamıor kı bu -nasıl olm uzat bakıyım -bütün sınıf orda zaten iptaldı yuanı aehuhzu vede bu ekimin 2. haftası yasandı :P salak bi kat hizzmetleri hocamız vardı (turizm bolumundeyımde bakmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 *hoca sınıftan içeri dalar* -gene mi geldi bu bea! -Ne dedin yavrum sen bi daha söle -Bişi demedim hocam her sabah zorla sizin yüzünüzü gösteriolar ona yakındım -Hemen Dışa..... -Peki! Ehe bu da dumurluktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 din dersi, hoca iel'den ünlü orhan durmuş(miyagi oalrak da bilinir) konu: insan mükammel midir bir kız öğrenciyle tartışıor kız mükemmliiği savunan bişiler söylüor, ve cvbı: " Sen insanı mükemmel mi zannedion ha kendini mükkemmel mi zannedion. Seni istemeye gelsinler de görürsün o zaman." rofl[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 -Yavrum kravatın nerde senın -Cebimde -Taksana aaa okula mı geliosun diskoya mı -Bilmiorum takmayı -Bi arkadaşına da mı taktıramıosun -Hiç arkadaşım yok benim Bu lafı öyle bi dedi ki yarıldık :) Bi de edebiyatçının bi geyiği daha var kadn acaip şişman biz buna yarım dünya dioruz. Bu sene kilo verip geldi 2 muhabbet döndü bu olay karşısında.. -Hocam meraba nasılsınız? (senenin başı) -İyiyim sen nasılsın Lidriel -İyiyim hocam saolun. Hocam sizde bi eksiklik var gibi? -E olcak tabi 20 kilo verdim -Diğer yarınız nerde hocam biz onu seviyoduk! -Taner bi günde muzurluk yapmasan gözlerim yaşarcak! -İyi dersler hocam *uzaklaşır* Sınıfta geçer kilo muhabbeti: -Hocam valla helal olsun baya kilo vermişsiniz -Eee kolay deil çocuklar 20 kilo verdim -Hocam siz küçükkende mi öleydinz (sorudaki meymenetsizliğe bak) -Çocuklar ben küçükken 6 kilo doğmuşum küçükknde böleydim -Oha lam karpuz muydu bu karı *sınıf yarılır* Hoca kendine gülündüünü sanar ve derse devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 biizm bi fizik hocası var kadın 55 yaşında fln ama çok ince ve genç gösteriyo 43 fln hakkını yemıyım ama kadın 18 yaşınad gibi giyiniyo ama çook rüküş neyse fasa gitmiş bayramda bu pazartesi geldi derse böle direğine kadar bilzik almış fastan tahtaya yazı yazarken şıngırda şıngır sallanıyo bende gıcık oldum bu arkası dönük tahtada şıngırdarken anahtarı çıkarıorum şıngır şıngır yapıorum dönüo bakıo alla alla dıo geri yazıo fln bide saatını kazağının üstüne takıo bu hanfendi bende öle kazağın üzerine geçirdim asatı döndü bana ya nıe benımle uğraşıosun dedi bilmem zewklı oluyo dedım kadın sustu kızardı dewam ettı neyse ertesi gün fizik lad dayız ertesi ders mat sınavı var ders çalışıorum kadın şıngırdıyo hala fln ilgilenmedım kadınla şöle bi diyalog geçti sora kadın-bie uğraşmıosun benle bak şıngırdıyorum yine ben-hocam hiç uğraşamıycam sınav var k-nedemek sınav var sende nekadar tutarsızsın uğraşıccaksan hep uğraş yaramazsan hep yaramazlık yap yapmıycaksan hiç yapma b-(ne demek istediğini düşünüyorum ben) iyi tamam dedım sonra bütün sınıf dağıldık tabi eheh[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 okulun kütüphanesindeyiz bilgisayarda karpuzla karşılıkli atomic bomberman oynuyoruz..ben gaz bi durumda konsantre olmuşum.. o sırada karpuz beni patlattı!! hassktr diye bağarıverdim.. oradaki hocalar dönüp - ne dedinn?? dediler karpuz: -lastiktir dedi hocam hoca: -hee tamam.. biraz sonra "hastr mnakoyiim" die bağardım aynı şekilde hoca: -ne diosun olm sen?? karpuz: -astronomi dedi hocam... hoca : -bidaha olmasın... alllahtan beni sewerler.. :lol:[hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ders boş sınıf doldurmaya erkek gibi davranan kadın bi ingilizce hocası vardı.. o girdi.. kadının bana önceden gıcıklığı vardı tartışmıştık bi aralar.. ders boş konuşmaya başladım hoca sus olm dedi ben de hocam size ne ders boş dedim kadın gaza geldi bağımaya başladı -topunuzdan adam olmaz sizin kimsiniz siz karşınızda bi hoca var karşı karşıya bişi yapamazsınız arkadan konuşursunuz.. erkek misiniz lan siz erkek olan varsa çıksın lan... sami die bi arkadaş...gayet yumuşakça top taklidi yaparak: -ayy ben erkeğim... bütün sınıf koptu hoca iyice köpürdü -sizi şikayet etcem die çıkıp gitti ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ aynı hoca.. sınıflarca bi okul gezisine gitcez duyuru yapmaya geldi yine bağırıp anlatmaya başladı bu arada sınıf hocası şok halinde -susun lan bi duyuru yapcam..olm sussana..perşembe günü minyatürke gezi yapcaz herkes 4.5milyon getirsin getirmeyen olmasın okulda kalırsınız...5milyon getirmeyin 5YÜZBİNİ GERİ VERMEM... bu sözden sona kendimi tutamadım yerlere yattım hoca duyuruyu yapıp çıktıktan sona hocada gülmeye basladı[hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ışık lisesinde okuyanlar bilir.. okulun efsaneyi gaddar hoccası edebiyatçı AYŞİN KUYAN allahtan şimdiye kadar benim sınıfıma düşmedi..1.70 boylarında en az 150 kilo ayı gibi bişi anlıycaanız.. sınıfa girince direk bağımaya başlar olm ceketini giy neden saçında jöle var kızım sağına bakma olm sallanma...abartmıyorum böyle bikere ders doldurmaya geldiğinde anladım nasıl biri olduğunu.. bide vakıftan torpilli olduğu için hiç bişey yapılamıyo... neyse konuya gelelim.. geçen sene mezun olan 10tmB sınıfında cihan die bi abim vardı dedi dolu birisiydi dersleri kötü hocalarla hep tartışırdı tabi en çok ayşinle.. ama son günlerde ayşinle de uğraşamaz olmuştu derslerde hep susuyodu ... ayşin sınıfa girmiş bu sefer başka birine bağrınmış kızda tamam hocam özr dlerim falan geçiştirmiş... hocada -afferim böle olcaksınız işte bakın cihanı bile yola getirdim kuzu kuzu oturuyo... tabi cihan bunun altında kalmaz.... - hayır hocam ben sadece köprüyü geçene kadar ayıya dayı demesini öğrendim..... hoca bile dumur olmuş ne diyceni şaşırmış yine bağrınmaya başlamış... ne cesarettir çözemedim ben kadını görseniz direk kaçarsınız...[hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: damar, 06 December 2003 14:41 tarihinde demiş ki------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ aynı hoca.. sınıflarca bi okul gezisine gitcez duyuru yapmaya geldi yine bağırıp anlatmaya başladı bu arada sınıf hocası şok halinde -susun lan bi duyuru yapcam..olm sussana..perşembe günü minyatürke gezi yapcaz herkes 4.5milyon getirsin getirmeyen olmasın okulda kalırsınız...5milyon getirmeyin 5YÜZBİNİ GERİ VERMEM... bu sözden sona kendimi tutamadım yerlere yattım hoca duyuruyu yapıp çıktıktan sona hocada gülmeye basladı[hline] bu olay ışık lisesinde oldu ha? çok çelişkili.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. [b]And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: damar, 06 December 2003 14:54 tarihinde demiş ki: ışık lisesinde okuyanlar bilir.. okulun efsaneyi gaddar hoccası edebiyatçı AYŞİN KUYAN allahtan şimdiye kadar benim sınıfıma düşmedi..1.70 boylarında en az 150 kilo ayı gibi bişi anlıycaanız.. sınıfa girince direk bağımaya başlar olm ceketini giy neden saçında jöle var kızım sağına bakma olm sallanma...abartmıyorum böyle bikere ders doldurmaya geldiğinde anladım nasıl biri olduğunu.. bide vakıftan torpilli olduğu için hiç bişey yapılamıyo... neyse konuya gelelim.. geçen sene mezun olan 10tmB sınıfında cihan die bi abim vardı dedi dolu birisiydi dersleri kötü hocalarla hep tartışırdı tabi en çok ayşinle.. ama son günlerde ayşinle de uğraşamaz olmuştu derslerde hep susuyodu ... ayşin sınıfa girmiş bu sefer başka birine bağrınmış kızda tamam hocam özr dlerim falan geçiştirmiş... hocada -afferim böle olcaksınız işte bakın cihanı bile yola getirdim kuzu kuzu oturuyo... tabi cihan bunun altında kalmaz.... - hayır hocam ben sadece köprüyü geçene kadar ayıya dayı demesini öğrendim..... hoca bile dumur olmuş ne diyceni şaşırmış yine bağrınmaya başlamış... ne cesarettir çözemedim ben kadını görseniz direk kaçarsınız...[hline]memati...... sustur şu iti... *kopar* zhuhuahua ayıya dayı :)))))[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bu aslında veli-öğretmen diyaloğu annem okulun müdür yardımcısı ile konuşuyor: müdüryardımcısı-hangi bölümü seçiceğine karar verdimi oğlunuz? annem-valla hukuk için tm diyordu ama ingilizceside iyi,zaten ilgisinide çekio ingilizce,belki yabancı dil bölümüne girer,hiç bişi olamassa ingilizce öğretmeni olur bari. not:müdür yardımcısı ingilizce öğretmenidir.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 December 2003 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar