Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 arkadaşların sınıfında ingilizce hocasıyla geçen bir diyalog.. -sizler geleceğin mühendislerisiniz -hocam biz TM yiz -Temeee! O ne demek?[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Gecen sene hazırlıkta oluo bu olay :) ders main course...Hoca kadın... -biz gene her zamankı gıbı geyıgımızı yapıoz konusuoz. -(hoca uyarır) Susun artık ders ıslıyelım. -Hocam sız ısleyın bız sessiz konusuruz. -(Hoca Sinir oalrak arkasını döner)Görusurus. -(hoca bı muddet sora ark.ı kaldırı öndekı sıraya alır)Oldu sımdı dersi kaynatınde gorım der. -Ben gene bagırım öne konusurum ark.la. -(hoca bagırır)Susun artık. -tmm hocan sustuk kızma. -ben gıder ark.a sılgı atarım hoca nın ayagına gelır hocada bana tahta nın kalemını atar egılmesem kafama gelıodu :D[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bizim sınıfta Murat diye biri vardır.Sorunludur inceden. Bu Ülkeler Coğrafyası hocasından hoşlandı.Hocada tatlı birşey. - Hocam evlimisiniz? - Evet... - Şansa bak hayatımın aşkını buldum ama evli - Kem küm *kızar* Tenefüs olur. - Olm kadın çok hoş ya taş gibi. - Yuh. Tarih hocası girer - NE TAŞ GİBİ Mİ? - Birşey yok ki hocam?Iltifat işte. - YUH! - Taş gibi işte kıskanmayın. - Neyse murat.Raporun olmasa... - Ne dedim ki ben ya?? 2. ders'e girilir ü.c yine. - Hocam Murat size bişi dedi tenefüste? - Ne dedi? - Çok güzelmişsiniz. Murat itiraz eder - Hayır!Taş gibi dedim! Bütün sınıf iptal...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Hahaha bugün olan bir olay ; Sınıfın yarısı yok.Matematik hocası içeri girer... - Can yok mu? - Sınıfın yarısı yok hocam... - Can diyorum yok mu? - Yok hocam sınıfın yarısı yok. - YD ler nerde? - Onlarda yok hocam sınıfın yarısı yok... - Peki Can nerde... Fısıltı : - Napıcak Can'ı mı skcek bu anlamadım ki? Mat dersi biter başka derse girilir o ders biter tenefüste Mat hocası : - Can yok mu hala? - Hocam Can var ya? - He? - Yok o. - Haa tamam söylesenize yahu...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bi gün sınıfta kibrit yaktılar haliyle baya koktu. Sonra mat hocası geldi. daha kapıdan girmeden; -çocuklar ne kokuyo böyle - yok bişi hocam sınıf işte kokar - yok yok siz asit dökmüşsünüz buraya dışarı çıkın zehirlenirsiniz bak. çabuk çabuk... [herkes halinden memnun dışarı çıkar. ] İngilizce dersinde bi kaç arkadaş kaçtı onları idare etcez. hoca sayıyo paso sonra deftere bakıyo kafasını kaşıyo bi daha başlıyo. bu olay 2-3 kere devam ediyo. sonra; hoca: ya çocuklar... (o anda atlıyorum) ben: hocam ben saydım tam hoca: ha tamam... Open your book page 21.....[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Başka bir olay. Şimdi bir şaka var.Parayı alıyorsunuz alnınıza koyuyorsunuz.Kafanızın arkasına vurarak avucunuza düşürüyorsunuz.Bunu yaparsan hede hödö diyorsunuz.Ona yapıştırır gibi yapıp alıosunuz parayı.Ama para hissediliyor hala. Bunu psikoloji-feslefe hocasına yaptık.Yemek ısmarlıcaz dedik. Adam vuruyor. - eee düşsene be?*Hızla vurur* - Hocam daha hızlı... * Çat çat* - Olmuyor. - Hocam yardım edelim mi? - Peki... * Herkez toplanıp patlatır 2 tane * - Sıkı yapışmış çıkmaz bu... - Demeyin ya.Durun bakim elimle deniyim. - Deneyin... - Aaa para yok? - Aaa nereye gitti hakkaten? - Valla bilmiyorum? - Hocam isterim parayı. - Valla ben bişi yapmadım. - Banane ya isterim paramı. - Al peki al. - Saolun hocam. Neyse 1 ders sonra 250 bin ve ondan alınan 250 bin ile çubuk kraker alınır. Hoca sorar 2 3 ders sonra - Ya çocuklar para nooldu hakkaten? - Çubuk kraker oldu hocam. - ?????????[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 arkadaş: hocam ordaki dik kuvveti bulmak için önce orda oluşturduğumuz üçgenin açılarından yararlanıp sinüs teoremi yaparız. ondan sonra dik kuvveti bulup tepkiyi bulduğumuzda bulcağımız sürtünmeyle birlikte net kuvvetten ivmeyi bulduktan sonra yerine koyup ...(bunun gibi baya bi konuşur) hoca:efendim duymadm? arkadaş:yok bişey.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ingilizceci: have you have a pen.. siyah olsun biz: peki[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 hoca:siz öküz hayvanlarımısınız.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Lise hayatımın 3 senesine de giren fizikçi (hala giriyo) kadar mal bi insan göremezsiniz hayatınızda. Dersinde kağıt uçakları direk hocanın üzerine atarız. O tahtaya soru yazarken biz arkasını döndüğünde sileriz. Sonra o bi şeylerin kütlesini -134.. gibi bişi bulur ve doğru olduğu konusunda idia eder. Tek iyi yanı kendi bile çözemediği için sınavda kolay sorması. Ha bide test kitaplarında yapamadığımız bi soruyu hocaya gösterince o ders biter bazen hoca kitabı çözmek için evine götürür. Sınavda doğru cevabı yazıp kare içine al üzerine türev bile çöz doğru kabul ediliyo (denendi). Ne biliyim sınıfta ders anlatırken sesini taklit ediyoz falan filan bu liste daha uzar. Ha bide bunun gibi sebahattin hoca var. O nöbetçi olduğunda koridorda herkes sınıftan kafayı uzatır "LAAAA SEBOOOOO!!!!" diye avaz avaz bağırırız.[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 lise 1 deyiz bilgisayar dersi var.. ben pc yi iyi kullanlardan oldugum için ben geçiyorum ana makinanın basına ve o makinada focus la beyaz duvara yansıtılıyor.. hoca döner tahtaya elindeki siyah kalemle komutlar windows ve excel geyik seyler anlatırken bende windows da 5-10 tane notepad olusturuyorum..Bu olusturduklarımın arasından 1 tanesine yazı yazıyorum ve sınıfta bulmaya calısıyo.. actın bitane notepad i içine büyük harflerle .BNE DOGUKAN yazdım..Dogukanda sınıf muzurlarından.. aradan geçti 2 dakika hoca bitirmiş anlatma olayını dönmüş bana bakıyo - yavrum naptın masaüstünü - hiç hocam notepad actımda bir iki tane dediklerinizi özetliyorum arkadaslara.. - hım aferin ne yazdın bakalım tekrar okuyup toparlamış oluruz hem .. ve bende 10 tane notepad in arasından embesil gibi .BNE DOGUKAN yazanını acarım sınıf kopar ben sansıma yanarım.. daha sonra hocayla ögle tatilinde klasikleşmiş seylerden konusulur - yakısıyomu sana bak lise oldun koskocaman oldun vs vs :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 02 December 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Almanca dersi, arkadaş dersi dinlemiyor tam hocanın karşısında çocuğun dibine geldi pat soruyu yapıştırdı. Doğal olarak çocuk bilemedi. Herif 32 dişi tekmili bir den göstere göstere çocuğun suratına bakıyor. Çocuk: Hocam dişlerinizi fırçalasanız, ağzınız kokuyor. Kimya dersi, hoca car car anlatıyor, ben sıranın altından test çözüyorum. Adam tepeme dikildi soruyu patlattı, ben baktım herifin surata ne biliyim dedim. Herif 10 dakika konuştu senden adam olmaz, kimyanın k sinden anlamıyorsun. Sınavda da sıvarsın sen diye dümdüz gitti. Kimya sınavı gelir, notlar dağıtılır. Sınıf ortalaması 2 kusur. Ben 90 alırım. Hoca: - Göründüğünden daha zekiymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 biz ingilizce dersini kaynatmak için yoklamayı uzatırdık..başkan çıkardı başlardı bitince başa dönerdi 45 kişiden 2 seferi geçiyordu işte 120 isim falan okununca hoca dönerdi oğlum sen çok yavaş yapıyorsun bırak arkadaşın yapsın derdi beni kaldırırdı genelde ben fazla abartmayım ikişer defa yapar bırakırım.sınıfta 200 kereden fazla "burda" ssesi çıkması hocayı hiç kıllandırmadı ama ehh. din hocası zina günahtır falan diyordu bir arkadaş kalktı "hocam alan razı veren razı gene de niye günah" demitşi aynı arkadaş sınav kağıtlarına enteresan şeyler yazması ile ünlüdür.biyoloji sınavında "Allah'ın işine karışılmaz" gibi şeyler yazardı.veya soru mesela diyor şu şu nelere bağlıdır "hava ve yol durumuna bağlıdır" falan yazardı ama hep 2 almayı başarırdı. bir başka arkadaş lise 1'de fizik sınavının 10.dakikasında "ya böyle olmayacak tavla getirelim bir dahaki sefere" demişti. son olarak aklımda olan kimyacının arkadaşa "aldehitler nedir?" diye sormasına arkadaşın "adolf hitlerin kardeşi olabilir" diye cevap vermesiydi.ama bizim okul baya bir ciddi ve sıkı olduğu için çok abartamıyorduk işte..:)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 dersanede kızın birinin çantası açılmış ve içinden bir orkid pakedi fırlamıştı.. bizim arkadaşlarda o pakedi aldı.. kzın tüm baarış çaarış bve alamalarına alşdırmadan.. içinden bi tanesini alıp çıkardılar ve pencereen aşşa attılar.. ACABA UÇUYOMU DİE... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Kimya dersindeyiz bu sene oluo bu olay...ilk 2 ders sabahın korunde derse gırıoz saat 7 de ders bası yapıoruz ztn :( -ben duvara yaslanmıs sekılde yarı uyanık ders dınlerım. -sıra flm cekılır bı konusma olur hoca bana baktı dırek -ne o yatmısın fasla dayanma duvara usutcen dedi hoca. -bende hehehe cok komık tarzında guldum halbukı tasagı alıom admaı mılet anadı bu kefal anamadım bana dırek bellı usutmussun dedı -saolun hocam benı sız yarattınız :-p -*sınıf yarılır*[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Taaaa Orta sonda ikene Arkadaşla en ön sırada oturuyorduk. Ve birşeye öyle bi kopmuştukki ne oldugunu hatırlamıyorum ama sadece hayvanlar gibi hocanın onunde guldugumuzu hatırlıyorum. Sora Biz Gülmeyi abartırken bu benim arkadaştan Gülerken Aynen "Zoooorrttt" diye bi ses gelmişti. E çocukcagızın gazı varmış bukadar gülünce tutamadı tabi. Sora bunun üzerine Bütün Sınıf Gülmeye başladı. Hoca çileden çıktı. 2'mizi dersten attı. Rehberlikciden yedigimiz dayagı hala hatırlarım. O arkadaşım şimdi Almanya'da arada konuştugumuzda hatırlayıp koparız.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bi aralar olmuş işte matematik dersinde -(bişiler anlattıktan sonra) işte dönerciye gidip yarım ekmek döner alıyorsunuz mesela ben: -hocam yarım kesmez tam ekmek alalım[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bitane daha geldi aklıma yazıyım onuda.. Türkce dersindeyiz Hoca pekiştirme olaylarını anlatıyo sapsarı simsiyah vs alpay diye bir eleman var sınıfta kel alaka adam derslerle hoca kaldırıyo bunu soruyo Evet alpay Yeşil mi yeşil pekiştirmeye ornekmidir..? Alpay hayır hocam degildir yeşilmi yeşilde biri soruyo Yeşilmi diye digeride Yeşil olarak karsılık veriyo pekiştirme ile alakası yoktur.. Sınıf kopar... :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben size üni 2. sınıfta olan olayımı anlatayım. ekonomi dersindeyiz.zaten mühendislik sınıfı olduğu için kimse sallamıyo dersi.hocada taşaklı bi adam.özelleştime daire başkanlığımı ne yapmış.tüpraş la tekin başına getirilmiş60'ına merdiven dayamış bi amca. adam devamlı anlatıyo böle benefit, benefit diye.okul ingilizce eğitim vermesine rağmen millet inat yapar gibi "hocam benefit ne demek?" diye soruyo.bir oldu iki oldu.adam hepsinde sakin bi şekilde "yarar" diyo. üçüncüde adam hiç bişi demedi.arkasını döndü.tahtanın yanına geldi tahtayı güzelce sildi kocaman harflerle Y A R A yazdı. tam o sırada yanımdaki arkadaş dersi dinlemiyodu,circuit dersine çalışıyodu.kafasını bi kaldırdı "aman,aman,aman" diye bağırıdı hoca sonuna kocaman bi K harfi koydu. döndü arkasını "budur" dedi.sonra birisi "hocam bu benefit değil bene fik oldu." dedi. bütün sınıf yarıldı.hoca kızardı falan "çok pardon" falan dedi.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eheh bugun tarihçiyi kitledim süper bi şekilde, bu sene ki lise 2 tarih kitabı salak bi kitap baya olaylara göre anlatmış osmanlıyı hoca da padişahlara göre anlatıyo, tarihçi de ama kitabı getirin diyo ben getirmiyodum bugun tak etti heralde, -niye hiç kitabın yok senin? -getirmiyorum -niye? -hocam aptal,saçma sapan, alakasız şeyler anlatıyosunuz niye getiriyim bi iki sny donup gözümün içine baktı, sonra laf edemeden gitti. eheh bide okulun arkasında sigara içerken müdür bastı, bizde hazırlıklıyız kimsede paket yok filan, aradı üstümüzü bulamadı kıl oldu ve şu cümleyi sarf etti: "napıyosunuz olm siz izmaritlerimi içiyonuz yaaa" sonra piç bahçenin yarısındaki 10 senelik çöpü bilem toplattı toplarken galeyana geldi kendide toplamaya başladı sonra gözüne bi çalı mı ot mu ne ilişti heralde, çakmağı verin dedi, olm versenize şurda bi şey yakacam dedi, bizde gık yok adam bu seferde "alla alla taşlamı yakıyosunuz olm siz sigarayı dedi" biz gülmemek için zor tuttuk kendimizi vala :) böyle nasıl dersiniz delikanlı bi arkadaş var hiddetlenir falan o gün de biri ispiyonlamış bunları birini çekmişken ona çok sinirlenmiş, sınıfa geldi bizim sıralar tek kişilik 2 kişi oturuyoz konusuyoz felan hoca da dibimizde çocuun biriyle konusuyo bitince bize döncek 2 kişi oturmayın dicek, ordan salağın biri çağrı yerine geç diye espri yaptı aklı sıra bu eleman bi parladı ulan s.ktir git, a.ına korum senin diye bağğırdı sırayı duvara çarptı filamn bi baktım hocanın rengi atmış ehehe[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 2 sene önce hazırlıkta lamanca dersinde çok salak bi hocamız var bi konuyu tartışıyoruz ben olaydan bayınca o olayı yapanlara "onlar" dierek onlar gerizekalı diyorum bunn üzerin e hoca bana mı dedin diyo ( almancada si kibarlık olan la onlar aynı oluyo da) sora dersin sonuna kadar arkadaşlar her türlü küfürü sokuyolar hocaya anlamıyo 8. sınıfta bi arkadaş iş eğitimi dersinde hocanya gıcığı var arkadan sesleniyo hocam çişim geldi gidiyim mi hoca- otur be terbiyesiz ark.- şişesi olan var mı hoca git be yeter 10 dk sora yine aynı adam hocaya sessleniyo - hocam kakam geldi hoca- abone oldun bakıyorum tuvalete ark.- izin vermiyosunuz öğlemi iyi öğle olsun leğeni olan var mı hoca- sinirli sinirli bakarken birisi alçı karıştırılan leğenciki çıkarıp var abi al diyo bütn millet akşama kadar gülüyo sora bütn sınıf dersten sora okulda kalma cezası alıyo[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Lise 1 Fizik Sınavı.. Fizik Hocası : Çocuklar zil çalmak üzere kağıtları toplıyacağım.. Sınıf : Hocammmmmmm! Fizik Hocası : Hocam mocam yok , zille birlikte toplıyacağım kağıtları!! Gökhan : Hocam bende zil yok.. Sınıf Iptal..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eheahheha[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Eyuboglundamisin? yada diydin? said: BonePART, 02 December 2003 14:09 tarihinde demiş ki: emişne suzer sınıfı patlatmadı kimya bolum baskanıydı o ama o tam salaktı sodyumla deney yapıyo IB FM ler sodyumda bildiginiz gibi duyla reaksiyona girer benzin icinde saklanır simdi bu salak bayan deneyi yapmadan once bıcagı suyla biş guzel yuıkıyo(turk) sonra sodyumu helva mşsalş keserken tısss diye bi ses gelince al deyip bıcagıda atıp uzaklasıyo sodyum dogal olarak patlıyo perdeleri yakıyo yangın alarmı calıyo bizde her olayda oldugu gibi yangııııııııııııııın diye dısarı fırlıyoruz heh[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim [hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 edebiyat dersi bayan bir hoca birazda kıl biraz demeyim bayağı kıl bir hoca işte bir muhabbet oldu sınıfta uzaklaştırma olan varmı dedi bende uyukluyodum sınıf erdem erdem dedi(okulda rütbeliyimdir biton disiplin cezası 1 senede çaktım) bende höh noluyo falan oldum kaldırdım kafamı hocayla aramda geçen diyalog aynen şöyle Hoca:Erdem uzaklaştırma aldınmı sen? ben:evet hocam hoca:neden aldın ben:hocanın tekini dövdüm(halbuki yalan çok abzürüd bi nedenden almıştım hoca:ne hocasıydı? ben:edebiyat(sınıf iptal)üstelik bayandı bundan sonra hocanın bakışları değişti dersin sonunda dayanamayıp hocam şakaydı falan dedim sölemesek kadın piskopat fln sanıcak daha büssürü varda aklıma gelmio[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar