Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmen - Öğrenci Dialogları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bikeresinde lisedeyken kimya hocasının sordugu bi soruyu sadece ben yapmıştım işte tahtaya kalk nlat dedi... ben kalktım (bu arada hoca bayan ve 25 30 larında filan) anlatmaya başladım tam sonlarına doru toparlayamadım konuyu bi türlü beceremedim sonucu cıkaramadım derken hoca kürsüden inip bana doru gelmeye basladı göz göze geldik ve ben azımdan aynen su lafları kacırdım [spo1=cevap]- Hassssiktir hocam , sıçtım....[/spo] dedim kadının suratına karşı yerin dibine geçmiştim yaw ...
wallla ne günlerdi... :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
kimya dersinde sj liler flm da bilebilir cmyş die bi hoca war
hafif böle yumuşaktır hareketleri bu hoca brad pitti gördüğünü iddaa ediodu
işte fransada bi bakmış arkasında brad pitt
nese dalga geçioduk
-çocuklar doru sölüorum vallahi
-hee ben de gördüm
-aman be inanmazsanız inanmayın
-ben de catherine zeta jones u şaaptım (şaaptım demedi tabi)
herkes döndü arkadaşa baktı hoca da bi an sırıttı sonra döndü soruya devam etti :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Ders boş sınıf boş arkadaşla benim çantayı birbirimize fırlatıp bi nevi top oynuyoruz. Arkadaş hızla bi tane salladı. Bende karşılık oalrak son hız fırlattım çanta gitti tepedkei flörösanı vurdu. Biz parçaları topladık kapıyı açıp fırlayacaz hemen dışarı kimse görmeden. Elimizde camlar kapıyı açtık. Koridordaki 3 sınıf gürültüyü duyunca kendini dışarı atmış. Hepsi bize bakıyor. Hocalar en önde. Biz elimizde Flörosan parçaları.
-Samet onlar ne.
-Valla hocam dışardan top attılar desem kapıdan taraftaki flörosan kırıldı işte. Yemezsiniz herhalde.
Eh parasını ödeyip yırtmıştık :D

Bir kere müdür konuşma yapıyor. Hava sıcak. Bu herifte çok konuşur. Bana geldiler sıcaktan falan. millet gürültü yaptığından birde müdürün sesi benim ses pek duyulmaz diye yüksek sesle bağırdım "Sus be müdür sıcaktan boynuzlarım eridi zaten" Hani böyle etraf sessizleşir ya bi saniyeliğine. Aha işte o oldu. Sonra bütün okulda adım erimiş boynuzluya çıkmıştı :P

Bir kerede müdür çok konuşuyor diye pazar günü gidip hoparlörlerin kablolarını kesmiştik. Müdür eline mikrofonu alıp konuşmaya çalışana kadar farkedilmemişti. Sonradan kabloları duvara gömdüler :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Mesaj tarihi:
lise sondaydık Derste arkadaşlardan biri ağzıyla Formula arabalarının sesinden çıkardı.(ör.zzzzıııııııııvvvvvvv)
Hoca "O ne Olum"dedi.
-Schumaer Hocam
-Schumaer Ne Oğlum
Kızlardan Biri:"Dünyanın En Hızlı Arabası Hocam"[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
Biz de kopmuştuk Zaten

Bide Coğrafya Öğretmeni derste sebzeleri anlatıyodu
"nedir sebze dedi"
"bende OT dedim"
Sonra bana OT'u sormuştu:)[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
sınav haftasından önceki son deniz turizmi dersi ben de sınav için not toplamaya uğramışım okula artık bi görünelim diye arada tabi dersin saatini bilmediğim için de geç kalmışım bi güzel tıklattım kapıyı uzattım başımı kapıdan:
-hocam böldüm perdon girebilir miyim?
(Allah'tan hoca da esprili bi tip)
-oo sınav haftası yaklaşınca sınıf bi çoğaldı sanki!sen bu sınıftan mısın peki seni hiç görmedim ben
-walla ben de sizi 2.defadır görüyorum hocam
tabiki geçtim o dersten...vill hatırlıyor musun sen bunu?[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mesaj tarihi:
Aslında pek öğrenci-öğretmen diyoloğuna girmez ama birgün 3 kişi oturduk merdiven başına bi bölge belirledik oraya paso balgam atıyoruz.Kızın biri geldi görmedi yeri bi bastı zaten basmakla birlikte yerle bütün olmuş çok kötü kaymıştı birde okulda soba yakardık sobanın içine 4 adet torpil atmıştık kapağı yerinden fırlamıştı.

Bu biraz diyologlu olay

İzmirde okurken oldu bu olay ( orta 2. sınıf )
Öğlencilerden biri sıramın altına mantar koymuş(yenilen değil patlayan)ya sosyal yada inkilap dersi tam hatırlamıyorum.Bizimde o gün maçımız vardı cantamda kramponlar.sıranın altından aldım mantarı çantadanda çıkardım kramponları patlattım bu mantarı.Tabi bütün sınıf dumur bu ses ne.Hoca döndü napion evladım orda dedi.Bende mal mal kaldırdım kramponu " hocam elim kaydı mantar patladı " .Millet kırıldı orda zaten hocanın tepkisi " Höst ?!?!? "[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Mesaj tarihi:
- arkadaşlar ben sizin arkadaşınız değilim![signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
bizim orta okulda çatlak bir edebiyatçı var aynen söylediği laflar:
hoca:hmm bugün ne yapsam.... hadi bugün dersi kaynatayım

hoca:yarına 5 sayfa ödev veriyorum.. yapmayan varsa gebertirim (şaka yapıyor gibi söylüyor)

ertesi gün
hoca:ben ödev vermişmiydim?
sınıf: hayır
hoca:iyi

bide sürekli bir eşek ya da köpek olsam diye söylerdi ne eğlenirdik be[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Mesaj tarihi:
ha bide başka bir hocayla yılın ilk dersi ben sınıfa geç girdim elimde tost + kola
hoca: ne yiyosun bakıyım
ben:tost
hoca:ver onu bana
ben:açıktım deseydiniz bi tane daha akırdım

sınıf + hoca iptal[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

• 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Coğrafya Hocamız ,pek bir kefaldi kendileri.
Bir gün bir arkadaş bayıldı tenefüste, nöbetçi de şansımıza coğrafyacı. Çocuğun etrafında 5-6 kişi toplanmıştı.Bizim coğrafyacı koşa koşa geldi.Ne dese beğenirsiniz?
-AÇILIN! BEN COĞRAFYA HOCASIYIM!!![hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö
Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

ne dese beğenirsiniz?
  • Yeni Oluştur...