Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmen - Öğrenci Dialogları

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

orta okulda bunak bi hocamız var dı diyalog aynen sole

-kızım boya onları
2 dakika sonra
-boyadım hoca
-neyi
-dediniz ya
-neyi kızım
-kutuyu hocam
-ne demişim
kız olmek üzeredir
-yok hocam bişi ben kendi kendime takılıorum işte.:)[signature][hline]bu sisteme karşıyım kardeşim
Sosyal ağlarda paylaş

ben- Hocam Radyoda pandomim gösterisi yapıcam
Fizik hocamız - Görüntülü radyo çıkınca yaparsın olum
Arkadaş - Hocam o dediğiniz 1970 lerde televizyon adı altında icad oldu diye biliyorum ben[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

bu dialog degıl ama bi enstantane..
orta 3. deyim matematik sınavı oluyoruz 9. soruydu sanırım onu bılemedım ve aklımdan ne yazıyım dıye ne sallıyım dıye dusunuyodum ki aklıma sokrates ın bı sözü geldi "Soru en iyi cevaptır" bende sınav kagıdıına Peki hocam siz bu sorunun cevabını bılıyomusunuz yazdım altınada soru en iyi cevaptır . ünlü düşünür SOKRATEs yazdım 2 gün sonra hoca sınavları okudu ve benım yazdıgımı butun sınıfa okudu ondan sonra sınıf 2 ders gülmekten derslere girmemiştik
Sosyal ağlarda paylaş

daha dönemin ilk biyoloji dersi lise 2 deyiz ..
Hoca çok iyi bi insandır hala da çok severim .. neyse 1 saat ders anlattı sonra sorunuz varsa sorabilirsiniz dedi , önlerden bi arkadaş da "Hocaeam şimdi anlattıklarınızdanmı soralım?" dedi bende " Yohh yarın anlatacaklarından sorrr" dedim. O anda sırama bir tebeşir indi ve hocanın sert bakışlarıyla karşılaştım.. Bi an sonra gülmeye başladım " UEHUEHEU yan masadan gönderdiler " dedim sonra hocada yarıldı koptu orda o gün anlamıştım zaten çok iyi bi insan olduğunu[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Tornado Of Souls
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Sosyal ağlarda paylaş

resim dersinde olan bişi annattiim ben
artık hoca benden bıkmıştır ve girince yoklama almadan önce beni ve bi kaç kişiyi dışarı atar
artık bi gün cnma tak eder ve iyi çocuk olmaya karar veririm
yine gelir gelmez tek tek haylazları dışarı atar ben kalkmam
-lan iki ayaklı öküz kalk
-hmmm hmmm oh mama mia picasso (yok böle demedim durdum ben sadece)
-çııık!
-ama ama ben
-çıksana lan
-tmm be çıkıorum al dersini başına çal al sana boya kaıt (masanın üstüne fırlattım boyayı flm)
-çık lan resim çizme istemiom ben çizerim
ben tam çıkarken
-kes lan badanacı
-ne dedin sen
-çıktıııııım![signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş müzik dersinde telefonla oynuyor hoca alıyo telefonunu 5 dk sonra arkadaş cep telefonuyla oynuyormuş gibi yapıyor hoca gelıyor
-ver o telefonu
-hocam telefon yokki
*hoca bakıyo telefon yok*
-sizi kafa aldım hocam (sırıtarak)
-demek beni kafaya aldın
şlap tokatı yıyo oturuyo arkadaş ve muhabet şu
-sen beni nasıl kafaya alırsın
-hocam ben şaka yaptım insanlar sevdikleri insana şaka yaparlar
-bana şaka yapma *kağıt çıkarır*
osman derste konuştugu için tayyar hocasına şaka yaptıgı için disipline
---------------------------
-Nerdeydiniz lan siz
-Mudur yardımcısındaydık hocam
-ne yaptınız orda bu kadar saat çay mı içtiniz
-hayır kola içtik hocam
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfa bi biblo almıştık sonra bunu hıyarın teki kırdı bizde vazo niyetine kullanmaya başladık içine 2 tane ot koyduk yani halilibo diye bi hocamız vardı çok sevdiğimiz bi hocaydı (!) bunu gördü aferim çocuklar böyle sınıfınızı güzelleştirin işte dedi sonra halilibo çıktı dışarı bu sırada sınıfa müdür girdi ne lan bu dedi alıp bu vazoyu camdan aşşaya attı bi ton laf etti bize sornada müdür çıktı dışarı bu sefer halilibo girdi vazoyu göremedi tabi haliyle vazo nerde dedi bize dönüp aşşayı gösterip orda dedik baktı aşşaya hangi haysıyetsiz hangi şerefsiz attı bunu aşşaya dedi biz tabi orda koptuk müdüüürr dedik halilibo nun yüz ifadesini görmeniz lazım "hadi ya bunun gömleği mi dışardaydı yoksa hmm çıplak falanmıydı bu ya müdür bey attıysa bi bildiği vardır" dedi ve önünü ilikleyerek yerine oturdu....[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

Efsanevi bir müzik hocamız var. (M.K.C.) Adama ypamadığımız şey kalmamıştır.

* Dersimiz boş. Müzik sınıfının önünden geçiyoruz. Baktık içeri, adam ders yapıyor girdik oturduk. Arkadaşlarla konuşuyoruz, piyanoyu elliyoruz fln. Adam bir anda sinirlendi. "Herkes otursun, kalkana 3 veririm!" dedi. "Hocam biz gidelim" dedik ve dışarı çıktık. Hocanın yüz ifadesini ve o dumuru hala unutamıyorum.
* Yine dersimiz boş :) Düşnüyoruz nasıl muzurluk yapılabilir. M.K.C. 'nin dersi var :) .Dışarıdan sopa bulmuşuz birşekilde. Sopanın ucuna su şişesi geçirdik. Mızrak gibi tutarak, bağırarak kapıdan içeri savurmaya başladık. Sonra adam ayağa kalkınca sopayı sınıfa atıp kaçmaya başladık. Diğer arkadaşı bir öğretmen yakaladı :)
* Tabiki ders boş, M.K.C. nin sınıfa gittik :) :) :) Soru düşünüyoruz. Arkadaşın biri içeri daldı, "Hocam sıraların altında petrol varmış." dedi. Adamın "Var, var." demesiyle dumur olduk.
* Ders boş.. Sıkılıyoruz, M.K.C nin sınıfı karşıda. Defterden kağıt koparık üzerine BRUTAL yazdık. Adamın sınıfa girip, "Hocam brutal lazım mı?" dedik. Brutal arkadaş bağırıyordu o sırada :)

Ayrıca bir fransızca hocamız var. Naşide. Dersinde inanılmaz şeyler yaptık. Bazı örnekler;
* Kadının ilk dersi, fransızcadan hiçbirşey bilmiyoruz. (2 yıldır gördüğümüz halde.) Ders boyunca kadın, "Traktör ne demek?", "Biçerdöver ne demek?" gibi sorularla geçiştirdik. Dersin sonunda, ayağım sakat taklidi yapıp arkadaşa taşıttırdım. Hocanın önünde yavaşça kapıya kadar gittik. Kapıdan çıkınca koşarak kantine indik.
* Birkaç ders geçti, iyice çözdük kadını. Dersinde şarkı söylüyoruz, birbirimize küfür ediyoruz. Kadın geldi, geç öne dedi yanımdaki arkadaşa, arkadaş kulaklıkları takıp müzik dinlemeye başladı. Kadın 30 sn durup gitti. Bu 3 kere tekrarlandı.
* Fransızcanın son dersi, arkadaşla iddiaya girdik. Adam çıktı fransızcacı dersteyken tahtaya. "Masturbasyon yaparken, cinsel organınıza mukayyet olun" (kaba halini) yazdı. Sınıf yerlerde tabii.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.

[Bu mesaj zlorwf tarafından 31 Temmuz 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşımla sınıftayız.bi bacagı bacagımın ustunde koklaşıoz fln.ders boş sınavlar bitmişti.hoca kafanıza göre takılın dedi.bende bu fırsat nasılsa hoca sallamaz bizi die kaptırmışız baya.ama milletin naptıgı belli degil gurultu falan.sora bi an sessizlik.once farketmedim sorak afayı bi cevirdim.hoca millet falan dikkatlice bize bakıolar

hoca:genelevmi evlatlarım burası.cıkın dışarda fingirdeşin dedi.
ben bişi diyemedim direk kalktım yerimi degiştirdim :)

ya hocalarla cok mkara dialoglarım var ama lzm olunca aklıma gelmio ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim havasından geçilmeyen bir psikoloji/felsefe hocası vardı, kadın güzeldi ama huysuzun önde gideniydi. Okula da yeni sistemler monte etmeye çalışıyor, Türk müdürün kankası kadın, neymiş psikoloji sınavı sınıflarda değil, bazı sınıflar sınava konferans sınavı gibi bir yerde girecekmiş. Arkadaşın biri gitti sordu hocam ben orada girmek istemiyorum başka bir sınıfta girsem diye kadın "CART" diye olmaz dedi. Arkadaş niye diye sorunca ben de dayanamadım hocaya ezelden kılım
- Olmaz arkadaşım çoktan listeler M.E.B gönderildi sınav yerleri geldi bundan sonra değişiklik için Başbakanlığa gitmen lazım
Hoca: Sus ukala, eşşolu eşşek
Ben: Ukala sensin, eşşek te sana girsin dedim, kadın hiiiiiiiiii diye bir iç geçirdi, diisipline yallah modunu açacaktı sonra baktı ilk lafı o etmiş afedersiniz göt oldu kaldı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2 başları bunalmışım, tepem atmış.

biyoloji hocası:evet çocuklar virüsler için cansız yada ölü diyebiliriz.
ben:(hafif sesimi yükselterek) hocam bi karar verin ya cansızmı, ölümü?
bh:evladım ikiside aynı şey
ben:(düşünürüm biraz) hııı tamam[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!

[Bu mesaj Cons tarafından 01 Ağustos 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yago_adam, 01 Ağustos 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
bi gün her zmn ki bi okul günü diil yane sıkıcı diil bayıcı bi okul günüydü böle hocalar her zmn ki gbi fen sınıfı arka sırasına gıcık çnkü fen sınıfında öle iki kişi olmaz olsun (chiptech ve bn)

deli gbi cnm sıkılmıştı her yere sataşıoduk kağıt atmak silgi atmak kusmak sıra fırlatmak işemek çok eskiyen numaralardı artk onlardan bile cnm ız sıkılıodu ki aklıma fikir geldi ve bn sıranın üst tarafını kırarak çıkardım sadce sıranın gözü kaldı önüne Y&C ticaret elektronik aş die tabelamızı astık dha snra mal bulmaya gelmişti sıra btn sınıftan btn elektronik eşyaları ( ipod mp3 player cd player cep telefonu saat) gasp ettik ve tezgah açtık ders zamanı sınıfta tenefüste ise tezgahı koridora taşıoduk öle saçma eğlence işte artk düşünübn hocalar nsl gıcık oldu sfsfdç.

[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

Marmariste okuduğum için nisan ayından itibaren okula sarhoş gelirdik arka sırada ilk 3 ders uyurduk

gel zaman git zaman bi felsefe hocası tayin oldu bizim okula bi dersde öğretmenlik zor yine atadılar buraya arkadaş yok eş yok dost yok diye söylenmişti bizde çok duygusallaştık akşam hocayı da alalım dedik yaşı da gençti

1-2 gece geldi bara gittik erken kaçıyordu okul var diye sonradan o da bozdu sabahları okula gidiyorduk arka sırada 3 kişi uyuyorduk

bi gün erken başladık içmeye sabah sarhoş şekilde okula geldik ertaş ben felsefe hocası derken saat 4-5 gibi zil zurna olduk ne yapalım derken hoca bende okulun anahtarı var gidelim vuralım kafayı yatalım dedi gittik kullanılmayan sınıflardan birine çıktık yattık sabah olunca millet toplanmış müdür konuşma yapıyor ben tek gözümü açtın müdürü dinliyorum o sırada felsefe hocası cama çıktı "Sabah sabah beynimi .iktin müdür bey bırak millet derse girsin" diyip içeri girmişti çok güldük :) sonra felsefeci hakkında tutanak tutuldu efkar bastı bi daha içmeye gittik :)[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

0_o[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah bizimde dershanede bu yil olmus bi olay ;

(Ders Biyoloji) Hoca : Saksiyi yan cevirirsek bitki ne yone dogru büyür ?

Sazan kiz : Enine ..

=)) yere yatmistik.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

- baglar, sevgi baglari [hoca kovalent baglardan bahsediyor]

h: naapiyosunuz bakiim siz pencerinin onunde
o: hocam jetler geciyo
h: elleme gecsin

h: gunaydin
o: sagol
h: iyi dersler
h: siz de sagolun
h: sagolunuza da sagol
h: ooehhh!
[bayrak toreninde yasanmistir][signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

müdür yardımcısı-(saçımı çekerek) oğlum bunlar ne?
ben-saaaaç
-niye uzatıyosun?
-onlar kendiliğinden uzuyo
-niye?
-bak şu allahın işine...uzuyo işte...hııı anladım....kıskandın...

edebiyatçı-şimdi ooolum söyle bana...divan edebiyatında sıkça işlenen konu nedir?

ben-(uyanırım ve...)aalkol alem karı kız...aaaa....hocam pardon yaaa...[signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Sosyal ağlarda paylaş

bugün okula gittim müdür yardımcısıyla falan konuştum özlemişim okulu valla...

-hocam sene içinde yapılan uyarıları yazıyosunuz ya onu print edebilirmisiniz bana?
-napıcan oğlum onu?
-hocam orada yazanları teker teker okicam sora duvarıma asıcam ki tekrar yapmiim.
-haa aferin aferin dur veriyorum.

1- 03/01/2005 Ders düzenini bozduğundan çıkarılmıştır.. (Matematik)
2- 28/03/2005 Matem. ders düzenini bozduğundan çıkarılmıştır.
3- 05/04/2005 Kılık-kıyafet
4- 19/04/2005 Beden Eğt. dersinde arkadaşının telefonu ile oynamıştır.
5- 20/04/2005 Saçı uzun.
6- 21/04/2005 Saçı uzun.
7- 25/04/2005 Saçı uzun.
8- 02/05/2005 Saçı uzun.
9- 09/05/2005 Saçı uzun.
10- 16/05/2005 Saçı uzun.
11- 24/05/2005 Saçı uzun.
12- 25/05/2005 Saçı uzun.
13- 26/05/2005 Saçı uzun.
14- 27/05/2005 Saçı uzun.
15- Defalarca saç uyarısında bulunulmuş, süre tanınmış ve sonuç çıkmamıştır. En son 30/05/2005 tarihinde uyarılarak kesilmesi için eve gönderilmiştir.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tahakiraz, 31 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
bok burak ve colpa kazım sevisir numarası yaparlar hocaya
:hoca gel sende istiosundur sendeee...
-hoca the vedat:oğlum sizin kanınızmı bozuk...
kazım:ilk posta beleş gelll:)
böle bi sürü efsane..
hydarpaşa lisesi 11-b bilen bilir...:)

o_O Vedat adamım ya :)

-Hocam kayseri'den sir ağda aldık evde party vercez gelirmisiniz?
Vedat : Sen git anana ver o ağdayı

aynen yaşanmıştır , hocaya "senin ananı" ile başlayıp üstüste hakaretler edilmiştir. Buna dayanamayan Vedat , bölüm başkanına şikayette bulunmuş , azarı kendisi yemiştir..
Sosyal ağlarda paylaş

@amon: yavaş pls.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...