Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[.ace] Formatı Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha once acılmıs olan .ace topicini arattım buldum fakat hem kitlenmis oldugundan hemde ordaki bilgileri denedigim ve bir cozume ulasamadıgım ıcın actım bu topici.

Simdi elimde 700 küsür mb'lık bi .ace formatlı dosya var. Bunu ne win-ace nede herangi bi ".ace formatlı dosyaları açarım abi" varyasyonu programla acabılmıs degılım bı turlu acmayı basaramadım yani.

Bunu açmanın yolu nedir? Bilindik kesin açar dediginiz fos çıkmayan .ace formatı acan prog. varmıdır?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
winrar kullanıyorum ben bi de error fln veriyor mu?

edit:hatırladımda ace ile ilgili bi muhabbet vardı versiyonla alakalıydı galiba bazen kıllık yapiyodu en yenileriyle dene bi de eskiyle dene

[Bu mesaj slayer__ tarafından 27 Temmuz 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla winrar'ı geçtim, ACE açarım diyen win-ace programıyla bıle acamadım oyle diyim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
anlamadım dedıgını.
Nasıl ayıkla diyerek yani winrarı kullanarak acamıyor zaten win-ace i ve bi kactane daha adını hatırlayamadıgım .ace formatı acarım dıyen prog. kullandım ve acamadım

halada cozum arıyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Clone CD image olması lazım.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
belki burdaki bişiler işe yarayabilir.

bi dee eğer yüklü bir hex editörün varsa, onunla
yoksa
başlat->çalıştır->cmd yazıp dos ekranında
edit /70 c:dosyanin bulundugudizindosya.ace

dosyayı açıp (notepad kaslıp kalır) ilk bir kaç satırda ne yazdığına bakabilirsin, geçerli bi ace dosyası için yukardaki linkini verdiğim siteye göre ilk satırda bir yerlerde (edik; tabi absürd bi ton karakterin içinde)**ACE** yazmalıymış, zip dosyalarında PK, rar dosyalarında da sanırım Rar! gibi bişiler yazıyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 28 Temmuz 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk, 28 Temmuz 2005 02:57 tarihinde demiş ki:
Kılon cd image
cd kopayalama hedes degilmi nedir tam olaraktan

Nero'nun *nrg si gibi programa özgü bir cd kalıbı. Clone CD (nero gibi cd yazım programı) çekip cd ye yazacaksın. O halledecektir. 700 mb olunca direk aklıma o geldi zaten :)[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.

[Bu mesaj Mino tarafından 28 Temmuz 2005 04:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ok sagolasında bende an itibariyle cd-writer yok eheh.

bu .ace'i açmamı saglayacak software tarzında seyler ısıme yaracagını tahmın edıyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
walla problemin dosyadan kaynaklanabileceğini düşündüm bir an...[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
  • Yeni Oluştur...