Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şimdiden anlaşalım, birazdan diyeceklerime ben inanmıyorum... biyerde okudum ve paylaşıyorum siz ne düşünüyorsunuz? ankaradaki 2 deprem ve ardından bugünki resmen tropik olarak adlandırılabilecek yağmurun, yakınlardaki bir yeraltı nükleer testin eseri olduğu düşünülüyor. böle bişeyin olma olasılığı varmıdır?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nükleer test olsaydı ensenden kolun çıkar undercity'e abominition olarak yazılırdın.[signature][hline]g3nk.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gerçek boyutlarda bir atom bombasından bahsetmiyorum... amerikanın 1950lerden beri texasta yaptığı ve o nedenle o bölgede beklenmedik yağmurlar ve depremlerin olduğu bilgisine dayanıyor okuduğum kaynak.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bizde nukleer tesis olsa şimdiye patlardı ögrenirdik merak etmeyin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mumkun dııl ole bı sey..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...
Head Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Alexi_Septimus, 01 Ağustos 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Nükleer test olsaydı ensenden kolun çıkar undercity'e abominition olarak yazılırdın. bak ankara'yı satanistler basmış , gitme sen.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ayrıca bole bişi nie ankarada yapılsın ki?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 depremi anladıkta,(ki deprem bile çok güçlü bir patlama dışında elde edilemez),yağmur ne alaka.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Dimi, 40 tane atom bombası patlattım yağmur yağmadı, yeraltından mı yağdıracak diyorsun.[signature][hline]g3nk.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ahaha ii güldüm[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bencede saçma.... bu arada yağmur hikayesi, nükleer bulutlar bilmemneoluyomuş vesaire. onuda anlatıo.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bizim halkımıza radyasyon bişey yapmaz (bkz: radyasyondan koşarak kaçan adam)... ya arkadaşlar yapmayın allahınızı severseniz kanmayın böyle şehir efsanelerine. yeraltı nükleer tesismiş...hadi diyelimki var (yok tabiiki) , hava durumunu (öeh) jeolojik yapıyı (öeeöeehhh) nasıl etkiler nükleer tesis?eğer etkileseydi çernobil bölgesi şimdiye dünya haritasından silinmiş olurdu, japonya adaları da toptan denizin dibine gömülürdü...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.Sonra rengim açıldı, kürküm beneklendi bi de güney afrikaya taşındım.Leopar oldum artık ben, biraz daha sinsi, biraz daha aktif ve biraz daha sivri dilliyim ama içim aynı.Siz bana Leo deyin kısaca...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 patide tam paranormal olaylar sitesine döndü :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 inanmadığın bişeyi savunmakda ayrı bişey... yanlış bilmiyorsam çernobil bölgesinde hala hiçbir adam gibi bitki yetişmiyor[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: crimS0n, 01 Ağustos 2005 15:07 tarihinde demiş ki: ayrıca bole bişi nie ankarada yapılsın ki? evet çok güzel soru . Böyle gizli bir deney yapılsa , başkente yakın yapılmazdı çünkü en önemli adamlar burada . Daha çok van erzincan hakkari gibi yerlerde olurdu .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 öle bişi olabilir mi ya ? hangi yer altında yapcaklar bunu ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hangi yer altı... güzel bi soru aeuhea[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Valeron, 01 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki: öle bişi olabilir mi ya ? hangi yer altında yapcaklar bunu .. o da güzel ya :) bencede olamaz böyle bişi
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kırıkkalede silah üretim merkezleri, cephanelik, askeri üs ve tonlarca uçaksavar bataryası olmasına rağmen, olabilir, ama böyle birşeyin olma ihtimali çok çok düşük diyeyim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Caglar35, 01 Ağustos 2005 15:14 tarihinde demiş ki: yanlış bilmiyorsam çernobil bölgesinde hala hiçbir adam gibi bitki yetişmiyor bitki yetişmemesi ayrı bişey, "radyasyon var bölgeye yağmur yağıyor, deprem oluyor" demek apayrı bişey. radyasyon toksiktir. sadece ekolojik yaşam üstünde etkileri vardır. meteorolojik olayları veya depremleri tetiklemez, tetikleyemez. ha, bahsettiğin "yeraltında ki nükleer tesis"te deprem yaratacak kadar şiddetli bi patlama olduysa o başka tabi, ama emin ol öyle bişey olsaydı şu anda burada yazı yazıyor olamazdın.(bu arada, ya arkadaşlar bu "tropik yağmur" olayını daha öncede yazdım.bunlar tamamen normaldır, biz onlara kısaca yaz yağmuru diyoruz, panik yapmaya gerek yok fırtınamsı bi yağmur yağdı diye, tamamen normal bu mevsimde, siz bu sıcakta yağmur yağdı serinledik diye sevineceğinize hemen komplo teorileri, şehir efsaneleri üretiyorsunuz sakin olun :) )[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.Sonra rengim açıldı, kürküm beneklendi bi de güney afrikaya taşındım.Leopar oldum artık ben, biraz daha sinsi, biraz daha aktif ve biraz daha sivri dilliyim ama içim aynı.Siz bana Leo deyin kısaca...
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Valeron, 01 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki: öle bişi olabilir mi ya ? hangi yer altında yapcaklar bunu .. bu da ayrı bi olay :horace: radyasyon ve yağmur? :hmm: komplo teorisi... yinede öle bişi olsaydı zurnayı yemiştik.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tabi ankaranın altını kazıp bomba mı patlatcaklar töbe töbe siz havaya ucmucaksınız sora öyle mi ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Absolut, 01 Ağustos 2005 15:05 tarihinde demiş ki: Bizde nukleer tesis olsa şimdiye patlardı ögrenirdik merak etmeyin. eheh aynen :) rusya'da ki çernobil'e dönerdik, allah korusun :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya bizde öyle teknoloji olsa... ohooo sigaraya zam gelmezdi be :P[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Neden arkadasa okudugu kaynagi sormadi acaba. Ben sahsen boyle bir kaynak olduguna inanmiyorum kendi fikirlerini bir arkadasinki gibi anlatiyormus gibi geldi. Kisacasi. Kaynak istiyoruz. Yagmur daha bugun yagdi ne cabuk arastirip bilgi alip yazmislar merak ettim dogrusu
Öne çıkan mesajlar