Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mossy love stories


-ryan-

Öne çıkan mesajlar

Bir kitap yazip kapaginida kendim yapmak istedim. Gecenlerde birseyler denedim. Deviant linkini veriyorum. Umarim begenirsiniz.

http://www.deviantart.com/view/20383014/[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle kıllık: O resmin boyutu kitap kapağı ebadına göre büyük!

Sonra:Güzel olmuş ben beğendim de Mossy ne demek (yosunlu demek di mi daha doğrusu)

KİTAP YAZMAK! Yazdın mı harbiden.. Bravo.. Hem de ingilizce??[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben fikri cok begendim ki zaten oda siir...ama neslerin ebatlari ve cizgileri olmamis...yani elin cizgilerine bakarsan sanki el resim trace edilmis gibi...damla ise clip art kalp rapido tarama ve yosun ise resim... birde siyah alan cok bogdu beni..damlanin altina ufak bir gri tonlarinda gradiant veya arkasindan gelen ufak damla piriltilari olsan daha hos olabilirdi.Yani tasarim sanki tek elden cikmis gibi deil..dediklerime dikkat edersen bence guzel bir is cikarmis olacaksin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 24 Temmuz 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Öncelikle kıllık: O resmin boyutu kitap kapağı ebadına göre büyük!

Sonra:Güzel olmuş ben beğendim de Mossy ne demek (yosunlu demek di mi daha doğrusu)

KİTAP YAZMAK! Yazdın mı harbiden.. Bravo.. Hem de ingilizce??


Mossy evet yosunlu, yosun tutmus anlamina geliyor. Neden ingilizce kitap yazilamiyor mu?[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 24 Temmuz 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
öncelikle şöyle yapalım:

http://www.deviantart.com/view/20383014/

kişisel fikrimi de söyliyim. objeler alana oturmamış, ya da küçük kalmışlar diye düşünüyorum.


Peki fikrin nedir? Nasil yapilabilir?[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yazılamıyor, ben hiç İngilizce kitap görmedim :D

Şaka bir yana ingilizce kitap yazmak saplam altyapı ister (sonuçta anadil değil ki anadil olsa bile kitap yazmak zor bişi) Takdir ettim ben![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ryan: kalp güzel çizilmiş. zaten çizimlere lafım yok. gayet iyiler. ben olsam, kalbi biraz daha büyütüp ortaya alırdım. el daha geri planda ve biraz daha küçük olabilir ondan. sıktığı ve düşürdüğü damla üzerinde de biraz oynama biraz daha vargu yapabilirsin. saygılar, sevgiler :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 24 Temmuz 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
@ryan: kalp güzel çizilmiş. zaten çizimlere lafım yok. gayet iyiler. ben olsam, kalbi biraz daha büyütüp ortaya alırdım. el daha geri planda ve biraz daha küçük olabilir ondan. sıktığı ve düşürdüğü damla üzerinde de biraz oynama biraz daha vargu yapabilirsin. saygılar, sevgiler :)


Anladim, tesekkür ederim :)[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delirium, 24 Temmuz 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
elden neden bisey damlıyor ki. ne var da adamın elinisıkmış su damlıyor. neyi anlatmak istedin.


Avucundan damlayan göz yasini anlatiyor orada. Eger anlamadiysan bir anlam ifade etmez ben anlatinca.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 28 Temmuz 2005 03:29 tarihinde demiş ki:
hoş bir resim bence daha büyük bir kalp daha ilgi çekici olabilir, elin boyunu beyendim, kitabınıda okumak isterim, bi link'in varsa, yada ne zaman basılacak?


Yaziyorum henuz. Bitirince mutlaka bilgisini veririm. Kurgulamak zaman aliyor. Ayrica bu aralar sinavlarim nedeniyle biraz yogun bir donemdeyim. Antalya'nin sicaklarida ekstradan problem. Umarim tamamlayabilirim.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delirium, 29 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
Ben anlatınca birşey ifade etmez ne garip bir şeymiş, bakan kişiyi aradan çekerek kaçmak.

anlatamamışım demek ki demelisin bence. gelen her eleştiriyi savurduktan sonra laf sokarak bir yere varamazsın.


Simdiye kadar anlamadigini soyleyen tek kisi sen olunca senin baktigin noktadan bakamiyor insan.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...